S simge0534 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 24 1 1 37 22 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi simge0534 #1 merhabalar anadolu yakasında devlet hastanesınde burun amelıyatı olan varmı varsa lutfen bılgılendırın acıl amelıyat olmam gerek şimdi den tşk ederım
merhabalar anadolu yakasında devlet hastanesınde burun amelıyatı olan varmı varsa lutfen bılgılendırın acıl amelıyat olmam gerek şimdi den tşk ederım
U urrbbeb Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2012 55 7 286 İstanbul 23 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi simge0534 #2 simge0534 .!.: merhabalar anadolu yakasında devlet hastanesınde burun amelıyatı olan varmı varsa lutfen bılgılendırın acıl amelıyat olmam gerek şimdi den tşk ederım Genişletmek için tıkla... Merhaba.ben persembe gunu amaliyat oldum bugun tamponlarim cikti.ama ozelde oldum.
simge0534 .!.: merhabalar anadolu yakasında devlet hastanesınde burun amelıyatı olan varmı varsa lutfen bılgılendırın acıl amelıyat olmam gerek şimdi den tşk ederım Genişletmek için tıkla... Merhaba.ben persembe gunu amaliyat oldum bugun tamponlarim cikti.ama ozelde oldum.
mrsesraerbay Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2016 21 8 1 42 25 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi simge0534 #3 ben de oldum. zor nefes alıyordum ameliyat ile düzeltildi. birazda burnumu düzgünleştirdi. hiç zorluk çekmedim
ben de oldum. zor nefes alıyordum ameliyat ile düzeltildi. birazda burnumu düzgünleştirdi. hiç zorluk çekmedim