Anal ilişki evlilikte sorun

Bekareti erkeğin umursayacağını düşünmüyorum. Kendi zevkine bakar, umurunda olmaz. Cinsel sebeplerden (yazmayayım şimdi buraya) ötürü ters ilişki istiyor.
Erkek umursamayabilir evet ama ilişkiye gireceği kadın umursuyor olabilir,ayrılmak isteyince zaten ben sana birsey yapmadım,bakiresin diyebilecek pekala adam.
Başka sebepleri de olabilir ama kafadan anal ilişki muhabbetine giren adamın mantalitesi bence bu.

Evlenince istemeyecek mi sanıyorsunuz
Dini boyutu şahsı bağlar da
Sağlık açısından risklerini öğrenin derim.

Ve bu adamla sanalda falan mi tanıştınız ?
Evli olmadığına emin misiniz ?
Evli olup anal yaşayamayıp dışarı açılan zamparalar da yok değil.

Adam fantezilerini bir bir dökmüş ortaya, evlilikte rutin cinsel hayata girince ister bu adam

Agzinizi yoklamis. Istiyorki hayalini kuruyor . Evlenincede bal gibi ister. Madem bu kadar karsisiniz ve netsiniz tekrar dusunun

Affedersin bu anal istekleri nedir yani anlamadım ya! Benim eski eşimde öyleydi hatta salatalık sokmak istediği bile söyledi katiyen kabul etmedim

İster ama her istediğimizi yapmak zorunda olmadığımız için saygılı bi insansa bunu sadece istemekte bırakır.

Haydi haydi ister

Sevgilinizi karakterini ilişkinizi biz nerden bilelim ki?
İstemiyorum dediğiniz şeye sizi zorlayacak karakterse bu risk hep var ne yazık ki.
Bir de dinen günah diyip durmuşsunuz. Günahsa yazışmayın da böyle.

Affedersin bu anal istekleri nedir yani anlamadım ya! Benim eski eşimde öyleydi hatta salatalık sokmak istediği bile söyledi katiyen kabul etmedim
Salatalık sokmak istemek nedir daha neler duyayağiz

Sevgilinizi karakterini ilişkinizi biz nerden bilelim ki?
İstemiyorum dediğiniz şeye sizi zorlayacak karakterse bu risk hep var ne yazık ki.
Bir de dinen günah diyip durmuşsunuz. Günahsa yazışmayın da böyle.
Ben de benzer bir yorum yazmıştım, mesajımı beğenmeyenler olmuş. Adamla cinsel fantaziler konuşuluyorken sorun yok, adam kendininkini açıklayınca dinsiz ilan edilmiş. Konuyu açarsan arkası gelir yani. Rahatsız olacaksan girme konuya. İstemiyorum cevabına saygı duyacaksa adamın neresi kötü anlayamadım.

Yani evet güncelleme geldi de bizim mi haberimiz yok. He herkes istediği ölçüde yaşasın bize ne de. Adamı da günahkar herif falan diye yargılayamazsın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…