Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Meliss;
Kaç yumurta görünyor şu an canım? Ebru Hanım takip ediyor di mi

evet ebru hanım takip ediyor canım. ilk pazartei baktı iki tarafta da 6 şar tane saydı ama yarın 2. kontrolüm bakalım ne olmuş gelişmişler mi:)
dünden beri ağrılarım var hafif hafif sızlıyolar normaldir heralde..

evet ebru hanım takip ediyor canım. ilk pazartei baktı iki tarafta da 6 şar tane saydı ama yarın 2. kontrolüm bakalım ne olmuş gelişmişler mi:)
dünden beri ağrılarım var hafif hafif sızlıyolar normaldir heralde..

Ohh ohh maşallahhh... Her kontrolde gelişmiş oluyorlar canım.. Ağrı ve sızı da normal.

Çok haklısın ben eksra progestandan olduğunu da düşünüyorum zaten.. Progestanı aldıktan sonra prospektüsünü okuyunca dehşete düşmüştüm.. İnanılmaz yan etkileri var.. Ben ilaç kullanmaktan hep imtina ederim ama oldum olası ilaçların yan etkisi neyse hepsini yaşayan biriyimdir..
Progestanın az rastlanan yan etkileri:
Memede kütle, karında ağrı, ödem ya da yumuşaklık, titreme ya da nöbet, miğren başağrısı, kısa kısa soluk alma ya da astma, kalp problemleri ya da böbrek problemleri, vajinadan anormal kanama, depresyon, baldırda ya da gögüste ağrı, soluk almada ani yavaşlama, ya da kol bacak, kralp ya da akciğerlerde muhtemel pıhtı oluşumunu gösteren kanlı öksürük, ciddi baş ağrısı, kusma, başdönmesi, baygınlık ya da görmede ya da konuşmada değişiklik, beyin ya da gözde muhtemel pıhtı oluşumunu gösteren kol veya bacaklarda uyuşukluk veya kuvvetsizlik..
Progestanın hafif yan etkileri:
Ağız kuruluğu, gögüs ağrısı, ateş, hipertansiyon, konfüzyon, uykusuzluk, konuşma bozukluğu, kabızlık, hazımsızlık, mide ve barsak iltihabı, kusma, kulak ağrısı, vücutta su birikmesi, uykusuzluk, vajinal kuruluk, vajina ihtihabı ve mantar, bronşit, burun akıntısı, farenjit, sinüzit, akne, siğil, idrar yolu enfeksiyonları..

Aman ne güzel di mi kızlarr

ammaaan hakkatten inanılmaz ya faydası var mutlaka ama zararıda azımsanıcak gibi değil ben birde onu malesef fitil olarak değil yutuyorum fenayım habire başım dönüyo bulanmayan midem maşallah full otomatik çamaşır makinesi gibi dönüyor neyse pazar akşamına kadar içicem sonra inşallah son dinlensin bedenim birazcık çok yüklendim zaten 12. haftadan sonra progestanın hiç bir faydası olmuyormuş içilse bile boşunaymış ben biraz tik yapmıştım hani bırakınca kanama fazla fazla olcak diye çünkü hatırlarsan bir ara hapa döndüğümde kanama olmuştu hemen iğneye geri döndürmüşlerdi bu hafta gene hapa döndüm pazara kadar da azalta azalta bırakıcam nuri bey dediki 12. haftadan sonra hiiç bir faydası olmuyormuş boşunaymış yani Allah korusun kanama artarsa bile onun yüzünden değilmiş. senin ne zaman biticek kaç tane kullanıyordun?

günaydın kızlar :)
şöyle bi geçmişi okudum da buluşma ayarlanmış ne güzel gelmeyi çok isterim ama belli deği yarın haber veririm heralde...eşiimin kuzeninin düğünü var gerçi şehir dışında olduğu için ben pek gitmek istemiyorum bi de arabada 5 kişi olucaz bu şiş yumurta keseleriyle pek çekemiycam bakalım ne olucak gitmemeye karar verirsem gelirim:)

yaa gitme düşüne geeelll.

Etmeli, kitaba sadık kalacaklarsa, öyle diyorlardı...:)

ben bihterin çocuğunu aldırdığı yani behlülden olanını aldırdığı bölüme gıcık olmuştun
madem istiyosun kaç git yurt dışına zaten para var büyüt orda dimi ama biz uğraşıyoruz burda çocuk için kaydirigubbakcemile3
eee seven adam illaki gelirdi peşinden gelirse senin gelmezse hiç senin olmamış olayı:D:D

ammaaan hakkatten inanılmaz ya faydası var mutlaka ama zararıda azımsanıcak gibi değil ben birde onu malesef fitil olarak değil yutuyorum fenayım habire başım dönüyo bulanmayan midem maşallah full otomatik çamaşır makinesi gibi dönüyor neyse pazar akşamına kadar içicem sonra inşallah son dinlensin bedenim birazcık çok yüklendim zaten 12. haftadan sonra progestanın hiç bir faydası olmuyormuş içilse bile boşunaymış ben biraz tik yapmıştım hani bırakınca kanama fazla fazla olcak diye çünkü hatırlarsan bir ara hapa döndüğümde kanama olmuştu hemen iğneye geri döndürmüşlerdi bu hafta gene hapa döndüm pazara kadar da azalta azalta bırakıcam nuri bey dediki 12. haftadan sonra hiiç bir faydası olmuyormuş boşunaymış yani Allah korusun kanama artarsa bile onun yüzünden değilmiş. senin ne zaman biticek kaç tane kullanıyordun?

mystry aynı duyguları ben de yaşamıştım , iğneyi bırakıp ta progestanı kullanıp 2 hafta sonrasında herşeyi bıraktıktan sonra ilk kanamam olmuştu 10.haftada yani, hemen iğneye geçirdiler tekrar, kanama durup fitile geçtim birkaç gün sonra tekrar kanama, bu arada 13.hafta oldu.. iğneyi bırakmak istemiyordum canım acısa da, ama dozunu azaltarak bıraktıracaklardı. Psikolojik etkiliyor tabi kanama çoğalınca iğne verdikleri için sanki o koruyormuş gibi, ama alakası yok tabi ki...

ben bihterin çocuğunu aldırdığı yani behlülden olanını aldırdığı bölüme gıcık olmuştun
madem istiyosun kaç git yurt dışına zaten para var büyüt orda dimi ama biz uğraşıyoruz burda çocuk için kaydirigubbakcemile3
eee seven adam illaki gelirdi peşinden gelirse senin gelmezse hiç senin olmamış olayı:D:D

evet yaa çocuk aldırmakta neymişş ayıp ama ayıp olanı var olmayanı var kardeşim
bu arada ağrın sızın normal hassasiyet olmuştur yürürken oturup kalkerken hissedersin aman ne güzel büyüyorlar kocaman oluyorlar o yüzden.

mystry aynı duyguları ben de yaşamıştım , iğneyi bırakıp ta progestanı kullanıp 2 hafta sonrasında herşeyi bıraktıktan sonra ilk kanamam olmuştu 10.haftada yani, hemen iğneye geçirdiler tekrar, kanama durup fitile geçtim birkaç gün sonra tekrar kanama, bu arada 13.hafta oldu.. iğneyi bırakmak istemiyordum canım acısa da, ama dozunu azaltarak bıraktıracaklardı. Psikolojik etkiliyor tabi kanama çoğalınca iğne verdikleri için sanki o koruyormuş gibi, ama alakası yok tabi ki...

ya yok dimi alakası nuri bey yok diyo adam telkin ediyor şu psikolojiden kurtul artık diye ama zor işte gündüz kurtulsam gece uykumda kurtulamıyorum saçmasapan bi ruh hali.ben senin kanaman olsuğunu bilmiyorsum 14. haftada hiç bir sorun yokken aniden oldu herşey diye biliyordum.

Back
X