- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Yatak odasini kitleseniz, sorun sadece bu degil ki eltim evimi gormesin, eltinde diyordur ki zaten tatile gitselerde girip evlerini kopyalasam, esyalarima bakar aynisini alir deyince fesat olan sanki sizmissiniz gibi oluyor. Farkinda misin kendi kendine sorun cikartiyorsunuz.
Yahu kuzum ben de istemem ama evin anahtarinin eltinin kiskancligiyla ne alakasi var ? Olmayan seyler uzerinden kendi kendine kuruyor normal mi buFesat ya da değil. Her kadının kendine özel bir hayatı olması hakkı vardır.
Ben dünyanın en fesat kadını olabilirim. Bu kimseye evime benden izinsiz, hem de ben yokken girme halkı vermez.
Yahu kuzum ben de istemem ama evin anahtarinin eltinin kiskancligiyla ne alakasi var ? Olmayan seyler uzerinden kendi kendine kuruyor normal mi bu
Müstakbel eltimle olan munasebetimi uzatmak istemedim yazsam uzun olur diye anahtar mevzusu daha önemli diye ...Yatak odasini kitleseniz, sorun sadece bu degil ki eltim evimi gormesin, eltinde diyordur ki zaten tatile gitselerde girip evlerini kopyalasam, esyalarima bakar aynisini alir deyince fesat olan sanki sizmissiniz gibi oluyor. Farkinda misin kendi kendine sorun cikartiyorsunuz.
Teşekkür ederim ablam elti konusundan çeken anlar valla uzun uzun yazmaya çalışıyorum yetemiyorum vallaOlmamış henüz ama olma ihtimali yüksek demek ki
Ben senelerin birikimi olarak bakıyorum olaya. Elti sadece son noktası
Sana fesatsın demiyorum, lakin bazı şeyleri söyleme şekli karşıdakine farklı düşündürüyor. Istikbal bilenen ve cok kullanilan bir marka neyse siz anahtari degistirin bende istemezdim evime kimsenin girmesini.Müstakbel eltimle olan munasebetimi uzatmak istemedim yazsam uzun olur diye anahtar mevzusu daha önemli diye ...
Yaklaşık 1 yıl önce nisan oldu ve bana.sürekli dış cekim evin.altının ne kadar diye soru sordu bende kendi iyi niyetimle yazdım kp sonra esime kızmış senin karin şöyle demiş oda aynisi ni istemiş diye altın konusu sadece o zamandan beri söylemem dış cekim.yaptık oda dış cekim istemiş . Mobilya fotosu istersinde markasını sormazsiniz dimi o sordu istikbal diyince oda bende istikbal diye düşünüyordum dedi ...
Elti konusunda çok yorum aldim beynim dolu gerçekten yazamadigim çok şey var bunun gibi ... kim fesat şimdi
Uslubum da yalnış olabilir tabi benim.geldiğim küçük şehir istikbalden ben begendim esim.burda aldı ama burası büyükşehir o kadar mağaza varki hiç adını duymadığım ..Sana fesatsın demiyorum, lakin bazı şeyleri söyleme şekli karşıdakine farklı düşündürüyor. Istikbal bilenen ve cok kullanilan bir marka neyse siz anahtari degistirin bende istemezdim evime kimsenin girmesini.
Onyargilarindan arinmadan huzur bulamazsin.Sende belki de kiskanilacak bisey yoktur. Niye kiskansin illaYani kv bütün anahtarları vermedi bize onda daha bir anahtar var .. keşke değiştirme fırsatım olsa ya . Aman eltiler hep kıskanç olurlar görmesini istemem evimi yeni gelin degilim.sonuçta 2 yılı devircem nerdeyse ..
kendimi açıklamaktan yoruldum gerçekten kusura bakmayın lütfen eltimle aram da daha once olan konular olduğu için öyle yazdım yazmaz olaydim.. kusura bakmayınOnyargilarindan arinmadan huzur bulamazsin.Sende belki de kiskanilacak bisey yoktur. Niye kiskansin illa
Verme ..basın ağrısı ağrısın..baştan tavrını koyÖncelikle birşey sormak istiyorum esimle ayrı sehirlerdeydik kv ile altli ustluyuz çelik kapımız takılırken ne.ben ne de esim evde yoktu ve 2 anahtar verilmiş ama ben inanmıyorum çelik kapıların hep 3 anahtarı olur 1 tanesini sakladığını düşünüyorum sizin kapinizin kac anahtarı var ???
Asıl sorun su ev 4+1 bir oda kvye ait kasaları var içinde kilitli hep bide evlenmeden önce beyaz eşya seçerken esim bana derin dondurucuda bak annem istiyor diye bende kendi annemin kullandığının aynısını aldım beyaz eşya eve geldiğinde kv derin dondurucuda burda kalsin esim kabul etmedi falan ama sonunda bende kaldı içinde hiç esyam bile yok yani ..
Sürekli dolap odasıodasının bahanesiyle bizde suan bende 2 anahtar var ve esimle yarın tatile memlekete gidicez 1 haftaligina ben anahtar birakmicam kvye çünkü evimi karıştırıyor biliyorum bu sebepten dolayı sonra bir ton laf yapicak dolabimda dolabimda diye ama.kesin esimle olan kararımız vermicez ve unuttuk diye bahane edicez ama biliyorum eşimin başı agricak yine yardımcı olun napabilirim bunun için ...
Bide bayramda misafir var eşimin kardeşi askerde ve nişanlı nişanlısı gelcek 10 kişiler yani eminim evimi görmek ister ben gormesini istemiyorum benim eşyama bakıp ona göre almasını istemem ben kimseninkine bakıp almadım onlar yüzsüz ama bana alındı diye oda ister evimi görmesinler diye ama biz çıkarken kv anahtar isterse illaki gösterirler adım gibi eminim .
Gece 10.30 da yola cikicaz yarın yardım edin kurtulamadım su kv den ...
Vermezsem apayrı dert labirentteyim resmenVerme ..basın ağrısı ağrısın..baştan tavrını koy
Verme ..ehlisiyaset tatlım ..verme ,orası senin krallığın ister verir ister vermezsin ,anlamalolar bunuVermezsem apayrı dert labirentteyim resmen
Zaten kv ile bir sürü problemimiz var esimle yaklaşık 2 aydır konusmuyorlar onunda suçlusu beni görüyorlar bir tatile cikicam burnumdan geldi bile daha gitmeden burnumdan geldi ... nalet gelsin evlerine de esyalarinada bıktımVerme ..ehlisiyaset tatlım ..verme ,orası senin krallığın ister verir ister vermezsin ,anlamalolar bunu
Bende ramazan ayında uyurken kv eve girdi hiç bisi yokmuş gibi suan sinirden delircem tatile gitsem dert gitmesem dert ..Aklıma geldi gece gece sinirim bozuldu. Biz yeni evlendiğimizde onlarla bizim aramızda 2 otobüs değiştirerek 2 saat var. Anahtar da anahtar diye tutturdular eşime. Ben de ne alaka dedim 2 saatlik yoldan geliyorsa bir misafir evdeyimdir. Neyse eşim olmoz oylo şoy no vor onohtor vorsok dedi. Sonra ben bi gün banyodan çıktım bornozla tam odaya geçecektim ki çıkırt diye kapı açıldı. İftara davetlileri 8 saat önceden geldiler haberimiz de yok bu arada gelecekklerinden. Eşim hızla beni banyoya itti. Sonra ben de ona dedim ki iyi ki bizi halvette görmediler çok şanslıyız. Morlardan kırmızılara geçiş yaptı yüzü. Taşınınca başka eve bir daha kimse anahtar diyemedi. Ve ben Allah a bir kez daha kaygılarımı sahnelediği için şükrettim.
Daha önce onlar yüzünden sinir hastası olduğum için sürekli hastaneye gidiyordum ve yatak odama girdiğine eminim söyledim esime esimle birlikte kp ye ama inanmadi yalancı oldum yani ...Benim bildiğim 3 yada 5 anahtar olur.
Kv saklamis büyük ihtimal
- anahtari değiştirebilirsin
- bizim anahtar yok desen iki anahtarin birden kaybolduguna inanmaz bence. Ama denenebilir.
- bizim yedek anahtar sizde miydi diye sorarsin sanki tam hatırlamıyor gibi. Yok derse en az 3 anahtar olur ya ondan sordum ya da yedeği varsa başka bir yedek çıkartmama gerek kalmasın diye sordum diyebilirsin.
- eve biri girerse kesin dokunulabilecek olan yerlere kendince işaretler koyabilirsin :) emin olabileceğin şekilde. Bozulan işaretler varsa anlamış olursun. Sonra istersin.
Yarın yolcuyuz cnm keşke daha önce acsaydim konuyu bu kadar mutsuz tatil gecirmezdimYa da var ya esine bile anahtarimi kaybettim de. Sonra da kilidi değiştirmek zorunda kalin :) esin de annesi yüzünden sanmasin en iyisi
Yarın yolcuyuz cnm keşke daha önce acsaydim konuyu bu kadar mutsuz tatil gecirmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?