• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV Yüksek riskli genotipler POZİTİF

Cok sevındım senın adına ben ınan sıgarada ıcmıyordum bunu ogrendıkten snra basladım gunde bı paket ıcıyorum resmen stresten bırakamıyorum cok zorluyo benı dusun bu yasıma kadar ıcmemısım bu illeti ıgrendıgımde stresten iştende cıktım basladım keske gunde 5 tane ıcsem razıyım. Ins bırakabılırım okadar canımı sıkıyor kı bu durum herseyden vazgecmıs durumdayım. Ama cok sevındım senın adına mutlaka negatıfe donersın korkma hergun kegir iç yeşil çay iç mutlaka zerdeçal doktor bana bnlra agırlık vermemı solemişti
Şu an nasılsın

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede negatife düşeriz. Hpv pozitif tanısı aldığım için bu konuyu araştırırken sonucunuzu inceledim. Sonuçlarınızda cin1/2/3 lezyonu yok aslında bu iyi bir şey değil mi?
Bılmıyorum evet cin serisi yazmıyor kasım ayında tekrar yapılcak suan pappex vıtamın deflagyn heş kullanıyorum 3 ay boyunca devam etmemi soyledi. Hpv pozıtıf ama bende hangı tür pozıtıf bı ogrenemedım sayı olarak yazmıyor kasım ayını beklıyorum cok tesekkür ederım

Şu an nasılsın
Daha ıyıyım tesekkür ederim ama sigarayı bırakamadım vıtamınleri kullanıyorum . Bide deflagyn jel kullanıyorum kasım ayında tekrar testleri verıcem ama sanmıyorum negatıf olcagımı cok zayıfladım sadece 59 kıloya düştüm suan nekadar dıkkat etsemde stres benı mahvetti

Daha ıyıyım tesekkür ederim ama sigarayı bırakamadım vıtamınleri kullanıyorum . Bide deflagyn jel kullanıyorum kasım ayında tekrar testleri verıcem ama sanmıyorum negatıf olcagımı cok zayıfladım sadece 59 kıloya düştüm suan nekadar dıkkat etsemde stres benı mahvetti
Bende de 18 çıktı , biopsi temiz ama siğiller çok , koterle yakıldı 1 aydır hala iyilesemedim ve yeni çıkanları farkettim . Sigarayi da bırakamıyorum stres beni de mahvetti

Bende de 18 çıktı , biopsi temiz ama siğiller çok , koterle yakıldı 1 aydır hala iyilesemedim ve yeni çıkanları farkettim . Sigarayi da bırakamıyorum stres beni de mahvetti
Cok geçmiş olsun 😌😌 valla ben bıraktım artık ya okadar yoruldum ki nekadr dıkkat etsemde gene sonuc aynı. İnş cogalmaz siğiller ya. Türleri farklı demekki. bende rakam olarak yazmıyor yuksek riskli genotipler pozitif dıyor sadece

Back
X