Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E herşeyi yazmışsın zaten ekleme yapmama gerek kalmadiHpv klamidya gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat edin. Anal yolda prezervatif kullanımı yaygın olmadığı için risk faktörü artar. Vajinal yoldan ilişki daha güvenlidir ve olması gerekendir. Rektum sevişmek için değil dışkılamak icin vardır. Anatomisi buna uygundur. Rektum kaslarınızı bozarsanız tuvaletinizi tutamazsınız. Basur olabilirsiniz. Fissür ve çatlaklar olabilir.
Ayrıca islam dine inanıyorsanız bu tarz ilişkiler yasaklanmıştır.
Ben tabiki sizi eleştirmiyorum tıbbi bilgi vermek istedim iyi günler![]()
E herşeyi yazmışsın zaten ekleme yapmama gerek kalmadi![]()
Bana hak yoluna sahip bir üye gibi gelmediHak yolu dururken byolunda ne işiniz var ya hu ayrıca sağlık açısından zararlı ileride büyük tuvaletinizi tutamama gibi sıkıntılar baş göstebilir..
Ben sadece sordum öyle bir girişimde bulunmadım. Farklı yorumlarda yapanlar oluyor tam aksi o yüzden bu konuyu açma gereği duydumHak yolu dururken byolunda ne işiniz var ya hu ayrıca sağlık açısından zararlı ileride büyük tuvaletinizi tutamama gibi sıkıntılar baş göstebilir..
Eski ve ya yeni üye ne alakası var Çok yakışıksız yorum53 dakika önce üye ol gel ilk konunda anal zıkkım olsun oldu mu bu hiçbiraz daha entrikali hikâye beklerdik
![]()
Herkes aynı sıkıntıları yaşamayabilir. Birisinin kasları daha toleranslı olabilir ve etkilenmeyebilir ancak ben denerken kaslarıma zarar verip fissür oluşturabilirim(yırtık). Tek çözümü de ameliyattır. Veya 20 kere anal yoldan sevişirim 21. Kerede kaslarım tonusunu kaybeder(sertliğini) ve artik tuvaletimi tutamayabilirim. Vajina varken bu risklere girmeye gerek var mıdır tartışılır.Ben sadece sordum öyle bir girişimde bulunmadım. Farklı yorumlarda yapanlar oluyor tam aksi o yüzden bu konuyu açma gereği duydum
Ay kıyamam yakıştıramadın mi sen banaEski ve ya yeni üye ne alakası var Çok yakışıksız yorum
Sordum sadece merak diye bişey varya insanlarda ha işte tam bu yüzden sordum.Töbeee töbee wallah gece gece şok oldum hak yolu dururken![]()
Hpv klamidya gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat edin. Anal yolda prezervatif kullanımı yaygın olmadığı için risk faktörü artar. Vajinal yoldan ilişki daha güvenlidir ve olması gerekendir. Rektum sevişmek için değil dışkılamak icin vardır. Anatomisi buna uygundur. Rektum kaslarınızı bozarsanız tuvaletinizi tutamazsınız. Basur olabilirsiniz. Fissür ve çatlaklar olabilir.
Ayrıca islam dine inanıyorsanız bu tarz ilişkiler yasaklanmıştır.
Ben tabiki sizi eleştirmiyorum tıbbi bilgi vermek istedim iyi günler![]()