ben de aydın beyin hastalarından biriyim.39 yaşındayım ve görünürde önemli bir sorunumuz yok.yani tek çaremiz tüp bebek değildi fakat yaşımdan dolayı daha fazla zaman kaybetmek istemediğimiz için birgün gazetede ki tüp bebek yazı dizisinde aydın beyin ve asm nin adını duydum.yazı dikkatimi çekti,okudum ve nedense içim merkeze de hocaya da çok ısındı.tabii bu arada netten de araştırdım çok.hatta bu forumu buldum ve baştan sona okudum.neredeyse hiç olumsuz bir yorum yoktu.memorial ile ikisi arasındaydım ama işte dediğim gibi nedense içimden bir ses hep asm yi,aydın arıcı hocayı işaret ediyordu.karar verdik ve gittik,kasım ayında tedavimiz başladı,aralık sonunda transferim olacaktı ki bende polip çıktı.daha öncede aldırmıştım polip.çok demoralize olmuştum.çünkü bu benim ilk denememdi ve ilk denemem dondurulmuşlarla olacaktı.aydın bey yüzümden anladı üzüldüğümü ve tazelerle dondurulmuşların arasında bir fark olamdığını,endişelenmemi söyleyip telkin etti beni.yumoşlarım donduruldu.neyse regl dönemimi bekleyip polibi aldırdım,bir dahaki reglde gel demişti aydın hoca ama ben epeyce öteleyerek nisan ayında gittim.gidip gelmek bize çok eziyetti,çünkü 3 saatlik yol katediyorduk her seferinde.rahim kalınlaştırma tedavisinden sonra o gün gelip çattı ve 19 nisan da transfreim gerçekleşti.2 tane dondurulmuş embriyo konuldu.transfer sonrası saat 1,5 gibi hastaneden çıktık,6,5 da eve ulaşabildik.1 mayıs transfer günümdü ve iananılmaz bir stres,heyecan,sıkıntı hepsini aynı anda yaşıyordum.sonucu aldım ve duydum ki pozitif.ilk kontrolümüde aydın bey yaptı.Allahıma sonsuz şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk,tek bebek.tek sorun kese biraz aşağıda.sözün özü bunlar benim yaşadıklarım,yaş 39,ilk transfer ve dondurulmuşlarla.yorumu,değerlendirmeyi size bırakıyorum.Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda yavrusunu nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.