anadolu yakasında diyetisyen

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
kızlar doğum sonrasında aldığım kilolarımı vermek istiyorum bu konuda anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane-diyetisyen arıyorum yarın icin randevu alıcam bna yardımcı olur musunuz?
bu arada diyetisyene gitmiş arkadaşlar bu iş nasıl yürüyor? yani ilk gun gittiğimde bana hemen liste verceklermni bi daha ki kontrole ne zaman cağrırlar ? bilgisi olan yazabilir mi?:26::26::26:

Kesinlikle Ayça Kaya'yı tavsiye ederim, Göztepe'de.. Ben de en kısa zamanda ona gitmeyi düşünüyorum.
Her Çarşamba TRT1'deki İyi Fikir programına çıkıyor. Yarın da var sanırım..
Adres:
letiim | Uzm. Dr. Aya KAYA | Salkl Yaam Rehberlii, Kalc Zayflamann nemi

cok teşekkür ederim canım cevabın için. özel muayehanesi mi var ücretleri ne kadar acaba? linke bakıyorum hemen tkkrrdan tşk cnm.:16:

canım mesajına cvp veremiyorum senin mesaj kutun dolmuş temizlemen lazımmış... araya araya seni burda buldum... mesajlarını silince gönderirim cvp

farkında değildim hemen temizliyorum canım :52:

cok teşekkür ederim canım cevabın için. özel muayehanesi mi var ücretleri ne kadar acaba? linke bakıyorum hemen tkkrrdan tşk cnm.:16:

Rica ederim.. Evet özel muayenehanesi var, 3 kişilik bir ekibi varmış senin herşeyini kontrol eden..
Senin yapına, yaşam ve yemek tarzına göre bir diyet belirliyormuş.
120 kilo bir kadını 7 ayda 45 kilo zayıflatmıştı. Üstelik kadın diyet listesini anlatırken " şehriye çorbası, patates kızartması" gibi şeylerden bahsetti.
Ben 7 ayda 20 kiloya bile razıyım..:((

Rica ederim.. Evet özel muayenehanesi var, 3 kişilik bir ekibi varmış senin herşeyini kontrol eden..
Senin yapına, yaşam ve yemek tarzına göre bir diyet belirliyormuş.
120 kilo bir kadını 7 ayda 45 kilo zayıflatmıştı. Üstelik kadın diyet listesini anlatırken " şehriye çorbası, patates kızartması" gibi şeylerden bahsetti.
Ben 7 ayda 20 kiloya bile razıyım..:((

7 ayda 45 kilomu süper ya :21:
benim vermem gereken 15 kilom var :17::25::25::25:

Yakın mısın bilmiyorum ama Adatepe Kızılay'da Saynur hanım varmış, her giden çok memnun.

Back
X