8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım
Bahane etmiyorum çocuğu ama çocuk olup da çalışmak yeniden hayat kurmak zor ve aile kurmak kolay ama yıkmak çok zorBoşanın kızınızı bahane etmeyin
Cesaretiniz varsa bosanirim 1 an bile pişman olmam diyorsanız çocuğu bahane etmeden ayrılın. Ben umudu kestim 3 yıllık evliliğimden bebek geldi tüm önlemlere rağmen biraz daha zamanim varmış demekki görecek günlerim varmış benim . Yapabiliyorsaniz kurtulun. Ruh hastası ediyorlar bizleri analarina yapışık oğulları.8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım
Blöf yapmak gibi niyetim yok zaten çocuk var bende ipler koptu sadece son demlerdeyim ya yanlış yapıyorsam diye düşünüyorumönceki yorumuma ek: ama boşanmayacaksanız da boşanalım diye blöf yapmayın, sonra daha fazlasına katlanmak zorunda kalırsınız
Ama bunlar çocuğu bahane etmek zaten:) Kuran çok güzel kuruyor çocuğuna da bakıyor zor gelen de sizin gibi ama çocukla zor diyor işte. Ki küçük de değil kızınız.Bahane etmiyorum çocuğu ama çocuk olup da çalışmak yeniden hayat kurmak zor ve aile kurmak kolay ama yıkmak çok zor
Yok rızkı veren allah ondan şüphem yok ama korkuyorum yeni yürümeye başlayan çocuk gibiÜzgünüm ama sanki bahanelere siginiyor gibisin...
Çocuk ile çalışan bir sürü kadın var .hatalar Gürele yaşarım yeter ki zorluk cekmeyeyim mantığı guduyorsaniz ne desek boşBahane etmiyorum çocuğu ama çocuk olup da çalışmak yeniden hayat kurmak zor ve aile kurmak kolay ama yıkmak çok zor
Yapan eden değil konuşan suçlu oluyor emin olun şikayet etmeseydiniz haklı çıkan hep siz olurdunuz erkekler böyle...8 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var ve eşim karakteri oturmamış birisi sürekli annesinin ağzına bakıyor annesi çok aksi bir kadın annesiyle en ufak bir sebepten atışsak bile hep ben suçluyum konu veya kişi önemli değil önemli olan hep benim haksız olmam 8 yılda 8 kere ayrılmaya kalktık hemen hemen eskiden şiddet de vardı annesi arada gelip kalır bizde ve sürekli birşeylere kulp bulur ağzı da pis hep sabrettim ne yaptıysam ne anasına ne oğluna yaranamadım ayrılma durumumuz var çocuğum için sabrediyorum ama olmayacak galiba yardım edin ne yapmam lazım kaynanam dul ve oğlunu benden kıskanıyor eşim hep soğuk bana karşı psikolojik sorunları da var siz söyleyin sabredeyim mi ayrılayım mı yaşadıklarımı anlatsam çok uzun sürer o yüzden kısa yazdım
Ne demek istediniz anlamdımYapan eden değil konuşan suçlu oluyor emin olun şikayet etmeseydiniz haklı çıkan hep siz olurdunuz erkekler böyle...
Öyle hşamayı tercih etseydim şuan size sormazdımÇocuk ile çalışan bir sürü kadın var .hatalar Gürele yaşarım yeter ki zorluk cekmeyeyim mantığı guduyorsaniz ne desek boş
Kadınlar diyorum çok konuştukça kaybediyor bunu bana yaptılar ettiler böyle oldu şöyle oldu annen bunu yaptı baban bunu vs.Asıl susunca kazanıyor insan..Ne demek istediniz anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?