Anadolu yakasında hangi semt ?

colour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
6
0
86
İstanbul
Sevgili Arkadaşlar,

İş değişikliği sebebiyle 1 ay içersinde anadolu yakasına yerleşmem gerekiyor. Maalesef ben anadolu yakasını hiç bilmiyorum. Tavsiye edebileceğiniz nezih semtler neresidir? Güvenlikli bir sitede olmasını ve 1000 TL'yi geçmemesini arzu ediyorum. Hangi semtlere bakmalıyım sizce?
Çok teşekkürler.

kavacık beykoz tarafları sakin merkezi kolay ulaşımlı her yere.özelden yazabilirsin yardımcı olabilirim.

işiniz nerede ise oraya yakın yerlere bakmakta fayda var zira 35 senedir anadolu yakasında oturan biri olarak artık bu tarafta da trafik her geçen gün daha yoğun oluyor.birde artık neredeyse her semtte markalı konutlar yapıldı. oralardan ev kiralamak daha iyi olur.ama illa da nezih bir yer olsun diyorsan caddebostan veya suadiye yi önerebilirim.kolay gelsin.

Ah arkadaşlar,
keşke tavsiyelerinize uyabilecek durumum olabilseydi...
1) havalimanında çalışıyorum, yani kolayca Sabiha Gökçen'e ulaşabilmeliyim. Sakın Kurtköy demeyin lütfen. Orası ıstanbul bile değil.
2) finansal olarak da zorlanmamalıyım

Bu kriterler doğrultusunda bana, Ataşehirde Şerifali diye bir yer, bir de Maltepede zümrütevler ve başıbüyük diye yerlerde yeni siteler varmış. onları tavsiye ettiler.

Ne dersiniz???
Lütfen yardım!!!!

arkadaşım merhaba benimde eşimin iş nedeniyle pendik kurtköyde oturuyorum.sabiha gökçene yakın hatta evimden havaalanını görüyorum ve çokta mutluyum.

buralarda okadar güzel konutlar yapıldıki ve sakin olması havasının temiz olması benim için emin olun çok büyük artı.
atlantis via port neomarin bizim vazgeçilmezlerimiz

dumankayanın yeni tesisleri göz dolduruyor ve çok şık tasarımlar eğer kafanıza takılan herhangi birşey olursa yardımcı olabilirim....

Ah arkadaşlar,
1) havalimanında çalışıyorum, yani kolayca Sabiha Gökçen'e ulaşabilmeliyim. Sakın Kurtköy demeyin lütfen. Orası İstanbul bile değil.

Bu kriterler doğrultusunda bana, Ataşehirde Şerifali diye bir yer, bir de Maltepede zümrütevler ve başıbüyük diye yerlerde yeni siteler varmış. onları tavsiye ettiler.

Ne dersiniz???
Lütfen yardım!!!!

bana sorarsan yukarda saydığın semtler içinde bir tek şerifaliyi önerebilirim yalnız bu üc yerde yeni yerleşim birimleri.siteler çok güzel rezidans ayarında ama çevre eski evlerle ve çok kozmopolitikler.en ufak bir alışveriş için özel arabaya mahkumsun.eğer servisin varsa kartal ve pendiğin sahil kesimleri de çok güzel oralara da bir bak istersen.sahibinden com da güzel ilanlar var.l

Şerifali ve Zümrütevler tarafında oturacağına kurtköyde otur bence ..Viaport var ,onun çevresi gayet güzel hem de havaalanına yakın.Ama illa şehrin içi olsun diyosan sana Kozyatağı ,Bostancı ,Acıbadem taraflarını öneririm..

şerifali ve zümrütevler tarafında oturacağına kurtköyde otur bence ..viaport var ,onun çevresi gayet güzel hem de havaalanına yakın.ama illa şehrin içi olsun diyosan sana kozyatağı ,bostancı ,acıbadem taraflarını öneririm..

canım aynen sana katılıyorum :) colour ...ben içerenköyde oturuyorum nezih biryer ama bostancı altıntepe küçükyalıdada 1000 tl ye rahat bi evde oturabilirsin ama bence 1000 tl eğer verebilecek güçteysen o parayı kiraya değilde ev kredisine kullansan kira öder gibi krediyi ödesen hiç fena olmaz diyorum hemde ev sahibi olup kiradanda kurtulursun

cevaplarınıza ne kadar memnun oldum bilemezsiniz. deli gibi ev aradığım için yazamadım özür dilerim.
kurtköy havalimanına yakın ama sanki istanbul değil. aynen dediğiniz gibi şerifali ve zümrütevleri de sevmedim. ataşehir ve erenköy çok pahallı. kaldı geriye bostancı kartal arası sahil kesimi. şimdi de oraları araştırıyorum. ama genel olarak uygun evler çok eski, dökülüyo, yeni evler de çok pahallı. kafayı yiyeceğim artık. siz nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar bu şehirde??? ya da kaç para kazanıyor bu insanlar ki 1500TL kira ödeyebiliyorlar???

Canım Göztepe,Acıbadem taraflarına da bak 1000 TL ye gerçekten ii ewler bulabilirsin. Kayışdağı tarafında YEditepenin oraları önerebilirm yeni bina istiyosan.Bostancıya fln da pek uzak sayılmaz..Çok merkezi değil ama çok düzenli binalar ve içleri güzel..Yeditepe Ünv tarafları ınönü Mah diye geçiyor

Bostanci Kücükyali gzl yerler bende orda yasiyorum :) ama uzak gibi sankim hergün gidip gelmeye ben ayda yilda bi gittigim halde uzun geliyor bana :) belki git gel git gel alisirsin yola ama viaportun yakinlarinda ev baksan daha iyi olur diye düsünüyorum cekmeköyede bakabilrsin cok gelisti orasi..

valla arkadaslar cadde, suadıye demısler ama cıx orda 1.000 lıraya ev yok
zumrutevler pek guzel bır muhıt degıl, basıbuyukte oyle. ulasımda problem.
maltepe de sureyyapasa da oturabılırsınız tam sahıl kıyısı
pendık te de hos yerler var
aslında ise gidebilme acısından E5 e dırek cıkan bır semt tercıh edın bence

bence de inönü mah
evlerin hepsi süper sıfır binalar
e5e doğrudan ulaşımı var ve kiraları da uygun

sonunda tuttum. yardımlarınız için çoooooook teşekkürler. kartalda sahile yakın. henüz istanbulu bilmiyorum ama galiba ortada biryerdeyim. yani hem havalimanı hem de merkez e gitmek zor olmayacakmış gibi görünüyor. dilerim yanılmam.
şimdi sıra taşınma problemini halletmekte. biliyormusunuz, bir iki firma aradım 2500 TL dan başlıyorlar. yine şoklardayım yani.

taşınma konusunda sen nakliyeci arama bence. ben şöyle yapmıştım nakliyecilersitesi diye google dan arat o siteye girdiğinde nerden nereye taşınacağın bilgilerini yazıyorsun telf bırakıyorsun onlar seni arıyor. bayağıda arayan oluyor ve fiyat çokda düşük olabiliyor.

Ah arkadaşlar,
1) havalimanında çalışıyorum, yani kolayca Sabiha Gökçen'e ulaşabilmeliyim. Sakın Kurtköy demeyin lütfen. Orası İstanbul bile değil.

Ne dersiniz???
Lütfen yardım!!!!

Merhaba ben Maltepe de ikamet ediyorum adatepe de ve inan deniz manzaralı ve çok sakin bir yer ve şunu söyleyeyim üst komşum da sabiha gökçen de çalışıyor buradan 25 dk. servisleri de geliyor kapıdan alıyor...

Şerifali ve Zümrütevler tarafında oturacağına kurtköyde otur bence ..Viaport var ,onun çevresi gayet güzel hem de havaalanına yakın.Ama illa şehrin içi olsun diyosan sana Kozyatağı ,Bostancı ,Acıbadem taraflarını öneririm..

Maltepede zümrütevler iyi bir yer değil mi.ben ev bakıyorumda.ankaradan gelecegim...yada kucükyalı maltepe nasıl...hiç bilmiyorummmmm...kadıköye yakın önereceğiniz 2oda 200.000 e kadar alabileceğimiz semtler nereleri olabilir.kadıköyde kızım var ama oralar pahalı.aslında olabilse yeni bina istiyorum ama çok pahalı................

Son düzenleme:
Back
X