Anadolu Yakasında Tavsiye Edebileceğiniz Doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi pln01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ablam gidiyor pendikte olması lazım mua. ilkay diye bir doktor çok memnun kendisinden özkan hastanesiylede anlaşması var ablam orda yapmıştı doğumunu

ilk düşüğünden sonra ikinciye hamiş kaldıgında gitti ilkay hanıma oda düştü sonra tedavi gördü tekrar hamiş kaldı doğurdu şimdi yine hamile

ablam o zamanlar pendikte oturuyodu şimdi izmite taşındı ama yine ilkay hanıma gidiyor çok tatlı ve çok ilgili bir doktor gerçekten mua. 80 tl doğum kaça geliyor bilmiyorum o zamanlar sigortası yoktu ablamın sezeryan olmuştu 1200 filan vermişti senin özel sigortan varmış pek bişiy tutmaz tavsiye ederim ablamın kayınvaldesi pendikte oturuyor yani bi ayakları orda o yüzdende eski doktorunu tercih etti yine benimde kayınvaldem yada bir yakınım oralarda otursa bende ilkay hanıma giderdim

detaylı bilgilerini istersen özelime mesaj at ablamdan numarasını filan alırım

sağlıkla kal canım

rsikli gebelik dr adı istiyorum daha fazla
özellikle serklaj rahim boyunda kısalma vs şylere bakan( acilll ama

marmara üni. dr.larından prof. dr. nejat ceyhan plesantası ayrılmış bir arkadaşımı kurtarmıştı. Uzmanlık alanı riskli gebelikler zaten.Muayenehanesi bağdat caddesinde bir de karşıda Çapa' nın dr.larından prof. dr.cemil akgül özellikle düşükle sonlanan gebeliklerde çok başarılıymış...

Merhaba,
Riskli gebelikler konusunda tavsiye edebileceğim süper bir doktor.ben çok memnun kaldım
Cerrahpaşanın Prof. Dr. Rıza Madazlı Nişantaşında muayenehanesi salı günleride Bakırköy Acıbademde bakıyor .İstersen muayenehanesinin tel. verebilirim.

teşekkürderdim kızlar medipol Hakan bey iiçin aradım ağustosun oratasına randevu veriyolar zaten rizkli erken doğum rizkim var bekleyene kadar oooo
karşıya gitme durumumda yok malesef
rıza beyinde adını çok duydum şimdi nejat beyi araştırcam netten sağolunn çok

merhaba bende bugün medipole gittim dr bahar çağları tanıyan varmı

canım ben tavsiye etmem, hamileliğimin başında gittim, 26. haftaya kadar iyi kötü geldik, ama hep değiştirsem deyipde , dere geçerken at değiştirilmez atasözüne uyarak değiştirmiyordumki, 26. hafta kontrolümde hastaneyi aradığımda bahar hanımın başka bir hastaneye gittiğimni öğrendim, cep telefonunu arayıp sorduğumda sanki doktorum o değilmiş gibi, ciddiyetten uzak bir şekilde benimle konuşunca hem doktorumu hem hastaneyi değiştirdim,26. haftadan sonra göztepe medikal park hastanesi banu çiftçiye gittim, keşke diyorum baştan banu hanımla yola çıksaymışım, banu hanımı tavsiye ederim, genç bir doktordur, ama işini çok iyi yapan ender insanlardan biridir.

benim doktorum da kadikoy acibademde dr. Habibe Seyisoglu cok tatli bir hanim kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar.

kesınlıkle harıka bı doktor ozel muyanehanesıde var bı bebegımı ve kurtajımı onda oldum kesınlıkle bulabılcegn baska da ıyı bı doktor yoktur hem senelerdr ısının ehlı cok kıbar bı bey

zuza bende medet beyin muayenehanesini arıyorum. tam olarak nerede bana tarif edebilirsen çok sevinirim.

ataşehir avicenna sibel zorbaş tavsiye ederim harika bir dr ve herşeyden önce insan

merhaba,

Bülent Kasrs Cevizli Güven tıp merkezinde..
herkese tavsiye ederim çok iyi bir doktor,şehir dışından bile hastaları varmış bildigim kadarıyla.riskli gebelikler üzerine çok iyiymiş.
benimde doktorum kendisi.

bende kesinlikle kadiköy acibadem hastanesinden habibe hanımı tavsiye edebilirim süper bi doktor ama benim özel sağlık sigortam olmadığı için şu an medipolden şule selviye gidiyorum bence o da harika bi doktor.2 yaşında bi oğlum var onun takibini ve doğumunuda ataşehir avicennadan sibel zorbaş yapmıştı ama şu an gittiğim için pişmanım bi kere çok acele acele muayne ediyo sen içerden daha çıkmadan diğer hastaları alıp işleme başlıyolar ayrıca benim doğumuma giren ebe berbattı kadınla nerdeyse birbirimize giriyoduk köpek gibi davrandı bana doktorda doğumdan snr sadece bi kere görmeye geldi beni üstelik sezeryandım bide ağrım var başka bi ağrı kesici verirmisiniz dedim diye doktor benimle dalga geçmişti ne kadar naziksin şu kadarcık acıya dayanamıyosun diye halbuki benimn agtrı eşiğim çok yüksektir benki herkese genel anesteziyle yapılan kolonoskopiye hiç bi anestezi uygulanmadan ilaç bile verilmeden girmiş bi insanımki doktorum bile çok şaşırmıştı ağrı eşiğimin yüksekliğine.bu sebeple evimin hemen yanında olmasına rağmen avicenna hastanesini tercih etmiyorum şu an 5 aylık hamileyim bu gebeliğimden 3 ay öncede dış gebelik yaşamıştım sibel hanım onun tedavisini bile üstlenmeyi göze alamadı ve hemen amelyat edip tüpümü almak istedi ve sadece bikaçtane devlet hastanesinde bu dış gebelik tedavisinin yapılabildiğini söledi ancak diğer bütün özellerde çok yakın ilgileniyolar benim gebeliğimi ameliyata gerek kalmadan tek doz iğneyle sonlandıran şule selvidir medipol hastanesinden.çok ilgili ve iyi bi doktor ve hala ona devam ediyorum tavsiye ederim arkadaşlar

şuan 24+5 hamileyim.ilk başlarda seval pataya gidiyordum çok memnduk güleryüzlüydü hoşuma gitmişti inşallah böyle gider demiştim hatta.neyseki 2 li test zamanı geldi çattı hakan beye 1 ay sonrasına randevu alabildik evet çok iyi bir doktor ama insanların test zamanını geçirtmeyede hakları yok.zaten sskdan farkı kalmamış medipolun.neyse yapıldı ölçümler normal çıktı çok şükür 4 gözlede kan tahlil sonuçlarımı beklemeye başladık.aldık sonuçları seval hanımdanda randevu almadık sadece sonuç göstericez.keşke alsaydımda yaşamasyadım.5 dakikasını bile harcamadı.hee ewet biraz risk çıkmış 3 lü test yapalaım oda olmadı amniyosentez yapalım dedi bembeyaz kesildim.eşimde aynı şekilde..ayağada kalktı birden elimizi sıktı zaten şok olmuştuk hiçbilşey diemedik resmen kovdu bizi sonra moral yerlerde tabi.ilk bebeğim zaten hiçbişey bilmioyrum.insan bi derki gel bi gör bebeğini için rahatlasın der,sonucunu açıklar.ama sahte gülüşünle devam etmedim bende onun.medical parka geçtim çok ama çok memnunum herşeyimle 4/4 lük ilgilenio doktoruma her zaman cebinden ulaşabiliyorum.yalancıktan değil gerçekten ilgi görüyorum.iyikide böyle bir olay olmuşta bırakmışım seval patayı.yanarım yanarım da o 4 lü testin sonucunu alana kadar bana ve bebeğime yaşatıığı o sıkıntılara yanarım..asla affetmiycem asla..

kesinlikle medical park.bütün doktorları çok iyi ama ben banu çiftçiye gidiyorum.bilgisine nezaketine ve eğitim düzeyine hayran kaldım..

benim doktorum da kadikoy acibademde dr. Habibe Seyisoglu cok tatli bir hanim kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar.
Bende kadıköy acıbadem ve ataşehir acıbadem'e gittim. hem benim kendi özel sigortam var, hemde eşimin acıbadem sigortasından yararlanabiliyorum. acıbadem ataşehirde ilk hcgmi kendim yaptırdım ve 181 çıktı. herşeyi sigortalar ödediği için en iyisi en pahalısıdır dedik, acıbademe gitmeye karar verdik.
forumdan araştırmalarımız sonucu doktor olarakta habib hnm dedik. 1 hafta sonrasına da olsa ondan randevu alabildik. ış yerinden izin alıp randevu saatinde gittim, tam bana sıra geldi acil doğum olduğu için randevuyu ertelediler. Zor zor bir sonraki güne sıra almadan gelebilceğimi söylediler gittim. Çok iyi olduğu söylenen ve faiş fiyat veren kadıköy acıbadem ertesi gün ssk gibiydi. bir sürü hasta. beni araya sıkıştırdığı için 5 dakikalık muayenede baktı kese gözükmüyor dedi, hcg istedi. Yaptırdık, tekrar kontrol randevusu aldık, haftaiçi olmasına rağmen yine birkaç gün sonrasına yer bulabildik. bu sefer kontrol randevusu olduğu için yine 5 dakikai zaman ayırdılar. kese gözükmüyor hcg yapalım dediler. neden gözümküyor hcg artışı iyimi sorularını sorarsanız cevap alıyosunuz yalnızca...ben hcgyi yaptırdıktan sonra doktordan değil kadınlar klübünden takip edebildim sonucu nasıl yorumlamam, ne olabilceğini. kontol randevusunda kanamam vardı 2 gün içinde arttı. aradım hastaneyi habibe hnm izinli olduğu için başka doktora yönlendirler. onda da yer yoktu. boş olan bir doktordan randevu aldık. ama dün gece çok ağrım ve kanamam oldu. acile gittiğimizde yine başka bir doktor ilgilendi.. inanmazsınız her zamanki gibi hcg istedi, kesede bişey yok dedi:) 15 gündür olduğu gibi...bu sabah düşük yaptım büyük ihtimal çünkü büyük bi parça geldi, gerçi rahimde bebek yoktu ne geldi tam olarak bilmiyorum,15 gündür sürekli aynı şeyleri farklı doktorlara anlatıp sadece hcg test sonuçlarını öğrenebildim... gece acilde bana bakan doktoru aradım(gerçi en iyi ilgilenen oydu dilen hnm) mesaisi bitmiş... inanmazsanız başka bir doktora yönlendirdiler sinirimden aramadım kimseyi artık...bu benim 15 gündür yaşadıklarım aynı hastane 4 doktor, teşhis yok, ilaç yok, tanı yok, 7 haftalık gebeliğim son buldu...burası çok pahalı die bahsettiğimiz acıbadem. bir daha hayatta gitmem oraya..
sözün kısası pahalı, ünlü yer iyi olmayabiliyor... çok iyi doktorlar yoğun olduğundan size vakit ayırmayabiliorlar...doktorunuzu seçerken bunlarada dikkat edin benim gibi olmayın....

ataşehir avicenna sibel zorbaş tavsiye ederim harika bir dr ve herşeyden önce insan

belki memnun kalmış olabilirsin ama ben bu hastane ve doktordan memnun kalmadım insanlığı iyi olabilir ama dr. luğu sıfır canımı çok yaktı onun yüzünden tek hamilelikte 2 kürtaj yaşadım ve devam eden kanamalarım vardı meğer parça varmış kalanını ilaçla düşürdüm .

slm ben ilk kızımda sibel hanıma gittim ve memnun kaldım fakat doğumda ebe çok kötüydü bebeğim kordonlara dolanmış o yüzden kalp atışları yavaşlıyordu kalp atışları yavaşladıkça ebe bana bağırıyordu çocuğunu öldürceksin diye inanın hiç sesim bile çıkmadı ebe bana bağırdıkça ben sadece ağlamaya başladım anlıycanız ağlaya ağlaya normal doğum yaptım şu anda 2inci bebişime hamileyim hayatta birdaha gitmem sonuçta doğumu ebe yaptırıyor ve siz oraya azar işitmek ve itilmek için gitmiyorsunuz sibel hanım çok daha sonra geliyor o suratsız ebenin azarlamasıyla başbaşa kalıyorsunuz BUNLARI KESİNLİKLE DİKKATE ALIN [VE BEN ODADAN ÇIKARKEN BİR BAYAN GELMİŞTİ DOĞUMU BAŞLAMIŞTI İLK BEBEĞİYMİŞ KADIN KORKUDAN KUSTU EBENİN O BAYANA SÖYLEMEDİĞİ KELİME KALMADI ]

Anadolu yakasında hastane ve doktor arayan, özel sağlık sigrtalı arkadaşlara Ataşehir Şifa'dan Emel Balkan'ı tavsiye ederim. Çok memnunum, her gittiğimde 20-30 dk arası ilgileniyor (ki hamile değilim), asla acele edilmiyor, hatta ben kendimi "kısa keseyim artık" derken buluyorum, ama Emel hanım asla öyle bir şey hissetirmiyor.
Muayenesi ve bilgisi çok iyi bir doktor, arayışta olanlara tavsiye ederim..

Son düzenleme:

benım doktorum da Emel balkan ve bende cidden cok memnunum. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…