iyi yapmışın sgk olduğu için baya uygun bir hastane diyorlardı, ben öneririm sana orayı.inş memnun kalırsıncanım ben de önünden geçerken bakıyorum oraya hep. ama nedense hep pahalı bir hastaneymiş gibi geliyordu bana. araştırmak lazım tabi. saolasın.a.s.
iyi yapmışın sgk olduğu için baya uygun bir hastane diyorlardı, ben öneririm sana orayı.inş memnun kalırsın
MEDİPOL HAKAN APAYDIN tavsiye ederim: onca doktor gezdim onun gibisini bulamadım:bidahi doğumada ondayım inşallah:doğuma BİR ay kala bir arkadaşın tavsiyesiyle gittik iyikide gitmişiz güler yüzlü rahat edebileceğin bir doktor
ne demek canım tabıkı bılgılerımızı paylaşacagız burada. benımde 2 lı test ıyı cıktı 3 lu test ıstemedı fılız hnm sadece 3 lu test yerıne yapılacak bır kac tahlıl verdı 120 tl tutuyo orda yaptırdım bende 1-2 ay sonrada seker yuklemesı ısteyecektır muhtemelen oda yanlıs hatırlamıyorsam 50 tl 7. ayın sonunda nts ıstıo oda 30 ytl . + muayne ucretlerı.bende şimdilik orda devam edıorum ama hala doguma karar veremıyorum. zeynep kamıl konusunda evet haklısın belkı hemsıreler ozeldekıler kadar sıcak olmaz ama dogum ıcın erenden vazgecıorum ben cok donanımlı degıl gıbı gelıyo bana. ama erdem hastanesınde dogum yapanlar cok memnun. orayıda dusunebılırsın.dogumuna 3 ay kala falan arastırmaya basla yoksa benım gıbı kararsız kalırsın. ben bu gıdısle evde dourucam delikafaduldendelikafadulden
inşallah canım ya saolasın. iki tane bayan doktor var orda. netten araştırdım biraz. hangisine gideceğimi bilemedim bu sefer de :çok üzgünüm: şaşkın bir hamiş oldum çıktım yahu yerimseniben umarım arkadaşlar arasında Avicenna Küçükbakkalköydeki hastanesine giden birileri vardır da tecrübelerini bizimle paylaşır canım.
arkadaşlar ümraniye hospitalyum tülay gönenç süpper bir dr, hem tatlı dilli hemde çok iyi ilgileniyor, düşüğümden sonra izini kaybetmiştim ama şimdi yeniden buldum, o nerdeyse bende oradayım :)
bende tülay gönençe gidiyorum
ama cok kalabalık
birde hospitaliumda odalar doğum falan nasıl bilen varmı
4 aylık olduk ama hala kararsızım medicanaya mı gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?