• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal ilişki sonrası

O zamanda açıklamıştı üyeler ama hala ikna olmadınız galiba. Gidip bı test yaptırın bu kadar korkuyorsaniz.
Screenshot_2023-11-13-23-38-43-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin

Ne kadar küçüksünüz mesela? Bakirelik kalsın diye anal seks yapacak kadar aklınız varsa çok küçük sayılmazsınız

kendine saygın yok mu senin

Küçükmüş her halti bil sonra 17 yaşındayım

:kusmuk::kusmuk:

Sacmalayın lutfen daha cok kucugum ve analdan oldu boyle bir sey imkansız lutfen bilgilenin gelin
Daha çok küçüksünüz ama anal ilişkiye giriyorsunuz, böyle bir şey imkanSız diyorsunuz ama acaba diye konu açıyorsunuz. Siz neyin peşindesiniz ben anlayamadım.

sen onu bunu bırakta,bu yaşta kullandırtma kendisi bence.arkadan yapınca daha az psikolojisi bozulmuyor insanın.evet seninde dediğin gibi böyle bir şey imkansız!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Böyle bir şey imkansız deyip adetim neden gecikti diye ağlayan kıza burada bilgilenme şoku. 🥲 Postu deldirirken küçük değilseniz hamile kalmak için de yaşınız gayet müsaittir merak etmeyin.

Hakaret etsek ban dalga geçsek b.k yoluna gidecegiz sadece Allah akıl fikir versin diyelim

Back
X