Anadolu yakası normal doğum yanlısı doktor ve hastaneleri yazarmısınız????

gulsah034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
110
1
116
İstanbul
Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim kafama göre bir doktor bulamadım. Medivia dan serpil özene mi gitsem, yunus emreye mi yoksa üsküdar hospilturk e mi çıldırıcam. Beykozda kafama göre birini bulamadım.

lalehan kutlay.. benimdogumumu da o yaptirdi. cok tatli, bilgili, acibademde muayenehanesi var, anadolu yakasinda birkac hastanede de dogum yaptiriyor. kesinlikle tavsiye ederim, internetten bir arastirin, ya da direkt gidip tanisin isterseniz...

Kesinikle Feriha UYGUR
Altunizade de Capitol avm'nin çaprazında altunizade polikliniği diye geçiyor . Kendi yeri var. Bende şuan 30 haftalık hamileyim tüm takibimi o yapıyor. Senelerdir çok memnunuz ailecek mutlaka bir görüşmeni isterim. Bilgi donanımı ve tecrübesi yönüyle tatmin edebilecek biri kendini çok güvende hissedersin eminimki
Bu arada Lalehan Kutlay ile çok yakın arkadaşlar o da çok tatlı bir doktor :emir_bebek:

Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim kafama göre bir doktor bulamadım. Medivia dan serpil özene mi gitsem, yunus emreye mi yoksa üsküdar hospilturk e mi çıldırıcam. Beykozda kafama göre birini bulamadım.

hayırlısı olsun... Allah'ım en doğru zamanda sağlık sıhhatle, eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
ben maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum... 4 haftalıktan itibaren aygen hanıma gidiyorum ve çok memnunum... enerji uyumumuz gerçekten güzel... istersen aşağıda açtığım konudan da bi göz gezdirebilirsin fiyat konusunda da birkaç bilgi mevcut... ayrıca ocak itibariyle sezeryan ve normal doğum fiyat paketleri eşitlenecekmiş ama rakam nelere çıkar henüz bilemiyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...i-guvenilir-ozel-hastane-doktor-ariyorum.html

Medıcıne hospital Pendikte Neslihan Alan bence alanında mükemmel bir doktor. psikolojik olarak da çok yardımcı oluyor. Ve çok güzel yönlendiriyor. Normal doğum istediğimi belirttiğimde kesinlikle neden diye sormadı muayenemi yaptı ve normal doğum için çatımın uygun olduğunu söyledi. Bebeğimi sağ salim kucağıma almama çok yardımcı oldu

Medıcıne hospital Pendikte Neslihan Alan bence alanında mükemmel bir doktor. psikolojik olarak da çok yardımcı oluyor. Ve çok güzel yönlendiriyor. Normal doğum istediğimi belirttiğimde kesinlikle neden diye sormadı muayenemi yaptı ve normal doğum için çatımın uygun olduğunu söyledi. Bebeğimi sağ salim kucağıma almama çok yardımcı oldu

Canım Peki Hastanenin Fiyatları konusunda bilgin var mı birde muayene ücretleri

30 TL muayene ücreti var ben normal doğum yapmıştım mayıs ayında 450 tl ücret ödemiştim 2 gece kalmıştım bebek için yapılan bütün testlerde içinde sezeryan parası da 650 tl idi
muayene ücreti hala 30 tl canım

30 TL muayene ücreti var ben normal doğum yapmıştım mayıs ayında 450 tl ücret ödemiştim 2 gece kalmıştım bebek için yapılan bütün testlerde içinde sezeryan parası da 650 tl idi
muayene ücreti hala 30 tl canım

gerçekten fiyatları çok iyi ama bana biraz uzak tavsiyen için çok teşekkür ederim.... çok sağol Allah razı olsun.

facede ssvd dıye yaz gercekten normal dogum taraftarı doktorların adı var ordan bak canım burdakı dr sezeryan sonrası normal dogum

Koşuyolu Anka Kliniğinde Dr. Sedat Varol'u kesinlikle tavsiye ederim. Tamamen normal doğum yanlısı. ben 9 ay boyunca anadolu sağlık merkezinde Nuri Ceydeli'ye gittim. Son zamanlarda bizi korkutup sezeryane yönlendirmeye çalıştı. İşyerinde de bir kaç arkadaşımdan aynı doktorla ilgili şikayetler duymuştum. bende doğuma bir hafta kala tavsiye üzerine Sedat beye geçtim, ama iyi ki geçmişim. mükemmel bir doktor, sizi rahatlatıyor ve herşeyi çok kolayca halletti. normal doğum dünyanın en muhteşem şeyi.. iyi ki doktorumu değiştirmişim ve şimdi herkese tavsiye ediyorum.

sevgiler.

Back
X