kizlar ben yetisemedim size, birsuru sey yazmissiniz.. yalniz genel durumlar cok benziyor, 3,5 yillik evlilik, 2-2,5 senelik bekleyis.. yas 32 bizde problem morfolojide %2. bir de bende hashimato tiroiti var. kadin dogum doktorlari problem degil deseler de (tedavi gordugum icin) endokronologum hashimatolular digerlerine gore daha zor hamile kalir demisti. neyse gelelim ikiz meselesine :)) saglikli olsun, bir tane olsun, yada en fazla iki tane olsun. gercekten cok zor cunku ilgilenmesi. yigenlerim var ikiz degiller ama aralarinda 2 yas var. anne ve baba icin coook zor gercekten, 1+1=2 degil 4 ediyor aslinda.. bence hic üçüz dusunmeyin. bi tane olsun, saglam saglikli olsun.. kiz olsun, erkek olsun farketmez. bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, Aydin bey gercekten cok basarili, ne agri ne kanama hic problem yasamadim ameliyattan sonra.
bu arada ilaclarin(ignelerin) asilamada bana etkisi sadece kasiklardaki agrilar, spazmlar oldu. ates basmasi veya diger sikintilari yasamadim. simdi yaptigim ignelerin henuz bir etkisi olmadi. ama kasiklarimin agriyacagina eminim. hatta asilama sonrasi adet donemim de inanilmaz agrili gecmisti.
limonata hikayesi çok güzelmiş gerçekten, morallerimiz tavan yapsın, dualarımız kabul olsun. herkes gönlünden geçene sahip olsun.)
iyi uykular ve iyi geceler diliyorum.
Merhaba canım doktor sana morfoloji ile ilgili birşey söyledi mi?