rsikli gebelik dr adı istiyorum daha fazla
özellikle serklaj rahim boyunda kısalma vs şylere bakan( acilll ama
rsikli gebelik dr adı istiyorum daha fazla
özellikle serklaj rahim boyunda kısalma vs şylere bakan( acilll ama
merhaba bende bugün medipole gittim dr bahar çağları tanıyan varmı
kesınlıkle harıka bı doktor ozel muyanehanesıde var bı bebegımı ve kurtajımı onda oldum kesınlıkle bulabılcegn baska da ıyı bı doktor yoktur hem senelerdr ısının ehlı cok kıbar bı bey
Bende kadıköy acıbadem ve ataşehir acıbadem'e gittim. hem benim kendi özel sigortam var, hemde eşimin acıbadem sigortasından yararlanabiliyorum. acıbadem ataşehirde ilk hcgmi kendim yaptırdım ve 181 çıktı. herşeyi sigortalar ödediği için en iyisi en pahalısıdır dedik, acıbademe gitmeye karar verdik.benim doktorum da kadikoy acibademde dr. Habibe Seyisoglu cok tatli bir hanim kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar.
ataşehir avicenna sibel zorbaş tavsiye ederim harika bir dr ve herşeyden önce insan
belki memnun kalmış olabilirsin ama ben bu hastane ve doktordan memnun kalmadım insanlığı iyi olabilir ama dr. luğu sıfır canımı çok yaktı onun yüzünden tek hamilelikte 2 kürtaj yaşadım ve devam eden kanamalarım vardı meğer parça varmış kalanını ilaçla düşürdüm .
Anadolu yakasında hastane ve doktor arayan, özel sağlık sigrtalı arkadaşlara Ataşehir Şifa'dan Emel Balkan'ı tavsiye ederim. Çok memnunum, her gittiğimde 20-30 dk arası ilgileniyor (ki hamile değilim), asla acele edilmiyor, hatta ben kendimi "kısa keseyim artık" derken buluyorum, ama Emel hanım asla öyle bir şey hissetirmiyor.
Muayenesi ve bilgisi çok iyi bir doktor, arayışta olanlara tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?