Anadolu Yakasında Doktor Önerileriniz

hasret 0587 normal doğum ücreti ssk lılara 4.000 tl.bu rakam bizi zorlayacak bir tutar.Kontroller için gidiyorum,çok memnunum ama doğumda ne olur bilmiyorum.Kara kara düşünüyorum :1closedeyes:

kızlar merhaba bende anadolu yakasında oturuyorum 3 kez doktor değiştirdim ama ben çok pimpirikliyim doktorum herşeyi anlatsın istiyorum bulamıyorum aradığımı sizlere danışmak istedim:ecrin_bebek:

central hospital Fatmanur hanımı tavsiye ederim canım..ultrasonla bakarken herşeyi anlatması...daha sonra bebeğin gelişimi ile ilgili yorumlar yapması...aklına takılan her türlü soruyu senin içini ferahlatarak yanıtlaması..ben uzun arayışlar sonucu buldum ve çok memnun kaldım..tavsiye ederim..

Arkadaşım selam, ben bu konuda daha önce forum açmıştım ama pek bilgi alamadım. Ancak pek Dr Fatmanur'u tavsiyede eden yok veya memnun olan yok... Sen memnunsan ne güzel...

Arkadaşım selam, ben bu konuda daha önce forum açmıştım ama pek bilgi alamadım. Ancak pek Dr Fatmanur'u tavsiyede eden yok veya memnun olan yok... Sen memnunsan ne güzel...

hadi ya bende 5 ay önce çok araştırma yapmıştım fatmanur hanım için..olumsuz bişeye rastlamadım..central in sayfasın da da fatmanur hanıma hastaların yaptığı yorumlar iyi diye gittim.hatta 2 arkadaş 3 gün arayla aynı hastane de doğum yaptık oda memnundu..
orda çalışan bir arkadaşımda diğer bölümler için birşey diyemem ama kadın doğum ünitesinden gelen hastalar çok memnun...küvezlik bir durum olduğunda zeynep kamilde yer olmadığı zaman buraya getiriyolar diyince tamamdır dedim:)

Arkadaşım sen memnunsan doktorundan o zaman sorun yok. Ama ben sitede kötü şeyler okumuştum kendisi hakkında. Hatta sırf bu yüzden o hastaneden vazgeçtim.

Arkadaşım sen memnunsan doktorundan o zaman sorun yok. Ama ben sitede kötü şeyler okumuştum kendisi hakkında. Hatta sırf bu yüzden o hastaneden vazgeçtim.

anladım canım...bende şimdi baktım evet dediğin gibi bikaç olumsuz yazı yazılmış hakkında....benim zamanımda yoktu...emin ol o yazılar ben gitmeden önce çıksa bende tereddütte kalırdımCADIARZU...Çünkü ilk doğum olunca çok pimpirikli davranıyor insan....İnşallah en kısa sürede gönlüne göre bir doktor bulabilirsin tatlım.Şimdiden hayırlı doğumlar......

Merhabalar
kütahyada yaşıyorum ve 32 haftalık hamıleyım bu hafta sonunda ızne ayrılıp dogum ıcın aılemın yanına ıstanbula gıdıcem fakat bır turlu hastane ve doktor ıcın karar veremedım Umut hastanesinde Birsen hanımı öneriyorlar hastane nasıl yada başka hastane neresi olabilir acil yardııma ihtiyacım var

Arkadaşım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca diğer olumsuz şeyleri çok önemseme canım. Sen mutluysan diğer şeylere kulak asma. Sanırım sen yakın oturuyorsun o hastaneye. Banada cok yakın 5-10 dk bile sürmüyor. Ama ben soğudum bir kere((... Ben Universal Hospital'a (eski adıyla Vatan Hastanesi) gittim en son. Oradaki doktor iyi gibiydi, sanırım burada o hastane ve doktor hakkında bilgi sahibi olan pek kimse yok. Benim ilk doğumum olsaydı direk Zeynep Kamile giderdim, ancak ikinci doğum olduğu için ilk yavrumdan uzak duramam. ınşallah senin içinde herşey sorunsuz gider arkadaşım...
Sen ne kadarlık gebeydin bu arada?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben niyeyse o hastaneye hiç ısınamadım. Ancak sen Kartala yakınsan orayı tercih edebilirsin. Birsen hanıma ben yıllar önce gitmiştim ve kötü bir doktor olduğunu düşünmüyorum ama niyeyse hastaneye ısınamadığım gibi onada ısınamamıştım((...Pek aydınlatıcı olmadım sana sanırım(..

iyi dileklerin için teşekkürler tatlım..ben 2 eylül de doğum yaptım ..oğlum 2,5 aylık oldu...

Umut hastanesi birsen hanım tavsiye eden çoktu canım...çok iyi deniliyodu..arkadaşım orda doğum yaptı..çok memnun kalmış..banada tavsiye etmişti....

umranıye hospıtalıum ferda uygur özalp cok ıyı bır doktor cok yakından ılgılenıyor cok rahat hıssedıyorsun muayne ucretı 15 tl gıbı bısey ama dogumu bılmıyorum

Valla ben de pek memnun değilim, daha önce bununla ilgili konuya yaşadıklarımı yazmıştım zaten. En son gittiğim doktorda yaşadığım olay yüzünden de iyi ce soğudum Fatma Nur Hanımdan. Ben Ağustos ayında hem smear taraması, hem gebelik öncesi kontrol hem de mantar şikayetiyle gittim. Ama öyle dağınık ve dalgın davrandı ki.Gebelik öncesi yapılması gereken şeyleri filan hamile olmadığımdan emin olmak için erteledi adet bitimime. Ama sonraki gidişimde unuttu, bir tuhaf durum. Ben de pek önemsemedim, herhalde gerek yok başka birşeye diye. Ve ben geçen hafta ancak başka doktor arayıp buldup gittiğimde bir sürü kan testinin gerekli olduğunu ve kızamıkçık bağışıklığımın olmadığını öğrendim. Aşı olmalıymışım ve aşıdan sonra üç ay korunmalıymışım. Fatma Nur Hanım bunu bana o zaman söylese ve be adetimi bekleyip yaptırsam aşımı, korunma sürem bu ay sonunda bitmiş olacaktı. Şimdi yaşım çok genç olmadığı için 3 aylık süre yüzünden aşı olmadan hamşle kalmayı düşünüyorum risk alıp. Ne diyeyim. O da doktor işte.

kızlar merhaba bende anadolu yakasında oturuyorum 3 kez doktor değiştirdim ama ben çok pimpirikliyim doktorum herşeyi anlatsın istiyorum bulamıyorum aradığımı sizlere danışmak istedim:ecrin_bebek:

bende benle ilgilenmesini herşeyi ayrıntısına kadar anlatmasını istiyorum bende 2tane dr değiştirdim ve en çok herşeyi içten anlatan dr buldum ama dr gelene kadar çok dr gezdim bana sıcak gelmeyene hiç devam etmiyorum kartal araştıırmada görevli ayrıca dırogos ta özel hastanede çalışıyor BÜLENT KARS adı çok memnun kaldım tavsiye ederim

Anadolu yakasındaki hastane arayışlarınız için Pendik Hospital iyi bir tercih.Gitmenizi ve hizmetlerinden yararlanmanızı tavsiye ederim.Kaliteli ve ferah bir hastane.Doğum yaptım.gerçekten çok memnun kaldım.Geçen hafta bebeğim çok ateşlendi hemen pendik hospitale gittim doktorun ilgisi harikaydı.kendisine çok teşekkür ediyorum.

ben de medipolde yaptım doğumumu.leyla hanımda. bir numara gerçekten de. hem de normal doğum taraftarı bi doktor.benimkide normal olacaktı ama son anda hesap şaştı.:))) biraz yoğun ama.tek dezavantajı bu.randevuları 20 gün önceden almalısınız.

anadolu yakasında kartal pendik civarı hastane önerebilecek varmı acaba ? ayrıca pendik hospital ve nene hatun hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

merhaba ben pendik hospital de doğum yaptım memnun kaldım tavsiye ederim doktorları çok iyi fiyatlarıda çok uygun kesinlikle öneririrm.

bence hiçbir zaman olumsuz eleştırılerden etkılenmeyelım sadece alımızda kalsın ama önyargı oluşturmayalım
belkı o dr ıyı bı dr ama ogun canı sıkkındı ılgılenemedı veya baska bır sey oldu sonucta dr da ınsan robot degıl oyuzden sadece burdakı forum ıcın degıl tüm hayatımızda baskaları hakkında söylenen seylere ınanmayalım kendı gözümüz ve aklımızla yorum yapalım derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…