- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
-
pendik hospital çok küçük hastane bence
ve kadın doğum için bir kere gittim gözlemlerim pek iyi değildi
ilgi alakalı pek yok
nene hatun iyi diye duydum hemde doğum üzerine bir hastane
tüm olanaklara sahiptir
yanlız çok kalabalık oluşundan dolayı sıkıntı var diye biliyorum
pendik şifa hastanesi var ama onuda hiç tavsiye etmiyorum
arkadaşım yaptı orda doğum bir yoğun bakım ünitesi bilem yok
ben de kartal umut hastanesine gidiyorum
olanakları iyi ama ben normal doğum düşünüyorum ve özel hastanelerde hep sezaryana yönlendiriyorlar
şuanda haftalık hamileyim ve nerede doğum yapacağıma karar veremedim
ben de bu konuda yardım istiyorum
umut hastanesi sezaryan yapacaklara tavsiye ederim
sanish, karazeytin çok teşekkür ederim. İkiniz de hamileymişsiniz, umarım çok çok kolay ve sağlıklı geçer doğrumlarınız. Darısı başıma diyeyim. :)))
Kadıköy Şifa ile ilgili çekincemi anlatmıştım ki zaten SGK ile anlaşması olmadığını öğrenince mecburen eledim. Fiyatları çok yüksek olmasa gene bir derece. Özel sigortam da var ama doğumu karşılamıyor tabi.
Bu Dragos Şifa aklıma yattı sanki sanish. Doktor ile ilgili söylediklerin çok önemli. Baktım şimdi anlaşması da varmış. (Ben aynı hastanenin şubeleri sanıyordum Kadıköy Şifa ile, değimiş. Sadece isim benzerliği sanırım.) Bu hafta bir kontorle gidecektim zaten, onu bir deneyeyim bari.
Bu arada hiç Göztepe Şafak Hastanesi'i hakkında bilgisi olan var mı?
anadolu yakasında kartal pendik civarı hastane önerebilecek varmı acaba ? ayrıca pendik hospital ve nene hatun hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşım, doktorunu bulmuş olmana sevindim.asi hanıma yazıyorum slm bende pendıkte oturuyorum. nenehatuna gıdıyorum. hilal bayram kesınlıkle hastanenın en ıyı doktoru.tavsıye ederım...ona gıt bence.hafta ıcı sabahtan 4e kadar orada oluyor. ondan sonrada neslıhan seker gelıyor..ama hılal hn ı onerrım
Ben Yeditepe Üniv.Hastanesine gidiyorum.Doktorum Rukset Attar Hn.Bayan olması benim için büyük avantaj ve ilgisi çok güzel.Arkdaş gibi davranıyor.Muayene ücreti ssk lı olarak gidiyorum 75 TL ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?