o kadar sacmalamissiniz ki, gerçek olamayacaginizi düşündüm. dalga geçmeye gelmişsiniz adeta.
ben de dahil olmak istiyorum konu kapanmadan

size tane tane anlatayım ay.
öncelikle anladık, bakire olmak sizin için önemli. bakir(e) el değmemis, dokunulmamis, hatta cinsel iliskide bulunmamış demek özel anlamıyla. ama siz anal yoldan cinsel ilişkide bulunmussunuz???? bu sizi bakire olmaktan çıkarıyor, hymeniniz orada sağlam bir şekilde dursa dahi. insanlar da size, hayir efendim siz bakire degilsiniz çünkü siz daha önce seks yapmışsınız diyor çünkü anal seks yaptınız. siz de karşılık olarak gardinizi aliyorsunuz ve o...pu değilim diyorsunuz. size önünüze gelenle, para karşılığı yatiyorsunuz demiyor kimse, sadece bakire degilsiniz diyor. ama siz öyle saldiriyorsunuz ki tüm bakire olmayanlar veya evlenmeden sevisenler o...pu oluyor. sonuç olarak bakire degilsiniz, sadece ileride evleneceğiniz kişiyi kandırmak için 'delil'iniz bozulmamış. ha, o...pu da degilsiniz tabi ki. ama bence yalancisiniz.
P.S. hpv uzun yıllar vücutta sessiz kalabilir, sigara, düşük bağışıklık, yanlış beslenme hpv'ye karşı direnç düşürür. gidip muayene olun, test verin.