• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bende de kanama vardı ben o haftalık etkisi olanlardan 3 günde bir vuruluyordum o nun dozajı daha fazla canımı çok yakıyordu ve düşük yapmamı engelledi düşük için 2 gün hastanede yatmam gerekti:(
gerçektende isteyerek bilerek kürtaj yaptırmak hiç akıl karı degil...dizilerdeki bu tür olaylarda demek ki bizim gibi insanlara aynı şeyleri düşünüyor..
ben bazen reklamlarda bile etkileniyorum çok abartıyorlar anne-bebek ilişkisini
bizde de aşkı memnuyu daha çok eşim izler bende onun yanında yarı uyur yarı izlerim:)
bence adnan ziyagil cinnet geçirip behlül de karısını da öldürmeli:)) kötülere ölüm!

utkumm bundan sonra güzel olucak inşallah herşey hep gülecek yüzlerimiz.bu arada bugün bizde sanırım vicdan yok ölüm demek kötülere :1:

kızlar bişiy sormak istiyorum transferden sonra kullanılan progesteron içeren iğneler hakkında yağ bazlı diye okumuştum ve çok acıtıyomuş gerçekten abartıldığı kadar çok mu acıtıyo bilmiyorumkismile
şimdikiler problem olmuyo da sonrakiler için korkmaya başladım biraz:)

kızlar bişiy sormak istiyorum transferden sonra kullanılan progesteron içeren iğneler hakkında yağ bazlı diye okumuştum ve çok acıtıyomuş gerçekten abartıldığı kadar çok mu acıtıyo bilmiyorumkismile

biraz yağlı bir iğne olduğu için günler geçtikçe acı verebiliyor ama bu uğurda ve bu yolda tabiki bu da deyiyor ve progestron hormanu ilk zamanlar için önemliymiş korkma canım sonuçta insan herşeye alışıyor zamanla.

Evet yağlı iğne, vurulma süresi biraz uzun olduğu için kalçalarda zamanla acıma oluyor ama , bunlar korkulacak şeyler değil gerçekten de melisçim... hepsi geçiyor, iğneden sonra alkollü pamuk, ıslak havlu filan uygulayınca rahatlatıyor zaten..

çok teşekkür ederim:)
bu acılara değsin de alışırım ona da :D

Canım bu konuda sana tavsiyede bulunmak istiyorum. İğneleri eşim vuruyordu kendi öğrendi siyah uçlu iğne ile vurdu (çocuk iğnesiymiş daha ince) her iğne sonrası alkollu pamukla 5 dak masaj yaptık sonra bol alkol döküp kurumasını bekledik pek sıkıntı çekmedim. Alkol gerçekten çok iyi geliyor hiç morarmadı.Birde Mystryy gerdirerek yaptırın iğneleri demişti öylede yaptık oda çok iyi oldu.

Canım bu konuda sana tavsiyede bulunmak istiyorum. İğneleri eşim vuruyordu kendi öğrendi siyah uçlu iğne ile vurdu (çocuk iğnesiymiş daha ince) her iğne sonrası alkollu pamukla 5 dak masaj yaptık sonra bol alkol döküp kurumasını bekledik pek sıkıntı çekmedim. Alkol gerçekten çok iyi geliyor hiç morarmadı.Birde Mystryy gerdirerek yaptırın iğneleri demişti öylede yaptık oda çok iyi oldu.

aa öğrendğim ii oldu benimkilerini de eşim vuruyo bahsettiğin enjektörleri biliyodur. biz de öyle yaparız :) çok saol..

delipery merhaba kader arkadaşım tesadüfen seni okudun aslında dr. aydın bey ile ilgili bişiler arıyodum. ikimiz arasında bazı benzerlikler var. bende geçen sene eurofertilde ist. da tüpbebek yaptım.hişbi tahlil istemeden ya tutarsa misali yapıldı. 8 yumurta alınmıştı ttransfer günü 1 kalmıştı vazgeçmek istedim izin vermediler .hepimiz 1 taneden olduk falan vs..k.k. ile tanışmam 1 ay falan oldu.çok moral buldum burda.ama bazen sabrım tükeniyor. çok uzattım kusura bakma. ben aslında dr. aydın bey ile ilgili yeni çıkan bir teknik varmış ve aydın bey bu teknikte iddalı anladığım kadarıyla metabolomix madem ilk gidicen bu konuda bilgi al ve uygula derim.bende bu tekniği düşünüyorum eşimle ve bizde ağustos deneyeceğiz. bu konuda bizide bilgilendirirsen sevinirimopuyorumnanaktan allah inş. tez zamanda bebişlerimize kavuştursun..:emir_bebek:

Canım çok sağol iyi dileklerin için, Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.Ben burada yazan arkadaşları takip ediyorum ve herkes hem Aydın beyden, hemde hastaneden çok memnun şimdiye kadar olumsuz bir yorum okumadım.Aydın beyle ilgili haberide show tv' de izledim ve sonra biraz araştırdım, dediğim gibi burdaki arkadaşların düşünceleri hep olumlu yönde.Bu teknikle en sağlıklı embriyo seçiliyor, buda çok önemli çünkü; devlet tarafından transfere sınırlama getirildi sadece iki transfere izin veriliyor.O zaman en iyi embriyoları bulmak şart.Aslında tedavi gören ve hamile olan arkadaşlar var, acaba onlarda bu teknik uygulandımı? Bizi bilgilendirseler iyi olurdu.Ben yeni bişeyler öğrenirsem yazarım, sende yaz.Nebileyim ya biz elimizden geleni yapıcaz, sonuçta herşey Allahın takdiri, eğer dünyada çocuğun kısmeti varsa imkansız bile olsa olur, yoksada ne yaparsan yap boş.Ben daha randevu almadım temmuzda hastalandıktan sonra alıcam randevuyu, herhalde geç kalmam.Biraz daha rahat olmaya çalışalım, sabır, sabır, sabır...

delipery ben de canım temmuz regl imi bekliyorum. aslında eşim kararsız asm aydın bey i istiyorum .bu sayfadakileri takip ediyorum.onlar uzun zamandır yazışıyorlar anladığığım kadarıyla özelde de görüşüyorlar.ve tatlılar. k.k. da gerçekten kader arkaşlarımız var. haa. birde bu topiktekiler de yeni teknik yaptıran yok.onlar da merak içindeler ve seviniyorlar. olaya bak kendimi arkalarından konuşıyormuş gibi hissettim.bu tekniği galiba biz deniyeceğiz.yine karmakarışık oldum ben.yazılanlara göre normalde 3600 tl imiş ilaç hariç ama yeni teknik için eminim bir fiyat bindirme yaparlar.inan artık para mara umrumda değil.hastasını sahiplenen negatif sonuçta sebep aramaya giden vs. dr istiyorum.yazdığon için saol. en ufak bilgiye aydınlatılmaya bende ihtiyaç duyuyorum lütfen yine yaz. olumunekankayizsmile

kızlar hepinize merhaba sizleri takip ediyorum.2-3 gündür umut oluyosunuz.kalabalıksınız epeydir berabersiniz ve bravo biribirinize desteğiniz harika.dr. aydın bey hastasını sahiplenen birimi? mesela sonucu neegatif olup tekrar ona tedaviye giden varmı?asm de nasıl bir teknik var? ben bundan önce brüksel yücel bey de kist ameliyatım olmuştu.ımsı tekiniğini araştırmıştım ve ımsı düşünüyorduk. ama şimdi metabolomix öğrenince çok heyacanlandım.temmuz regl imde bir yerde karar kılmamız gerekiyor.yine tepetaklak oldum çok heyecanlıyım. senağlama yüca rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş. a.s.

herkese merhaba ...yavaş yavaş toparlanıyorum...moral bozucu konuşmalar yaptım canınızı sıktım üzgünüm...aslında pozitif bir insanım ama üst üst negatif sonuçllardan olsa gerek.bozcaadadayım artık bütün yaz ...ekimde yeni deneme diye düşünüyoruz...arada giricem güzel haberleri okumak moral oluyor banada..zten daha yeni hasta oldum ve çok şiddetli bu sefer aydın beyde yok konuşamadım..herkese iyi yazlar buarada..

niyeki güzeldi ASM ammaan vardır abuk bir nedeni.

aa evet, yeni logosunu da facebookta gördüm ...

sırnaşık şey
Anadolu Sağlık Merkezi deninceTtürkiyede iyi bir imaj olmamış yurt dışında center olarak kullanılan bu tabiri biz kabullenememişiz merkez deyince sağlık ocağı tarzı anlaşılıyormuş bu nedenden Merkez kısmını Hastane olarak değiştirmişler

kızlar hepinize merhaba sizleri takip ediyorum.2-3 gündür umut oluyosunuz.kalabalıksınız epeydir berabersiniz ve bravo biribirinize desteğiniz harika.dr. aydın bey hastasını sahiplenen birimi? mesela sonucu neegatif olup tekrar ona tedaviye giden varmı?asm de nasıl bir teknik var? ben bundan önce brüksel yücel bey de kist ameliyatım olmuştu.ımsı tekiniğini araştırmıştım ve ımsı düşünüyorduk. ama şimdi metabolomix öğrenince çok heyacanlandım.temmuz regl imde bir yerde karar kılmamız gerekiyor.yine tepetaklak oldum çok heyecanlıyım. senağlama yüca rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş. a.s.

Merhaba Yasemin ben Aydın Beye 1,5 senedir gidiyorum ve memnunum Ağustos ayı içinde 5. Transferim olacak Aydın Bey çok başarılı bir doktor sadece ben biraz şanssız çıktım :( Yeni yöntem şu anda iğne tedavisinde olan arkadaşlara uygulanacak hep beraber etkilerini göreceğiz.Bence regl öncesi bir görüşme randevusu al ücretsiz, senin durumunu değerlendirir

herkese merhaba ...yavaş yavaş toparlanıyorum...moral bozucu konuşmalar yaptım canınızı sıktım üzgünüm...aslında pozitif bir insanım ama üst üst negatif sonuçllardan olsa gerek.bozcaadadayım artık bütün yaz ...ekimde yeni deneme diye düşünüyoruz...arada giricem güzel haberleri okumak moral oluyor banada..zten daha yeni hasta oldum ve çok şiddetli bu sefer aydın beyde yok konuşamadım..herkese iyi yazlar buarada..

Canım napalım bizimde böyle elbet bir gün olacak . Zor yorucu ve üzücü ama sonunda dünyalar tatlısı bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağız :) Ne güzel bir yere gitmişsin bol bol dinlen enerji depola herşey güzel olsun sırnaşık şey

canim ne demek oyle.tabiki uzuleceksin uzulecegiz ama sonunda bizlerde coooooksevinecegiz.sana iyi tatiller...

Merhaba Yasemin ben Aydın Beye 1,5 senedir gidiyorum ve memnunum Ağustos ayı içinde 5. Transferim olacak Aydın Bey çok başarılı bir doktor sadece ben biraz şanssız çıktım :( Yeni yöntem şu anda iğne tedavisinde olan arkadaşlara uygulanacak hep beraber etkilerini göreceğiz.Bence regl öncesi bir görüşme randevusu al ücretsiz, senin durumunu değerlendirir

Grapes'cim merhaba canim.bir sey sormak istiyorum.benim de aydin beyle bu 3.denemem.bizde sorun benim yumurtalik rezervi.33 yasindayim ama yasima gore dusuk sayida olusuyor yumurtalarim.seninde 4denemen aydin beyle miydi.son problemi biliyorum peki digerlerinde sebep neydi.birde test gununden once lekelenme karin ve kasik agrin varmiydi

Grapes'cim merhaba canim.bir sey sormak istiyorum.benim de aydin beyle bu 3.denemem.bizde sorun benim yumurtalik rezervi.33 yasindayim ama yasima gore dusuk sayida olusuyor yumurtalarim.seninde 4denemen aydin beyle miydi.son problemi biliyorum peki digerlerinde sebep neydi.birde test gununden once lekelenme karin ve kasik agrin varmiydi

Canım benim hikayem çok uzun.
Aydın Beye ilk 2009 Ocak ayında gittim muayene oldum sorun yok eşimde sperm testi yaptırmış onun sonuçlarıda iyiydi 6 ay deneyin yine gelin dedi bekledik olmadı 2009 haziran ayında yine gittik eşimden tekrar sperm tahlili istedi onda sonuç çok düşük çıktı eşimin bir hastalığı var sürekli kullandığı ilaçları ve tedavisi var o yüzden olmuş direk tüp bebek dedi ilk denememi Ağustos ayında yaptık 12 yumurta oldu hepsi döllendi kaliteler süper 2 adet transfer oldu Ebru Hn. yaptı transferi hiç bir belirti yoktu direkt negatif sonuç aldık. 2 tüp dondurulmuşum vardı ekim sonu gibi 2. denemeyi yaptık yasa olmadığında 3 adet transfer edildi sonuç pozitif fakat 15 gün sonra şiddetli karın ağrısı onun öncesinde hep sağ tarafa bıçak saplanması gibi ağrılar oluyordu normal dediler ama 15 gün sonunda şiddetli bir ağrıyla hastaneye gittim ultrason tahlil vs. dış gebelik geçirdim kanamam yine olmadı 2. iğne ile düştü ama aşırı ağrı oldu 1 gece hastanede yatırdılar . 3. denemem şubat yada mart biyokimyasal oldu sebep yok. Mayıs ayı taze denememde yumurta takibinde hidrosalpenks görüldü ameliyat olmadım bu şekilde %35 şansın var deyince bu şekilde denemek istedim direkt negatif şimdi ameliyat olucam sonrası 5. transfer.
Aydın Bey sürekli tüp bebekte en önemli şeyin yumurta kalitesi olduğunu söylüyor olacak diyor bakalım bu sefer olacak inşallah.
Aslında sorunum yokken başıma neler geldi ben en kolay hasta konumundaydım oysa şansızlık, bu arda eşimin sperm sonuçları çok oynak en son aldığımız değer iyi aşılama bile olabilir ama artık benim şansım az sağ tüpüm alıncak

Back
X