Anadolu Yakasında Doktor Önerileriniz

medical park göztepe gökmen iyigün normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım
avrupa yakasında oturuyorum ama doktorum için her ay kontrollere ve doğuma medical parka gittim

Nupe ve Beyazbulut, çok teşekkür ederim. Kadıköy Şifa iyi ama hiç normal doğum yapan duymadım orada, hepsi mi tıbbi zorunluluktan sezeryan? Ama daha araştırmak lazım. Sağolun.

Tinkerbelle,dediğin gibi benim arkadaşlarımda sezeryan yapmıştı orada.Tıbbi bir durumdan kaynaklı değil , kendi tercihleriydi.Fakat doktorları sezeyanda daha uzman,yönlendirmiş olabilir bunu bilemiyorum yanlış birşey söylemek istemem araştırmakta fayda var .Ama Şifa'dan memnun olmayan pek duymadım şuana kadar..

Dragos Şifa TAHİR TOSYALI... bir numara ablam ve birçok arkadaşım onda doğum yaptı... sadece ablamınki sezaryandı diğer 8 arkadaşım hepsi normal... ayrıca doktor sayesinde çok rahat doğum geçirdiklerini söylediler ay hepsi 5 dkda doğurup çıktı maşallah... bende Tahir beye gidiyorum 29 ekimde doğum yapıcam doktor zaten bi aksilik olmadıkça sezaryana karşı genelde hep normal doğum yaptırıyo... Ayrıca kontrollerde seni hiç konuşturmuyo aklında olan herşeyi biliyo sen sormadan anlatıp cevaplıyo bu adam bizim için bi mucize... Çünkü ben çok paralar verip özel muayenehanelere gidiyodum ama adamlar soru sormadan cevap vermiyo ya ağzından cımbızla çekiyoduk lafı... Walla Allahtan bu adamı duyduk şimdi 7 aydır ona gidiyorum ve doktorumdan acayip memnunuz... Şiddetle tavsiye ederim... yeri çok kolay kadiköy kartal minibüs hattı üzerinde Cevizli tamirhanenin orda...kaydirigubbakcemile

uzun süre yurt dışındada görev yapmış.. Bilirsin yurt dışındaki doğumların çoğu normaldir yalnız Türkiyede oluyo bukadar sezaryen... Ayrıca Tahir bey normal doğum eğitimini süper bi şekilde tamamlamış.. Neyse ben kendim doğum yapınca daha detaylı bilgi veririm.. görüşmek üzere... :hulya:

ARKADAŞIM UMUTTA NORMAL DOĞUM YAPTI MEMNUN KALDIĞINI SÖYLEDİ... AY HAKKATEN BU HASTANE İŞİ ÇOK ZOR YA ALLAH HEPİMZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH ÇOK RAHAT DOĞUM YAPARIZ.... :Saruboceq: TIRSIYORUuuum.. akannehir

sanish, karazeytin çok teşekkür ederim. ıkiniz de hamileymişsiniz, umarım çok çok kolay ve sağlıklı geçer doğrumlarınız. Darısı başıma diyeyim. :)))
Kadıköy Şifa ile ilgili çekincemi anlatmıştım ki zaten SGK ile anlaşması olmadığını öğrenince mecburen eledim. Fiyatları çok yüksek olmasa gene bir derece. Özel sigortam da var ama doğumu karşılamıyor tabi.
Bu Dragos Şifa aklıma yattı sanki sanish. Doktor ile ilgili söylediklerin çok önemli. Baktım şimdi anlaşması da varmış. (Ben aynı hastanenin şubeleri sanıyordum Kadıköy Şifa ile, değimiş. Sadece isim benzerliği sanırım.) Bu hafta bir kontorle gidecektim zaten, onu bir deneyeyim bari.
Bu arada hiç Göztepe Şafak Hastanesi'i hakkında bilgisi olan var mı?

dragos şifa TAHİR TOSYALI diye nettende bakabilirsin süper bi doktor....:lepi:

anadolu yakasında kartal pendik civarı hastane önerebilecek varmı acaba ? ayrıca pendik hospital ve nene hatun hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

merhabalar,
lütfen bu hastahaneler hakkında bilgisi, deneyimi olan varsa paylaşsın..
ben pendik te oturuyorum ilk kontrolüm için bugün Özkan hastahanesine gittim fakat bu heyecan bu bekleyiş bu korku için beni gerçekten dindirebilecek bir muayene olmadı. arayış halindeyim :Saruboceq:

Zeynep kamıl nasıldır acaba hıÇ bılgım yok ama sırf doĞum Üzerıne olduĞu ıÇın olabılır gelıyor bana doĞum ne dersınız???

merhaba ben çamlıca hospitalium dr.bahar besen'i tavsiye edebilirim sana şu anda 16+3 haftalık hamileyim ve doktorumdan çok memnunum 23 yaşındayım ve ilk çocuğum sorduğum her soruya sıkılmadan cevap veriyor arkadaş gibi ben memnunum umarım sende aradığın doktoru bulursun...

Ben Yeditepe Üniv.Hastanesine gidiyorum.Doktorum Rukset Attar Hn.Bayan olması benim için büyük avantaj ve ilgisi çok güzel.Arkdaş gibi davranıyor.Muayene ücreti ssk lı olarak gidiyorum 75 TL ödüyorum.

sanısh dogurdunmu ızlenımlerını ve dogum hıkayenı anlatabılırmısın lutfen banada örnek olacaksın
dıkıs atıldımı ve acı varmı benım merak ettıklerım bunlar bıde dogum ne kadar surdu senınde 5 dk mı surdu

sanish bende merakla bekliyorum.
tahir beye bende gidiyorum çok ilgili bir doktor, ne zaman problem olsa telefonla ulaşabiliyorum atla gel diyor ne zaman olursa olsun.
ama işte hastaneden pek emin olamıyorum..
küçük ve donanım açısından yetersiz midir temiz midir emin olamıyorum..
gözlemlerini bekliyorum canım..

Tahir Beyle ilgili en önemli sorun o galiba zaten. doktordan herkes memnun, hastanesi konusunda hep tereddüt var. Ben yarın Maltepe Ün. Has.'ne gideceğim, Berna Hanım'a. Yeni konu açtım onun için, oraa anlatırım izlenimlerimi.

asi hanıma yazıyorum slm bende pendıkte oturuyorum. nenehatuna gıdıyorum. hilal bayram kesınlıkle hastanenın en ıyı doktoru.tavsıye ederım...ona gıt bence.hafta ıcı sabahtan 4e kadar orada oluyor. ondan sonrada neslıhan seker gelıyor..ama hılal hn ı onerrım

Arkadaşım, doktorunu bulmuş olmana sevindim.
Hastane olarak nasıl orası? Birde doğum fiyatları hakkında bilgin var mı?

Ben Yeditepe Üniv.Hastanesine gidiyorum.Doktorum Rukset Attar Hn.Bayan olması benim için büyük avantaj ve ilgisi çok güzel.Arkdaş gibi davranıyor.Muayene ücreti ssk lı olarak gidiyorum 75 TL ödüyorum.

rukset hnı bnde duymuştum iyi olduğunu peki normal doğum ücreti neymiş?

kızlar merhaba bende anadolu yakasında oturuyorum 3 kez doktor değiştirdim ama ben çok pimpirikliyim doktorum herşeyi anlatsın istiyorum bulamıyorum aradığımı sizlere danışmak istedim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…