bende pendikde oturuyorum acile gittigimde hep bölge hastanesine gidiyorum hem yakın hemde uygun fiyatları diye ama dogum icin tavsiye etmem şimdiye kadar yaklasık 8 aydır belki 20 kere acile gittim ilk bebek ufak bişede olsa gidiyoduk bir kere dahi kadın doktor görmedim hemde senı takip eden doktor doguma girmıyo hic iyi bişey deil bence...
ben medipole cevahir hanıma gidiyorum bende sezeryan istemıyorum bi aksilik olmadıgı sürecede olmıcam insallah medipol hastanesini tavsiye ederim hem fiyatı uygun hem doktorları cok iyi ve dogumuna giriyor yanlız fazla kalabalık ...
bide nene hatun iyi diyolar neslihan hanım cok iyimiş
Çakmak erdem hastanesindeki Özlem doktor normal doğum taraftarı herzaman.
Benim niyetim olmamasına rağmen sürekli beni teşvik etmeye çalışıyor.
O doktoru tavsiye ediyorum size hem çok çok ilgili nazik ve kibar hem de normal doğum taraftarı.
bende pendikde oturuyorum acile gittigimde hep bölge hastanesine gidiyorum hem yakın hemde uygun fiyatları diye ama dogum icin tavsiye etmem şimdiye kadar yaklasık 8 aydır belki 20 kere acile gittim ilk bebek ufak bişede olsa gidiyoduk bir kere dahi kadın doktor görmedim hemde senı takip eden doktor doguma girmıyo hic iyi bişey deil bence...
ben medipole cevahir hanıma gidiyorum bende sezeryan istemıyorum bi aksilik olmadıgı sürecede olmıcam insallah medipol hastanesini tavsiye ederim hem fiyatı uygun hem doktorları cok iyi ve dogumuna giriyor yanlız fazla kalabalık ...
bide nene hatun iyi diyolar neslihan hanım cok iyimiş
çakmak erdem hastanesi nerde? hiç duymadım da...eğer yakınsa düşünürüz.
Çakmak erdem hastanesi ümraniyede.
neslihan alan mı neslihan şeker mi? hilal bayram ı da öneriyorlar nene hatundan. medipole ne kadar fark ödüyorsunuz? doğum vs ne kadar olacak biliyormusunuz acaba?
benimde doktorum cevahir hanım son haftam bu hafta daaha bebeğim kanala girmedi son anda sancıyla girebilirmiş öyle söyledi.bana ve eşime kalsa bu hafta sezaryen olsun dedik ama bekleyelim dedi 40 haftası dolduğu gün açıklığa göre suni sancı verecek olmazsa o gün yüksek ihtimalle sezaryen olacam doğum yapınca yazarım tekrar...bölge hastanesinde sürekli doktora gitmedim acile gittim hep sürekli farklı doktorlar vardı
isimlerini bilmiyorum..
nene hatunda neslihan alan iyi diyolar digerlerını bilmıyorum..
medipolde muayne ücreti 45 tl normal dogum 1100 tl sezeryan yanılmıyosam en fazla 1500 tl
benım doktorum cevahir tekcan memnunum doktorumdan dogumu daha konusmadık ama ben sezeryan istemıyorum cok önemli bişey olmadıgı sürecede sezeryana girmem zaten doktorlar bi risk olmayınca sana bırakıyo sezeryan istersen yapıyolar
neslihan alan mı neslihan şeker mi? hilal bayram ı da öneriyorlar nene hatundan. medipole ne kadar fark ödüyorsunuz? doğum vs ne kadar olacak biliyormusunuz acaba?
hatırladım.6 aylık olmuş senin bebiş maşallah..darısı başıma :))onurcuk senınle yazışmıştık ben de cevahir hn.ın hastasıydım:) belki hatırlarsın çok az kalmış sağlıkla bebeğini alırsın inş.kucağına
canim tuzlada oturuyorsun
gebzeye gelme imkanin varsa sana cok mukemmel bir doktor onerecegim
ozel yuzyil hastanesi opr.dr ahmet riza esmer
tamamen normal dogum yanlisi ilgili ve bilgili bir doktor.
ben cok korkuyordum beni normal doguma tesvik etti ve surekli moral verdi dogurdum.ayrica her aradigimda telefonunu acti ve ilgilendi.kendisi de tuzlada oturuyor.doguma cagiriyorlar geliyor...
ebelerden surekli telefonlasiyor.cok fazla dogumda bulunmasa da giriyor yani.gelip bakiyor durum ne.ama benim dogumda o dogurttu...
ucretleri de sskli 32 tl galiba muayene
normal dogum hastaneden bilgi alabilirsin 400 500 galiba
700 falanda sezeryan galiba.daha az olabilir.bunlar sskli fiyati...
saglikla bebisini kucagina almani dilerim.
ama dedigim gibi cok iyi bir doktor.hastalarini %90 normal yapiyor.ama biraz kalabalik oluyor.cok hastasi var.randevulu calisiyor.birdaha anne olmaya karar versem yine ona giderim.doktordan cok arkadasimi abimi buldum diyebilirim...
bir denemeni tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?