Anal ilişki

Selime46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
7
4
1
43
Düzenli olarak anal ilişki yaşayıpta sorun yaşayan ve ya yaşamayanlar fikrinizi alabilirmiyim lütfen
Kimisi sorun olmaz diyor
Kimiside çok sakıncalı diyor bişey anlamadım ama lütfen bilgisi olmayan yazmasın
Teşekkür ederim

Hpv klamidya gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat edin. Anal yolda prezervatif kullanımı yaygın olmadığı için risk faktörü artar. Vajinal yoldan ilişki daha güvenlidir ve olması gerekendir. Rektum sevişmek için değil dışkılamak icin vardır. Anatomisi buna uygundur. Rektum kaslarınızı bozarsanız tuvaletinizi tutamazsınız. Basur olabilirsiniz. Fissür ve çatlaklar olabilir.

Ayrıca islam dine inanıyorsanız bu tarz ilişkiler yasaklanmıştır.

Ben tabiki sizi eleştirmiyorum tıbbi bilgi vermek istedim iyi günler 😊

Hpv klamidya gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat edin. Anal yolda prezervatif kullanımı yaygın olmadığı için risk faktörü artar. Vajinal yoldan ilişki daha güvenlidir ve olması gerekendir. Rektum sevişmek için değil dışkılamak icin vardır. Anatomisi buna uygundur. Rektum kaslarınızı bozarsanız tuvaletinizi tutamazsınız. Basur olabilirsiniz. Fissür ve çatlaklar olabilir.

E herşeyi yazmışsın zaten ekleme yapmama gerek kalmadi😄

Sıkıntı tabi ki oluyor. Bu yuzden onerilmiyor zaten. Ustte bir uye gaylar saglam olmazdi demis ama illa ölmek gerekmiyor. Tibbi açıdan google zararlarini yazarsaniz görürsünüz zaten. Gerisi sizin tercihiniz.

Ayrica ek olarak soylemek istiyorum eğer sirf bekaret gitmesin diye yapiyorsaniz , normal yolla yapıp sonra diktirin. Sagliginiz etkilenmez en azından. Bu sekilde de ayni mantik zaten.

Hak yolu dururken b💩 yolunda ne işiniz var ya hu ayrıca sağlık açısından zararlı ileride büyük tuvaletinizi tutamama gibi sıkıntılar baş göstebilir..
Ben sadece sordum öyle bir girişimde bulunmadım. Farklı yorumlarda yapanlar oluyor tam aksi o yüzden bu konuyu açma gereği duydum

Ben sadece sordum öyle bir girişimde bulunmadım. Farklı yorumlarda yapanlar oluyor tam aksi o yüzden bu konuyu açma gereği duydum
Herkes aynı sıkıntıları yaşamayabilir. Birisinin kasları daha toleranslı olabilir ve etkilenmeyebilir ancak ben denerken kaslarıma zarar verip fissür oluşturabilirim(yırtık). Tek çözümü de ameliyattır. Veya 20 kere anal yoldan sevişirim 21. Kerede kaslarım tonusunu kaybeder(sertliğini) ve artik tuvaletimi tutamayabilirim. Vajina varken bu risklere girmeye gerek var mıdır tartışılır.

Töbeee töbee wallah gece gece şok oldum hak yolu dururken 🙄

Töbeee töbee wallah gece gece şok oldum hak yolu dururken 🙄

Sadece dinimizde günah deseydiniz bu kadar ikna edici olmazdi 😂😂😂

Ama sen mıçamıcan dedin tam 12 den vurdun 😂😂😂

Back
X