Kızlar merhaba ben de ASM'deydim bugün..Aydın bey ultrasonla baktı ve rahmimin ince olduğunu farketti ve bu regli döneminde tedaviye başlayamayacağını HSG çekilmesi gerektiğini söyledi..Hatta gerekiyorsa arkasından histereskopi yapacakmış rahimde yapışıklık varsa açacakmış...Hastaneden çıkarken nasıl ağladım bilemezsiniz..Bunların başıma gelebileceğini hiç tahmin etmezdim..Neyse, sizin güzel haberlerinizle avunurum inşallah..
Üzülme canım ya belki de hamile kalamamanın nedeni rahim kalınlığındır. Hamile kalamamanın en azından sebebi bilinirse ona göre tedavi uygulanır.Tedavi sonunda belki kendiliğinden hamile kalacaksın.
Üzme kendini lütfen herşeyde bir hayır vardır. Aydın bey anlamasaydı belki de tüp bebek tedavisine başlanacaktı ve sonuç olumsuz olacaktı.
Sen doktoruna güven ne diyorsa yap bak sonucu güzel olacak. Moralini de yüksek tut.
Daha önce sen rahim filmi çektirmişmiydin? Ben çektirdim kısa bir işlem korkulacak birşey yok. Histereskopiye gerek kalmaz inşallah kalırsa da onu da anestesi ile yapıyorlar.