Ah arkadaşlar,
keşke tavsiyelerinize uyabilecek durumum olabilseydi...
1) havalimanında çalışıyorum, yani kolayca Sabiha Gökçen'e ulaşabilmeliyim. Sakın Kurtköy demeyin lütfen. Orası İstanbul bile değil.
2) finansal olarak da zorlanmamalıyım
Bu kriterler doğrultusunda bana, Ataşehirde Şerifali diye bir yer, bir de Maltepede zümrütevler ve başıbüyük diye yerlerde yeni siteler varmış. onları tavsiye ettiler.
Ne dersiniz???
Lütfen yardım!!!!
şerifali ve zümrütevler tarafında oturacağına kurtköyde otur bence ..viaport var ,onun çevresi gayet güzel hem de havaalanına yakın.ama illa şehrin içi olsun diyosan sana kozyatağı ,bostancı ,acıbadem taraflarını öneririm..
Ah arkadaşlar,
keşke tavsiyelerinize uyabilecek durumum olabilseydi...
1) havalimanında çalışıyorum, yani kolayca Sabiha Gökçen'e ulaşabilmeliyim. Sakın Kurtköy demeyin lütfen. Orası İstanbul bile değil.
2) finansal olarak da zorlanmamalıyım
Bu kriterler doğrultusunda bana, Ataşehirde Şerifali diye bir yer, bir de Maltepede zümrütevler ve başıbüyük diye yerlerde yeni siteler varmış. onları tavsiye ettiler.
Ne dersiniz???
Lütfen yardım!!!!
Şerifali ve Zümrütevler tarafında oturacağına kurtköyde otur bence ..Viaport var ,onun çevresi gayet güzel hem de havaalanına yakın.Ama illa şehrin içi olsun diyosan sana Kozyatağı ,Bostancı ,Acıbadem taraflarını öneririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?