Aşılama Anakarada Aşılama için nereyi önerirsiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elfide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
229
3
96
Ankara
Mayıs ayında bebek tedavisine başlayacağım. Yaklaşık 5 ay klomen tedavisi gördüm. Sıra şimdi aşılamada dedi doktorum. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir hastane yada doktor varmı? Özel-Devlet farketmez.

Son düzenleme:
Benim tecrubem yok ama arkadaslarimdan duyduygum ve tavsiye edebilecegim yerler var.Genart,anatolia,jineklinik..bu merkezlerde asilama ve tup bebek yapiliyor.Gidenler de memnun.Ben de asilma yaptiracagim ama once hsg cekelim dedi doktor, devlet hastanesinde hsg cektirditen sonra bu merkezlerden birine gitmeyi dusunuyorum...

ankarada zekai tahir burak hastanesine ve etlik kadın dogum hastanesine adetin 3.günü bir muyenne olmanı tavisye ederim.bunlar devlet.özel olarak hakan şatıroglu nun tüp bebek merkezi var oraya cok iyi diyorlar kolay gelsin canım

Gelincik beni hatiladin mi? Etlik kadin dogumu tavsiye etmistin. Gittim gecen hafta. Nisan'da orda hsg cektirecegim.Doktorun ilgisinden memnunum ama cok kalabalikti,oturacak yer bile bulamadim,ayakta bekledim.Ama yine de guven verdi dr. bana.Senin asilama noldu?

evet bende buraya gidiyorum çokta memnunum.Bu ay ilk aşılamama yaptırdım bekliyorum.Allah yardımcınız olsun

sonucunuz belli oldumu acaba bende lina ya gidiyorum ve bu hafta aşılama olacak çok merak ediyorum rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…