cnm galiba kadıköye yakınsın erenköy dediğine göre ben kadıköy medipol hastanesine gidiyorum seval pataya istersen bi dene
çok saolun arkadaşlar. çalıştığım için bana yakın bir yer olsa daha iyi olacak gibi. küçükbakkalköy deki Eren Tıp Merkezinde doğum yapmış olan var mı? birkaç defadır oraya gidiyorum, filiz hanım dr olarak baya iyi olduğunu söyledi birkaç kişi. bilen var mı?
slm canım bende 37. haftama girdım ve benim doktorumda eren tıp merkezinden filiz hanım. ve ben cok memnumun. filiz hanıma kadar 2 doktor değiştirdik bi tek onda memnun kaldık.muaynelerde esimle gidiyoruz ve eşimde bende herseyı rahatca konusabılıyoruz. cok ilgili bı doktor bıze gore. kısmet olursa dogumuda orda yapabılırım. ama cevremde bı cok ınsan zeynep kamıle git dıyor. cunku bebek acısından en iyi hastane oldugunu soyluyorlar. artık ne yapacagız bılmıyoruz ama muayne için filiz hanımı şiddetle tavsıye ederim
evet doğru zor olabilir anca özel arabayla birinin seni getirip götürmesi lazım bende o işşi şimdilik babam yapıyor eşimle gittik araba aldık hiç düşünmüyoduk amaa sırf bu iş için ilerde bebek hastalanır acil bişey olur lazım diye seninde özel araba gibi bi şansın varsa medipolü tercih et derim tıp merkezlerinde doğum oluyormu bilmiyorum ama hastane yoğum bakım üniteleri falan önemli şeyler bunlar
saol canım ya. içimi rahatlattın. filiz hanımın bilgisi tartışılmaz tabi. zeynep kamili bana da önerdiler, sonuçta özelde para ile yaptırdığımız bütün testler orda ücretsiz.ama bir doktor edinmek ve randevu almak zor. istediğin güne randevu vermiyorlarmış.ayrıca doğuma hangi doktorla gideceğinin bilinmemesi de kötü. çok kalabalık oluyormuş. tabi bunlar benim duyduklarım gidip görmedim.[/QUOTE
cnm nette bi arkadaşla konusmustuk zeynep kamil mevzusunu. ve söyle demişti. zeynep kamildeki doktora muayne olduktan sonra bi iki kezde muaynanesine gittiğinde hem doğum anında cok yardımcı oluyormus hemde cok ilgi gösteriyorlarmıs. tabi içine sinen doktoru bulman gerekiyo. içine sinen doktoru bulduktan sonra zeynep kamılınde özel hastaneden farkı yokmus.
cnm bende avicenna eski adıyla çınar hastanesi orada doğum yapanlar genelde memnunlar diye biliyorum genede tercih senin..... orası eren tıp merkezinden daha teşkilatlı sanırım hem daha eski bir hst hemde çok şubeleri varçok saolun arkadaşlar. çalıştığım için bana yakın bir yer olsa daha iyi olacak gibi. küçükbakkalköy deki Eren Tıp Merkezinde doğum yapmış olan var mı? birkaç defadır oraya gidiyorum, filiz hanım dr olarak baya iyi olduğunu söyledi birkaç kişi. bilen var mı?
cnm bende avicenna eski adıyla çınar hastanesi orada doğum yapanlar genelde memnunlar diye biliyorum genede tercih senin..... orası eren tıp merkezinden daha teşkilatlı sanırım hem daha eski bir hst hemde çok şubeleri var
cnm nette bi arkadaşla konusmustuk zeynep kamil mevzusunu. ve söyle demişti. zeynep kamildeki doktora muayne olduktan sonra bi iki kezde muaynanesine gittiğinde hem doğum anında cok yardımcı oluyormus hemde cok ilgi gösteriyorlarmıs. tabi içine sinen doktoru bulman gerekiyo. içine sinen doktoru bulduktan sonra zeynep kamılınde özel hastaneden farkı yokmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?