Anadolu yakası hastane

canım ben de önünden geçerken bakıyorum oraya hep. ama nedense hep pahalı bir hastaneymiş gibi geliyordu bana. araştırmak lazım tabi. saolasın.a.s.
iyi yapmışın sgk olduğu için baya uygun bir hastane diyorlardı, ben öneririm sana orayı.inş memnun kalırsın

iyi yapmışın sgk olduğu için baya uygun bir hastane diyorlardı, ben öneririm sana orayı.inş memnun kalırsın

inşallah canım ya saolasın. iki tane bayan doktor var orda. netten araştırdım biraz. hangisine gideceğimi bilemedim bu sefer de :çok üzgünüm: şaşkın bir hamiş oldum çıktım yahu yerimseniben umarım arkadaşlar arasında Avicenna Küçükbakkalköydeki hastanesine giden birileri vardır da tecrübelerini bizimle paylaşır canım.

canım saolasın Hakan Bey'den geçmiş yazılarda da baya bahsetmiş arkadaşlar. ne güzel ki içine sinen doktorla doğumun olmuş.medipol bana birazcık uzak kalıyor canım getirip götürcek kimsem de olmadığından yakınlarda bir yer olsun istiyorum.

canım dün avicenna ile konuştum. eren in biraz ilerisinde biliyorsundur mutlaka.sgk lılara bakıyormuş muayene ücreti ereninki ile aynı. sonraki kontrolde oraya mı gitsem diyorum. yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmış. erende filiz hanımın sezeryan yaptığı bir tanıdığım ordan memnun olduğunu söylemişti ama kişiye göre değişiyor tabi. ben avicenna ya gitmeyi düşünüyorum 2 hafta sonra. sen de bir görüş bence.hihoyyyt[/QUOTE]

canım benım muhtemelen son kontrolum olacak az zamanım kaldı fılız hanım ayın 7 sınde cagırdı tekrar ama dedıgın yere gıdıp bı bakalım doktorlar ve hastane nasıl son kontrol ve dogum ordada olabılır. ayın 20 sı dıo fılız dogum ıcın az kaldı karar veremem lazım artık

tuğbiş sanırım doğum yapmışsındır şuan nerde yaptın ve nasıl geçti anlatırsan seviniriz.

merhaba canım cvpo ıcın gecmı kaldım bılmıyorum ama benım tavsıyem sibel zorbaş arkadasım da ablasınıda bu doktor dogurtmus bende kontrollerıme bu doktora gıdıyorum cokda memnunum duydugum kadarı ıle bu hastaneden once umut hastanesındeymıs banada bı hastası soylemıstı ben kaynarcadan gelıyorum sırf bu doktor ıcın :)

slm arkadaşlar.bende avicennada sibel zorbaşın hastasıydım bir doğum yaptım onda memnun kaldım ama çok masraflı bi doktor.çok fazla test istiyo ve sanki emrivaki yapıyo yani hemen yapıp getirmenizi istiyo bence biraz masraflı ama ilgili tatlı bi bayan.doğumum sezeryan oldu gayet iyi geçti ama ebemden hiç memnun kalmadım çok suratsız ve sürekli fırça atan bi kadındı.ikinciyede bikaç ay önce hamile kaldım ama onunda dış gebelik olduğu anlaşıldı ve doktorum takibe almak istemedi beni. hemen ameliyat önerdi iğne tedavisini kendisinin yapamayacığını söledi sadece zeynep kamilde yapıldığını söledi halbuki diğer bütün hastaneler bu takibi yapıyo.sonunda medipole gittim ve şule hanımda tedavi gördüm.gerçekten benimle çok ilgilendi.hergün görüştük telefonlaştık çok ilgiliydi ve sonunda bebeğimi ameliyata ve ikinci bi iğne tedavisine gerek kalmadan düşürdük.bundan snr tekrar hamile kalırsam yine şule hanıma giderim.kompleksleri olmayan bi bayan ve şüphelendiği durumlarda arada kalıp beni riske atmamak için diğer doktorlarıda yanında getirip beni birlikte muayne edip hastalığımın tedavisine karar verdiler.çok memnun kaldım tavsiye edebilirim

merhaba
dragos şifa hastanesini tavsiye edebilirim yakınsa sana tahir bey ve mine hn. var ikiside iyi hangisini tercih edersen
o hastane ve doktorları hakkında hiç kötü bişey duymadım ben mine hn. gidiyorum doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum 5 haftam kaldı fiyatlarıda diğer yerlere göre daha uygun

arkadaşlar ümraniye hospitalyum tülay gönenç süpper bir dr, hem tatlı dilli hemde çok iyi ilgileniyor, düşüğümden sonra izini kaybetmiştim ama şimdi yeniden buldum, o nerdeyse bende oradayım :)

arkadaşlar ümraniye hospitalyum tülay gönenç süpper bir dr, hem tatlı dilli hemde çok iyi ilgileniyor, düşüğümden sonra izini kaybetmiştim ama şimdi yeniden buldum, o nerdeyse bende oradayım :)

tülay hanım içinde iyi dediler.bende bahar hanıma gitmeye başladım.o da çok tatlı bir bayan çok memnunum şimdilik inşallah böyle devam eder.tek şikayetim yoğunluğu ama katlanıyorum onada napalım.bende randevumu 1hafta öncesinden alıyorum orda fazla beklememek için.ama gözlemlediğim kadarıyla k.doğumcuları çok iyi hospitaliumun hiç şikayet edeni duymadım.

bende tülay gönençe gidiyorum
ama cok kalabalık
birde hospitaliumda odalar doğum falan nasıl bilen varmı
4 aylık olduk ama hala kararsızım medicanaya mı gitsem acaba

ben medical park göztepede Mehtap Yazıcıoğlu'nda doğum yaptım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim gerçekten ıyı bır doktor

bende tülay gönençe gidiyorum
ama cok kalabalık
birde hospitaliumda odalar doğum falan nasıl bilen varmı
4 aylık olduk ama hala kararsızım medicanaya mı gitsem acaba

canım ben her gittiğimde gelen hastalara ya soruyorum ya kulak kabrtıp dinliyorum.öve öve bitiremiyolar.odalarıda temizmiş.ilgide süpermiş.
kkda arkadaşım doğum yaptı orda yakın zmanda.ilsu.çok memnun kalmış bahar ahnımdanda odadanda.fiyatı sordum 750 dedi.sadece ek olarak 85 tl vermişler .oda çok iyi.bazı yerler uçuk fiyatlar çıkarıyo.

Merhaba arkadaşlar!

Çamlıca Hospitalium da Tülay hanıma giden var mı? Ben birkaç kez gittim, memnunum aslında da her gittiğimde sanki çok net cevaplar alamıyorum. Bir de sürekli tahlil yazıyor, anlamadım gerçekten gerek gördüğü için mi yazıyor yoksa insanları sömürmek için mi? Bir de bahar hn. varmış orada, onu da çok ii diyorlar. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevnrm.

duru7981, aklımı karıştırdın gitmesem mi? ya okuduğum herşeyden hemen etkileniyorum bir türlü doktora karar veremiyorum

Arsivist, benm de bu konuda aklım çok karışıkta ben de fikir almak için buraya yazdım ztn. Tülay hn. çok tatlı bi doktor, iletişim konusunda hiç bi sorunumuz yok. Ztn bu da bayanlar için önemli bi konu. Ama geçen ay mesela ara kanamam oldu, kanamamı kesmek için ilaç verdi ama neden olduğunu onca tahlile rağmen pek de açıklayıcı anlatmadı.
Sen bence bir kere de kendin gidip muayene ol hem deneyimlerini de burada paylaşırız. Çünkü her doktor için hem ii hem kötü diyen var. Herkese kulak asarsan zor bu iş. Arkadaşım bahar hn. a gidiyo çok memnun. Bie de medical park da banu hn. var. Bir arkadaşım da oraya gidiyo o da memnun. Ancak medical parkın muayene ücreti 50 lira, Hospitalium un 12,5 lira, aklında bulunsun.

fiyatın da pek değilim aslında hep gönlümde medipol leyla hanım vardı ama ay sonuna randevu veriyor. o kadar beklemek istemiyorum olmadı tülay hanım'a gideyim memnun kalmazsam medipol'a geçerim. dediğim gibi çok takılmıyorum fiyatlara inş karşılayacak birikimimiz doğuma kadar rahat olur. ayrıca hospitalium'a kalp damar doktoruna gittim 2 tl fark aldı şaşırdım. çalışanlardan mı farklı bilemiyorum artık.

avicenna hastanesindeki filiz hanım diye bahsettiğiniz filiz bilgin mi? bende esenlerdeki avicennada filiz hanıma gidiyordum,ama hastaneden ayrıldı bende ne zamandır hangi hastanede çalıştığını arıyorum ama bir türlü bulamadım aramalarım beni bu sayfaya götürdü,eğer gören duyan bilen varsa çok yardımcı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…