Anadolu Yakasında Tavsiye Edebileceğiniz Doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi pln01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pln01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
111
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.ben gebelik öncesi muayene ve tetkikler için tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?kadıköy,kozyatağı acıbadem olabilir birde özellikle varsa prof. olursa çok memnun olurum.özel muayenehanede olabilir. şimdiden teşekkürler.

özele gerek yok hayatım gıt aslanlar gıbı üsküdar devlet hast eskı adıyla polis hastanesi AYKUT GÜLER gayet ıyı bır dr tavsıye ederm cok guzel anlatıyo ve basarılı bır dr bırak ozeli falan

süzgün arkadaşım benim özel sağlık sigortam var onun için özellikle özel hastahanede yada muayenehane sordum.tavsiyen için teşekkürler...
arkadaşlar sizlerin tavsiyeleri var mı???

göztepe medicalpark hastanesi gökmen iyigün tek tavsiyem pişman olmazssın

arkadaslar bende arıyorum aynı şekilde ve riskli gebelik konusunda tecrübesi olması lazım varmı böyle bildiğiniz doktor?

Merhaba hepinize..

Bebek istiyoruz biz de.. geçen ay acıbadem-ataşehirde Arzu hanım'a gittik, pek memnun kalmadım ben açıkçası. Baştan savma bir inceleme, muayene, telefonda verilen ilgisiz test sonucu bilgisi..
Anadolu yakasında, iyi bir doktor ve hastahaneye bağlanmak ve devam etmek istiyorum.
Defalarca farklı farklı doktorlarla muhatap olmaktan tedirgin oluyorum.

Var mıdır çok memnun olduğunuz doktor ve (inşallah ileriye dönük olarak) doğum hastahanesi öneriniz?

Benim doktorumda Medical Park Göztepe Gökmen İyigün..Çok memnunum..

dragos şifa hastanesi...

hastaneyı bilmem ama mine ergunu tavsıye ederım...............

hisar intercontinantal ümraniye iyi bir hastane özel saglık sigortasıyla anlaşmalı arayıp sorabilirsiniz..biraz tuzlu ama özel sigorta karşılıyor..

Merhaba benim doktorumu tavsiye ederim. Ben çok riskli bir ameliyat geçirdim araştırdım bir süre en iyisini bulmaya çalıştım ve en on onda ameliyatımı kusursuz şekilde oldum. Marmara Ünv. Kadın Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı. Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu. Özel muayenahaneside var. Ayrıca Academic Hosptal ve Kadıköy Florance Nigh. part time çalışıyor. Bende doktor konusunda çok evhamlıyımdır.

medet yılmaz pendik
muaynanesi var

kesınlıkle harıka bı doktor ozel muyanehanesıde var bı bebegımı ve kurtajımı onda oldum kesınlıkle bulabılcegn baska da ıyı bı doktor yoktur hem senelerdr ısının ehlı cok kıbar bı bey

öncelikle 5 aylık hamileliğimde 4 tane doktor değiştrdim..çok fazla okuyorum ve araştırıyorum doktordan geldğim anda söledklerini internette araştırır bilgi birkimini dahi kontrol ediyodum..ve ne yazıkki çok acı şeyler yaşadım 5 aylık bebeğimi kaybettm..ama bölelikle deneyim kazandım..kadıköy medipol hastanesi şükriye leyla altuntaş.acıbadm acıbadem hastanesi habibe seyisoğlu inanılmaz pozitif bi kadın.medical park mine kaymakçı..güleryüzlü deneyimli bi doktor çok hoş tatlı sempatikler..doktor olarak kesinlikle tavsiye ediyorum

bu prensesi kadıköy medipol sema ovalı doğurttu
çok pozitif ve güler yüzlü
tavsiye ederim
ben kolay beğenmem bilesin

canım ben kadıköy şifa hastanesi egemen hanıma gidiyorum çok memnunum öneririm.

Özel Selimiye Hastane Dr. Başar Önal.

Hastane, klinik havasında ama doktor süper. İstersen doğumu başka yerde yapabilirsin.

Ben Dr. Erşan Demirağ'a gitmiştim, özel muayenehanesi Bahariyede, kendisi Zeynep Kamil'in doktorlarından. (muayenehane tel. 0216 418 63 31)
Bir arakadaşım da Sadiye Eren'e gidiyor. Sadiye Hanım da Z.Kamil'den.

cnm bende habibe hanıma gidiyodum çokta memnundum ama ayrılmak zorunda kaldım sigortayla ilgili problemler çıktı. bende leyla altuntaşa gitmeyi düşünüyorum . habibe hanım gibi güleryüzlü ilgilimi çok merak ediyorumm cvp yazarsan sevinirim.

arkadaşlar acıbadem kadıköy dr. harika bodur iyi ve güleryüzlü bi doktor bide riskli gebeler için iyi bi doktor

merhabalar a.s.
15 haftalık ikiz bebek bekliyorum
kadıköy acıbadem de dr. Deniz Gökalp e gidiyorum daha önce giden fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz?
a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…