Anahtar ???

Aksam yola cikarken aceleyle icerde unuttuk anahtari diyin ve isteyin sizde vardi zaten onu verin diyin.yalniz vardi diyin emin bi sekilde konusun.dediginiz gibi 2 anahtar az 3 yada 4 oluyo bildigim.hem ne munasebet niye anahtariniz onda olsunki bu kaynanalar varya bisey var sanki ne diye karistiriyorlar su gelinlerin evini anlamadim.benim anahtarimda yok vermemde olsa eminim benimkilerde karistirir

Tam anlayamadim konuyu ama direk vermeden gitseniz ne olur ki .siz yokken eve girilmesini istememeniz dogal da eltinizin evinize bakmasindan niye rahatsiz oluyorsunuz .niye sizin esyalarinizdan alsin ki.o da kendine gore begenir alir.ben olsam hic boyle dusunmezdim heralde o yuzden anlayamadim.

Bi filmde gormustum. Kadin kapinin bi kenarina uzun bi sac sikistiriyordu. Eger geri geldignde o sac orda yoksa kapo acilmis demekti.

Yalan söyler yok der vermez o kadını az da taniysam vermez asla ...

Canım eğer gece kayınvaliden gelip anahtarı verin demezse anahtarı vermeyin zaten kocanın biraz başı ağrısın bir iki defa ağrısın başı ki sonra senin başın ağrımasın. İkinciside kayınvalidemde bir anahtar daha olabilir diyorsun ya kayınvalidenin sen dışardayken eve girip girmediğini anlamak için kapının kenarına çok küçük bir kağıt koy kapıyı kapatırken. o kapıyı açtığında kağıt düşecektir aynısını dolaplarına da yap karıştırmışsa eşine söylersin "dolabım karıştırılmış annende bir anahtar daha var git al" diye. Hem bu sayede eğer siz kayınvalidenize anahtar vermeden gidecek olursanız ve kayınvaliden anahtarı vermeden gittiniz demişse sende orda sende anahtar vardı neden anahtarı vermediniz diyorsun dersin.

E kendi açarken düşerse nasıl farkedicek onu hee dışarıdada bir kısmı olucak galiba :)y yani bildiği için oraya bakıcak ilk once
Evet kapiyi tam kapatmadan son anda hemen kapiyla kapi cervecesimi derler? Onun arasina sikistiricaksin ve kapiyi kapaticaksin. Sen disardayken tabi. Geri geldiginde bakicaksin sac yada o koydugun ufak bi kagit parcasi yerdeyse o kapiya girilmistir.

Canim bi isaret koy eve girildigini belli edebilecek bisey, sonra da gelince yaygara kopar evime biri girmis diye. Hirsiz girdi bise bulamadi heralde dersin veya kapiyi aldigimiz yerin elemanlarinda vardi faliba dersin. Salla biseyler. Ama yaygara koparman lazin :) sonra da bir guzel beddualar et evime girene soyle boyle olsun diye. Sonra da kilidi degistirmeye bahanen olsun iste

Dün den beridir kavga ediyorum zaten esimle kapı konusunda pislik kv yüzünden ayrı uyuduk aramadim o da aramadı ..

Huzurum yok onlar yüzünden ..

Ozaman tek bir care anahtari anahtarligin icinde kirmak.. Geldinizde yaptirirsiniz..
Bosverdim istediğini yapsın döndüğümde ya tasicam bu nalet yerden yada tasinicam başka çarem yok yemin ederim bıktım bu insanlar dan insan demeye bin şahit lazım ..

Yolculuk 2 saat öne alınmış gidicem kurtulucam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…