Herkese merhaba. Aranizda aydin beyin en eski hastasi sanirim benim, ilk tüp denemem 2007 yilinda oldu, esim kleinfelter sendromlu. Mikro tese yontemiyle sperm bulundu ve cok sukur hersey yolunda gitti, oglumu 2008de kucagima aldim.
Aradan cok uzun zaman geçti ve biz ogluma kardeş istedik, gecen yil yine doktoruma gittik,bu sefer de yasimin büyüklüğünden şansım yok denecek kadar az. Haziran ayinda maalesef negatifi gorduk. Tekrar denemek icin cok vaktim yok.
Burda yazmamin sebebi su : doktorumuz cok degerli, ama şunu unutmayin, yaşınız size cok büyük bir dezavantaj. Siz siz olun zaten sorunlu olan bebek sahibi olma meselesine bir de yaş sorununu eklemeyin. Beni uyaran olmadi, oglumu buyuteyim, biraz daha çalışayım derken oglum konusmaya basladi ve neden kardeşi olmadigini sordu. Ve aci gercekle o zaman yüz yüze geldik.
Hepinize sevgilerimi gonderiyorum, umudunuzu yitirmeyin ama cok kafaniza takmayin, hormonlariniz ters orantida çalışır, dikkat edin. Hayatin keyfini cikarin, ama asla vazgecmeyin