Bu hem dini hem sağlık açısından çok tehlikeli ama dinini bilen biriyse bu teklifte bulunamaz hayal olaraktan kalırSevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
Aklı sıra ağzınızı yokluyor,uzak durun.Sevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
Sevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu isterm
Tabiki isterSevgilimle mesajda cinsellik hakkında konuşuyorduk ve bana hayal kurarken tersten iliskiye girdigimizi hayal etmek istiyorum seninle dedi bu benim asla kabul edecegim bir şey degil hayal bile olsa Allahin lanetledigi bir şeyi asla yapamam hayalde bunu dusunen birisi evlenincede benden bunu istermi kendisine acikca sordum istemem tabiki de dedi fakay hayalde dusunen gerçekte haydi haydi ister diye dusunuyorum dusuncem dogrumu acaba
İster,bunlar da alıştırma turları..
İlk önce sorar,sonra bu konu üzerinden şakalar yapar,ardindan milleti örnek göstermek suretiyle seni cesaretlendirmeye calisir.
Ayrıca pek hayal gibi değil bu,sanki önceden tecrübe edip devamını istiyor gibi bu adam..
Dinini bilen birisi ama dinini tam bilseydi bunun hayali bile kurulurmuydu sizce kendisine sordum gercekte istemem asla dediBu hem dini hem sağlık açısından çok tehlikeli ama dinini bilen biriyse bu teklifte bulunamaz hayal olaraktan kalır
Benim icin en önemlisi dinen fakat ben bu insanla evlensem hayalinde bu olan birisi gercekte de istermi diye dusunmeden edemedimZaten sana acik acik soylemis sen teki verince geri cekilmis ama evlenince oyle olmaz zevk almiyorum anal isterim diye beyninizi yer biraz zaman verin bakalim tekrar size boyle bisi hayal ediyorum derse bundan vazgececigini sanmiyorum sizde ona gore kararinizi verirsiniz yani saglik acisindan cok tehlikeli kansere kadar yok acacagini duymustum dini konusuna girmiyorum bile bir iliski iki kisi cinsel haz ortak noktalariyla olmali sadece kendini dusunen degil analdan kadinlarin zevk aldigini hic sanmiyorum yokturda herhalde
Haklisiniz yorumunuz için teşekkür ederimBence de ister. Sizinle yapamazsa gidip dışarda yapma ihtimali var. Bilinçaltini ele vermis adam evlenmeden ne güzel.
Bekareti erkeğin umursayacağını düşünmüyorum. Kendi zevkine bakar, umurunda olmaz. Cinsel sebeplerden (yazmayayım şimdi buraya) ötürü ters ilişki istiyor.Yol yapıyor şu anda sizinle sevişmek icin.
Anal istemesinin sebebi de bekaret konusundan dolayı.
Ağzınızı aramış sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?