- 3 Şubat 2021
- 6
- 2
- 36
- 31
- Konu Sahibi icinizdenbiri07
Merhaba hanımlar. Kasım 2024 gibi kabızlık ve beraberinde sert bi dışkılama yaşadım. Sonra bi kaç gün kanama ağrı şikayetim oldu normal hemeroid atağı zannettim hepimizin bildiği o krem fitil vs onlardan uyguladım ancak aradan uzun zamn geçmesine rağmen şikayetlerim azalmak bi yana dursun katlanarak devam etti. Fissürde ki belirtiler olan cam kesiği gibi çıkarma, kanama, zonklama , kötü kokulu sarı akıntı hepsini şiddetli bir şekilde 6 ay boyunca yaşadım . Bütün kremler fitiller haplar en az 5 şer 10 ar kutu bitirdim ama kesinlikle fayda etmiyor. Chia, keten tohumu, kara halile aklınza gelecek her türlü bitkisel tedaviye de başvurdum onlarda kar etmedi. artık neredeyse kafayı yiyecektim inanın bu hastalığı yaşayamayan anlamaz insanlar hemeroid gibi zannediyor ama bunu görünce hemeroidi seversinz inanki. Bütün hayat enerijimi bitirmişti bu hastalık . İşe , evime, özel hayatıma hiçbirşeye odaklanamıyordum. En sonunda genel cerrahiye gidip ameliyat günü aldım 28 nisanda ameliyat oldum. Ameliyat da en az hastalığın kendisi kadar berbat bişey. Ameliyat öncesinde saat 12 den sonra bişey yiyip içmiyorsnz sabah gelip lavman veriyorlar ama onuda içeride çatlak olduğu için sıkmak inanılmaz bir işkence ve kanamalı oluyor. Daha sonra ameliyathaneye alındım. Belden aşağısını uyuşturdular ameliyat 20 30 dak anca sürdü. Ameliyattan sonra 5 6 saat boyunca ayaklarımı hissedemedim. Ağrım ilk başlarda azdı ama daha sonra korktuğm şey başıma geldi büyük tuvaletim geldi aldığm ilaçlardan mdıır nedir bilmiyorum ishal gibi bişey olmuştum ilk tuvalete çıkmam kabus gibi bişeydi çok acılı oldu sankü birisi orayı bıçakla canlı canlı kesiyor gibiydi . Sonra doktor pansuman yaptı ağrı kesici iğneler yaptılar. 3 4 saat uyuyabildim sonra sabah taburcu olup eve geldim. Ama hala ağrılarım devam ediyor basit bir ameliyat kesinlikle değil her sabah tuvaletten sonra kanama ve ağrı devam ediyor oturup kalkarken sanki birisi oradan dikenli tel çekiyormuş gibi asılma acı oluyor benm ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen suni doğum sancısını bile yaşamış olmama rağmen bu acı ve ağrı hepsini bastırdı diyebilirim