anadolu yakasında normal doğum taraftarı doktor arıyorum!!!

aglaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
12
0
36
İstanbul
Merhabalar herkese,
Ben Tuzla'da oturuyorum ve 15 haftalık hamileyim. Herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum ama bana tavsiye edilen doktorlar sezeryan taraftarı ve normal doğum diye gittiğim de doğuma girmiyor. Lütfen bana normal doğum yapanlar ve muayene eden doktoru doğumuna girenler cevap yazsınlar...doktor arıyorum...

bölge hastanesinde (banu hanıma gidiyordum) nöbetçi doktor doğuma giriyor, sürekli bir doktora gidiyorsunuz ama başka bir doktor sizi doğurtuyor.bu beni çok geriyor

Kardeşim iki doğumunu da normal yaptı, soyadını bilmiyorum Acıbadem hastanesinde sanırım Tolga isminde bir doktor. Ancak özel sigortası falan vardı, aksi takdirde hastane ücretleri bel büküyor diye biliyorum. Sorup tekrar yazarım.

bende pendikde oturuyorum acile gittigimde hep bölge hastanesine gidiyorum hem yakın hemde uygun fiyatları diye ama dogum icin tavsiye etmem şimdiye kadar yaklasık 8 aydır belki 20 kere acile gittim ilk bebek ufak bişede olsa gidiyoduk bir kere dahi kadın doktor görmedim hemde senı takip eden doktor doguma girmıyo hic iyi bişey deil bence...
ben medipole cevahir hanıma gidiyorum bende sezeryan istemıyorum bi aksilik olmadıgı sürecede olmıcam insallah medipol hastanesini tavsiye ederim hem fiyatı uygun hem doktorları cok iyi ve dogumuna giriyor yanlız fazla kalabalık ...
bide nene hatun iyi diyolar neslihan hanım cok iyimiş

Çakmak erdem hastanesindeki Özlem doktor normal doğum taraftarı herzaman.
Benim niyetim olmamasına rağmen sürekli beni teşvik etmeye çalışıyor.
O doktoru tavsiye ediyorum size hem çok çok ilgili nazik ve kibar hem de normal doğum taraftarı.

Kozyatağı acıbadem hastanesinde cem öncüloğlu,normal doğum taraftarı,hastaarının %80i normal doğum yapıyor,ben çok memnun kaldım,30küsür kilo aldım ve çatılarım dardı 9 saat sunnisancı çektim veee normal doğum yaptım,dünyanın en güzel anıydı benim için..

acıbadem bizi ücret bakımından zorlayabilir.özel sağlık sigortamız yok.fark ödeyeceğiz. ama yine de önerileriniz için çok teşekkür ederim. medipol'de ücret ne kadar ödüyorsunuz acaba onu sorabilir miyim?

Bölge hastanesinde kime gidiyordunuz. evet dediğiniz gibi, nöbetçi doktor doğuma giriyor. Ben de istemiyorum, dokuz boyunca bir doktora git, alış sonra hiç tanımadığuın bir doktor doğuma gelsin. o zamqan doktor seçmenin de bir anlamı olmuyor.

çakmak erdem hastanesi nerde? hiç duymadım da...eğer yakınsa düşünürüz.

neslihan alan mı neslihan şeker mi? hilal bayram ı da öneriyorlar nene hatundan. medipole ne kadar fark ödüyorsunuz? doğum vs ne kadar olacak biliyormusunuz acaba?

neslihan alan mı neslihan şeker mi? hilal bayram ı da öneriyorlar nene hatundan. medipole ne kadar fark ödüyorsunuz? doğum vs ne kadar olacak biliyormusunuz acaba?

bölge hastanesinde sürekli doktora gitmedim acile gittim hep sürekli farklı doktorlar vardı
isimlerini bilmiyorum..
nene hatunda neslihan alan iyi diyolar digerlerını bilmıyorum..
medipolde muayne ücreti 45 tl normal dogum 1100 tl sezeryan yanılmıyosam en fazla 1500 tl
benım doktorum cevahir tekcan memnunum doktorumdan dogumu daha konusmadık ama ben sezeryan istemıyorum cok önemli bişey olmadıgı sürecede sezeryana girmem zaten doktorlar bi risk olmayınca sana bırakıyo sezeryan istersen yapıyolar

Canım ben de Tuzla'da oturuyorum. Gisbir hastanesi var Tuzla'da, armatörlerin hastanesi, inanılmaz temiz ve doktorları acayip kaliteli doktorlar. Kadın Doğum'da gündüz bir bayan var ama gecesini bilmiyorum. Bayan ilgili ve iyi bir doktor, sorularını yanıtsız bırakmıyor... Ben Tuzla'da oturmama rağmen doğumumu taaaa Avcılar'da Medicana Hastanes'inde Özgür Hanım ile yaptım :))
Özgür Hanım, haftasonu, haftaiçi, gece, gündüz farketmeden mutlaka doğumunuzda yanınızda oluyor ve kesinlikle ama kesinlikle sonuna kadar normal doğum yanlısı.. Öyle de tatlıdır ki enim ablam gibi hissediyorum ben onu....

Gisbir çok iyi bir hastane olduğu için tavsiye ettim. Muayene ücretleri de gayet uygun, bir gidip görüşmekte fayda olabilir. Doktorları o kadar kaliteli ki, orası beni hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünüyorum, büyük ihtimalle normal doğum taraftarı olurlar... Farazi bir tavsiye oldu farkındayım ama, hani uygun bir yer bulamazsan bir görüşmende fayda var bence, pişman olacağını sanmıyorum. Benim bir sorunum olduğunda ben hiç şaşmadan oraya gidiyorum çünkü...

Bu arada Bölge Hastanesi'nin kadın doğumuna bir kez 35-36 haftalık hamileyken gitmiştim. Binbir katakulliyle nöbetçi dr beni oracıkta ayaküstü sezeryana almak istedi! "otur bir düşün gel bak ben nöbetçiyim bu gece, gel alalım bebeği" falan diye zorla almak istedi! Üstelik de düzenli gittiğim bir doktorumun olduğunu ve ısarrla normal doğumu istediğimi söylememe rağmen! Bu işler hiç ayaküstü, hadi gel sezeryan yapalım demekle olur mu?! Hem de zaten bir doktorum var, sana ne oluyor be adam! Hiç etik bulmadım, hiç tavsiye etmem... Zor kaçtım, hiç tavsiye etmiyorum..

benimde doktorum cevahir hanım son haftam bu hafta daaha bebeğim kanala girmedi son anda sancıyla girebilirmiş öyle söyledi.bana ve eşime kalsa bu hafta sezaryen olsun dedik ama bekleyelim dedi 40 haftası dolduğu gün açıklığa göre suni sancı verecek olmazsa o gün yüksek ihtimalle sezaryen olacam doğum yapınca yazarım tekrar...

onurcuk senınle yazışmıştık ben de cevahir hn.ın hastasıydım:) belki hatırlarsın çok az kalmış sağlıkla bebeğini alırsın inş.kucağına

bende medipol hst.şule selviyi tavsiye ederim.ikinci doğumumu onda yaptım tek kelimeyle mükemmel.ama uzak dersen nene hatun hst.neslihan alanda süper bi doktordur.ilk oğlumdada ona gitmiştim ozaman ümraniyede atlas hst.çalışıyodu hemde ikinci doğumumu yaptığım şule hanımla aynı hst.arkadaşlardı ikiside o hst.ayrılıp başka hst.gittiler.ama iki doktorda hem ilgili hem güleryüzlü hemde her.dk.ulaşabileceğin doktorlar tavsiye ederim yani..benim medipolde 1500 a geldi doğumum bu ssklı fiyatı.sezeryan oldu benimki.30 haftalık doğurdum oğlum 1 kilo doğdu 2 aya yakın küvezde kaldı tek kuruş küvez paarsı vermedim ve bebek yoğun bakımıda doktorlarıda süper..

Son düzenleme:
canim tuzlada oturuyorsun
gebzeye gelme imkanin varsa sana cok mukemmel bir doktor onerecegim

ozel yuzyil hastanesi opr.dr ahmet riza esmer

tamamen normal dogum yanlisi ilgili ve bilgili bir doktor.
ben cok korkuyordum beni normal doguma tesvik etti ve surekli moral verdi dogurdum.ayrica her aradigimda telefonunu acti ve ilgilendi.kendisi de tuzlada oturuyor.doguma cagiriyorlar geliyor...
ebelerden surekli telefonlasiyor.cok fazla dogumda bulunmasa da giriyor yani.gelip bakiyor durum ne.ama benim dogumda o dogurttu...

ucretleri de sskli 32 tl galiba muayene
normal dogum hastaneden bilgi alabilirsin 400 500 galiba
700 falanda sezeryan galiba.daha az olabilir.bunlar sskli fiyati...

saglikla bebisini kucagina almani dilerim.
ama dedigim gibi cok iyi bir doktor.hastalarini %90 normal yapiyor.ama biraz kalabalik oluyor.cok hastasi var.randevulu calisiyor.birdaha anne olmaya karar versem yine ona giderim.doktordan cok arkadasimi abimi buldum diyebilirim...
bir denemeni tavsiye ederim....

canım çok teşekkür ederim... ben bayağıdır buraya girmiyordum işlerimden ötürü.ama biz doktor ararken birçok kişi yüzyıl da ahmet bey var diyordu ama ben açıkçası tuzla da oturuyoruz, pendik vs varken gebzeye niye gideyim ki diyordum ama bir şans verelim dedik. çünkü bölge de banu ergül terslemelerini fazlasıyla yaşattı bize. 5 nisan da ahmet bey e gittik. evet çok kalabalık ve 12.00 randevusuna 13.30 da girdik ama doktorun yanına girince herşey değişti. yarım saat ultrasonda muayene etti. oğluşumun her tarafına baktı, ellerine, ayaklarına. üstelik bana anlata anlata.

farketmeden tesadüfüne uymuşum. yalnızca normal doğumu çok istediğimden tavrını bilmiyordum, çünkü bana tavsiye ednler hep sezaryen olanlardı. şimdi senden bunu duyunca çok memnun oldum. çok teşekkür ederim.

ayrıca banu ergül ü kimseye tavsiye etmiyorum. hiçbir ultrasonumuz 3 dakikayı geçmiyordu. onun da yarısı kendi ölçümleriyle tek kelime etmeden geçiyordu. o sırada hafif kafanı çevirsen tersliyordu birşey göremiyorum ama yapmayın öyle diye.ayrıca da bana herşey normal, iyi gözüküyordan başka birşey söylemiyordu. kırk yılda bir soru soruyordum ukala ukala cevap veriyordu. gerçekten kimseye önermiyorum.

siz nerdesiniz bu arada yani gebze de oturuyordunuz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…