Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım
ben aydın beyın hastasıyım nısan ayında tedavım gerceklestı..şimdi hamilyimmmmm..hatta yarın keselerı gormeye gıdecegım.ben cok memnun kaldım hastaneden doktordan ve ekıpten tavsıye ederım....sımdıden basarılar...
cok tesekkür ederim cevabin icin bu benim besinci icsi denemem olcak 4 kere yurt disinda yaptirdim
temmuzda türkiyeye gelcem bir kerede orda demek istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
merhaba kızlar asmde aydın bey tedavı ettı benı ..o yurtdısına cıktıgında ebru hanım takıp edıyor. tup bebek ucretı 3600 tl ılacla 2000 e yakın tutuyo...ben suadıye asm ye gıttım ama kontrollerı orada yapıyorlar sadece yumurta toplama ve transfer ıse gebzede hastanede oluyorsun. servısler var hastanenın onunden rahatlıkla ulasılabılnıyor..
Gülüm1, Aydın Arıcı'yı bende duydum özellikle başarısız tüp ebbek denemelri konusunda. Yine bu konuda Ankara'da ankalife Tüp bebek merkezinde Dr. Buğra Buyrukcu var. ıkiside başarısız tüp bebek denemeleri, sürekli düşük yapan hastalar, açıklanmayan kısırlı üzerine çalışıyorlar. Birde Hacettep Ün. Tıp Fakültesinde Sinan hoca var. Hepsi içinde iyi diyorlare..
cok tesekkür ederim bendede 4 kere icsi 3 dondurulmus denedik yurt disinda 3 kere tuttu ama düstü
yani basarisiz denebilir simdi asm de denemek istiyoruz insallah bu sefer olcak ben cok inaniyorumalkisalkisalkis