“Bu koşullar altında gidilen bir seçimin güvenliği de, güvenirliği de elbette tartışılacak ve bu girdaba çekilen herkesi de boğacak. Şeffaf diye bizlere yutturulmaya çalışılan oy sandıkları aslında tam bir kara kutu ve hepsinin üzerinde de şehitlerin kanı, geride bıraktıkları acılar olacak. Bunlar üzerine inşa edilmiş bir seçim, asla bizim seçimimiz olamaz. Biz bu oyunda yokuz. 1 Kasım’da yapılacak, hatta belki de yapılamayacak şeyin adı ne erken seçim ne tekrar seçimdir. Saat saat hesaplatılan oy oranları ve başkanlık kurguları uğruna her gün onlarca genç canımızı şehit verirken, kör topal da olsa varsaydığımız demokrasi, terör saldırıları ile yürürlükten kaldırılmışken, biz çıkıp da kimseden oy istemeyeceğiz. Çünkü biz bu sistemi bir kadermiş gibi kabul etmiyoruz.”
MHP= Meral Akşener / OKTAY VURAL !Keşke CHP nin genel başkanı olsaydı bu kadın,veya MHP nin başına Meral Akşener geçse.
O zaman gönül rahatlığıyla kullanırdım oyumu.
MHP= Meral Akşener / OKTAY VURAL !
CHP = Mustafa Balbay / Tuncay Özkan / HALUK KOÇ / Muharrem İnce.
aklıma gelmeyenler olabılır. Haluk Koç cok kıbar bir adam cok begenıyorum..
Kim hdp ile birleşmiş sare_sare?keşke hdpde birleşeceklerine bu partide birleşselerdi.
hdpye verilen emanet oylardan bahsediyorum ayşecim, hdpdense bu parti girse meclise daha iyi olmazmıydı?Kim hdp ile birleşmiş sare_sare?
Hım anladım emanet oyları 1 kasımda alacaz sanıyorlar ama zor...hdpye verilen emanet oylardan bahsediyorum ayşecim, hdpdense bu parti girse meclise daha iyi olmazmıydı?
MHP= Meral Akşener / OKTAY VURAL !
CHP = Mustafa Balbay / Tuncay Özkan / HALUK KOÇ / Muharrem İnce.
aklıma gelmeyenler olabılır. Haluk Koç cok kıbar bir adam cok begenıyorum..
Bu aralar Tansu Çiller'in adı çok zikrediliyor. Hani zamanında cidden PKK ve terör ile iyi mücadele etmiş bir kadın. Bize hep salak, ABD casusu, kocası hırsız imajı çizildi ama bazı tarihçiler o kadının çok zeki olduğunu ama fırsat verilmediğini söylüyor. O nereden çıkacak merak ediyorum, bu kadar dillendiyse bişey var sanki
Hıc duymadım ınanır mısın. kacırıyorum demekki !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?