Anadolu yakasında cilt bakımı için tavsiye

lyaprakl

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
1.290
647
Merhaba arkadaşlar. Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım. Gittiğim lazer yaptırıp çok memnun olduğum yer var ama bi araştırayım diyip diğer merkezlere gittim.herkes ürününü övüyor malum :) aklım karıştı. Cilt bakım Ürünleri önemli biliyorum ama hangisi iyi kafam karıştı. Tavsiye edebileceğiniz gittiğiniz yerler var mı?

Kimse yok mu Anadolu yakasında .:KK1:

Anadolu yakasının neresi? Ben de lazer epilasyon yaptırdığım yerde cilt bakımına gidiyorum. Sahrayıceditte. Cumartesi gittim. Önceden farklı bir marka kullanıyorlardı. Şimdi Soskin Paris e geçmişler. İlk kez denedim açıkçası. Alnımda 1 aydır gitmeyen sivilceler çıkmıştı. Ben haline gelmişti. Bakımdan sonra söndüler kızarıklık kaldı sadece. Bugün de sivilceli bölgedeki kızarıklık tamamen gitti. Yüzümde hala o yumuşaklığı temizliği hissediyorum. Cumartesi Pazar Pazartesi makyajsız geçirdim. Yalnız KK da soskin ürünleriyle ilgili şikayet başlığı var. Sivilce ürünlerini alıp daha kötü ettiğini yazmış. Çok şaşırdım açıkçası. Bende baya farklı etki gösterdi demek. Ya da yapan kişinin bilgisine göre değişiyordur. Uzmanla bizim yapmamız bir olmaz.

Cilt bakımı sonrası 15 dakikaya yakın bir yüz ve dekolte masajı yaptı estetisyen. Toplam 1,5 saat kadar sürdü. Çok memnun kaldım açıkçası. Normalde 75 tl ydi. Ancak bu ay 23 Nisana kadar 50 tl mesajı geldi. Ben de Toplu 4 seans aldım 50 tl den.

Ben de İstanbulda 2 senedir olduğum için başka gittiğim yer yok. Cilt bakımına da gideli 5 ay falan oluyor. Gittiğim yerin hem lazer epilasyonundan aşırı memnunum hem de cilt bakımından.

Fiyat süper. Ben evde yapıyorum günlük bakımlarımı zaten .aylık profosyonel bakım istiyorum. Tam olarak nerede ?
1 gün kalmış kampanya bitimine tüh

Fiyat süper. Ben evde yapıyorum günlük bakımlarımı zaten .aylık profosyonel bakım istiyorum. Tam olarak nerede ?
1 gün kalmış kampanya bitimine tüh

Tembel biri olarak günlük yapamayınca bana baya iyi geliyor. Yenisahra metrosuna çok yakın. Sahrayıcedid mahallesi olarak geçiyor. Anlatımım pek iyi değildir 5 dakika yürüyorsun metrodan inince. Loya güzellik salonu ismi.
Evet 23 Nisana kadar:KK43: Görseydim daha önce yazdığınızı iyi olurmuş. Belki ama ararsanız yeni haberim oldu falan diye yardımcı olurlar bilemiyorum tabi.

X