Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayy pendik miii uzakmıışş ben pek bilemem oraları :(( kapris yaptım galiba ayşegülcüm cadde olsa sana zor mu olur acaba??

Yeri çok kolay, tam sahilde canım..
Malesef cadde bana çooookk uzak.. Gerçi benim durumum henüz net değil.. Onun için sizler nereyi okeylerseniz orası olur.

Gunaydin kizlarrrr
bu lekelenme bugun itibariyle 3 kez sabah 1 kez gece oldu.sadece peceteye geliyor.kasik ve karin agrisi oluyor aradada.bakalim hayirlisi.yarin ogrenecegiz insallahh:)))))))€

Arkadaslar Gülistan sofrasının krokisini ekledim

Eklentiler

• $gülistan.webp
    $gülistan.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 28
Gunaydin kizlarrrr
bu lekelenme bugun itibariyle 3 kez sabah 1 kez gece oldu.sadece peceteye geliyor.kasik ve karin agrisi oluyor aradada.bakalim hayirlisi.yarin ogrenecegiz insallahh:)))))))€

Günaydın canımm,
Tutunma bunlar tutunma.. Merak etme sen canım.
Yarın testini nerede yaptırmayı planlıyorsun?

Aaaaaa bu arada ne söylemeyi unuttum.. İlk defa bu akşam karnım tok.. veee çıkartmadım.. Günlerdir sabah tost, akşam eşim gelince de bir miktar meyva yiyordum.. Hiç biişii yemememe rağmen bütün gün ve gece midem hem yanıyor hem de acı acı sular geliyordu boğazıma.. Akşam eşim gelirken kaşarlı sade kumpir almış.. Ay öyle iyi geldi ki.. Hem midemi bastırdı, hem de günlerdir ilk defa doyduğumu hissettim ve bu saat oldu çıkmadııı kaydirigubbakcemile2
İnsanın hem açlık hissetmesi, hem de hiçbişiii yiyememesi çok kötü bişimiş kızlar.. İnşallah çabuk geçecek.. Yemesem de bişii olmaz, yatarım kalkmam yerimden, dayanırım.. Tek korkum bebişlerimi besleyememek ve gelişimlerini geciktirmek. eyvahedigeldismile

Ahh canım sonunda iyi gelecek birşey bulmuşsun. H,ç başımıza gelmedi ki yardımcı olamıyoruz :( Ne yesen ne yapsan.
opuyorumnanaktan

Yok sekercim.1.denemem ekim 2008,2.deneme mayis2009,3.denemem mayis 2010.bu sefer diger seferlere gore yumurta sayim fazla toplandi tabi bana gore 7 adet toplamdi.3 dollendi 2 tanesi transfer edildi.bu sefer fazla olmasinin sebebi uzun protokol olabilir.
birde incir kuru yaptim.2adet embriyo biri 6 digeri 7 hucreli 1.kalite.bakalim bebislerim benle mi.

Canım daha önce lekelenmelerin olmamışltı dimi bence bu iyi işaret sırnaşık şey
Yarın inşallah güzel haberlerini alacağız

Ahh canım sonunda iyi gelecek birşey bulmuşsun. H,ç başımıza gelmedi ki yardımcı olamıyoruz :( Ne yesen ne yapsan.
opuyorumnanaktan

Benim de hiç başıma gelmemişti grapesciğim... Ama insanın bir taraftan açlıktan ölüyor olması, diğer taraftan da hiçbişii yiyememesi çokk garip bişii.. ohaoldumsmile
İnşallah daha da kötülemez.. bilmiyorumkismile
Geçecek inşallah.. 12. hafta gibi geçecekmiş, Ne kaldı ki 12.haftaya di mi sırnaşık şeysırnaşık şey

Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....
SEÇENEK 1
Tarih:26.06.2010/ Ctsi.
Yer:Moda Teras
Saat:10:00-13:00
Aktivite:Açık büfe kahvaltı (kişibaşı29TL)

SEÇENEK 2
Tarih:26.06.2010/Ctsi
Yer:Pendik Gülistan Sofrası
saat:10:00-13:00
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL, açıkbüfe pazar günüymüş sadece:( )

SEÇENEK 3

Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.melisssss(belki)
7.

Son düzenleme:
merhaba grapes çook geçmiş olsun canım.önceki günlerden yazılarını okudum.biliyorum bozuksun biraz.güçlü olmak zorundayız.o gece yazını okurken herkes senden haber bekliyodu. seni tanımıyorum ama bende manen yanındaydım.mücadelene hayran kaldım. allah kucağını seninde bizimde doldursun inş.:Saruboceq: benim ilk tüpbebek denememde yumurtaların gri renkte kalitesiz yorumu yapılmuştı.8 yumurta alınmıştı.7 döllendi ama transta 1 kalmıştı. acaba yumurta önemliymişya yumurta kalitem sabitmidir acaba? birde ben ağustos ta deniyeceğim temmuz reglimde önce yada sonra başlanacak birşey ilaç iğne vs.. varmı? :uhm:

grapes çok sordum umarım sıkmıyorumdur.sağtüp alınma ameliyatın ne zaman karar verdinizmi?inş. başarılı geçer .allah yardımcın olsun:teselli:

Canım ilk denemeni Aydın Beydemi yaptın Gri yumurta diye hiç birşey duymadım. Yumurta kalitesi önemli bunu zaten biliyoruz ama herşey kısmet tek yumurtayla hamile kalan çok insan var biliyorsun. Benim son transferimde tüpteki sıvı yüzünden şansım azdı o yüzden Aydın Bey en kaliteli embriyoları kullanmadı bir iyi bir orta transfer oldu biz eşimle hep orta kalite olana güvendik küçük olanlar daha çok çabalar diye düşündük. Herne olursa olsun birşeylere inanamak ona asılmak lazım kaydirigubbakcemile2

13 temmuzda ameliyat oluyorum inşallah canım

sevgili yol arkadaslarım ben bu buluşmayı gerçekten istiyorum
ama caddebostanı çok iyi bilmiyorum yardımcı olun nerde bulusalım ne yapalım siz söyleyin???
bu arada ben öğlenden sonra kadıköy evlendirme dairesine gececegim nikaha:))

Tanışma buluşmamıza herkes davetlidir, gelecek arkadaslar lütfen listemizi alıntı yapıp ismini eklesin.Cumartesi buluşmak üzere hoşçakalın....
SEÇENEK 1
Tarih:26.06.2010/ Ctsi.
Yer:Moda Teras
Saat:10:00-13:00
Aktivite:Açık büfe kahvaltı (kişibaşı29TL)

SEÇENEK 2
Yer:Pendik Gülistan Sofrası
Aktivite:Kahvaltı tabağı(16TL, açıkbüfe pazar günüymüş sadece:( )

SEÇENEK 3

Yer:Cadde Bostan ??????????????????Sancux-Mystryy yardım istiyorum
Aktivite:Kahvaltı

Katılanlar listesi:
1.Utkummm
2.Sancux
3.Mystryy
4.Grapes
5.ayşegül72(belki)
6.melisssss(belki)
7.

Ben tam orta yerde Maltepedeyim birşey diyemiyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlar buluşma yeri benim için çok önemli değil yeterki görüşelim.
Zaten yemekle de aram yok ne olursa yerim. Sadece ferah bir yer olursa daha rahat otururuz.

sancux canım senden mekan ismi bekliyorum bana heryer uyar
Ayşegül.............kurtköyden gelecek
mystryy............ " "
utkumm...........kartaldan gelecek
grapes ...........maltepeden gelecek
sancux...........bostancı yanılmıyorsam:)

Back
X