Anal ilişki

Kuzum ozelin dedigin yer her yere acik bir yer 😉 gelelim💩 yoluna emojiyi bile gorunce anlasiliyo basina ne isler açabilecegin bence 😎

Arkadaşlar soru sordum cevap yerine
Şu sa
Sordum sadece merak diye bişey varya insanlarda ha işte tam bu yüzden sordum.
Sormamında elbette bir sebebi var oda benim özelim..
Yav kardeş yol bozulur arızaya uğrar tutaman günahıda geçtim bezle gezersin

Gereksiz konu başlığı herkesın farklı görüşleri olur ve cogul dogru bulsa o seyin dogru oldugunu göstermez. Bireysel bakılır bu özel konulara.

Gerçekte kimseye soramadığımız şeyleri burda danışmak istedim ama pişman oldum açıkçası.😒
Bu dalga ve alaycı konuşanlar yüzünden
Ben ilk defa bişey paylaşıyorum sanalda
Yok yeni üye yok bilmem ne. Herkesin ilk üyelik yaptığı zaman yeni üyeydi Bu nasıl bir akıl tutulması anlam veremedim

Gerçekte kimseye soramadığımız şeyleri burda danışmak istedim ama pişman oldum açıkçası.😒
Bu dalga ve alaycı konuşanlar yüzünden
Ben ilk defa bişey paylaşıyorum sanalda
Yok yeni üye yok bilmem ne. Herkesin ilk üyelik yaptığı zaman yeni üyeydi Bu nasıl bir akıl tutulması anlam veremedim
Üye olur olmaz anal seks başlığı açmadık değil mi?
En azından birçok karşı cins eğlencesine bunu yapıyor, onlardan sanılmanız çok normal.

Üye olur olmaz anal seks başlığı açmadık değil mi?
En azından birçok karşı cins eğlencesine bunu yapıyor, onlardan sanılmanız çok normal.
Evet haklısınız da Bunun düşünülmemesi için nasıl yapmak lazım ki bilemedim açıkçası
Şuan konuyu kapatıp silmeyi bilsem yapacamda bilemiyorum. Çünkü çok yakışıksız şeyler yazıldı

Sakıncası olsa gayler sağlam olmazdı, değil mi?
Ha kendi fikrimce hayatımda asla ama asla dediğim durumdur ama ilk cümlem düz mantıkla ilerliyor.

Mahmut abi sen değilsin inşallah😂
:KK48::KK48:
Sakıncası olsa gayler sağlam olmazdı, değil mi?
Ha kendi fikrimce hayatımda asla ama asla dediğim durumdur ama ilk cümlem düz mantıkla ilerliyor.

Mahmut abi sen değilsin inşallah😂
😂😂 gay ler pek sağlam değil yanlız. Bi çalışanım vardı. Tuvalete gidebilirmiyim demesiyle tuvalete ışınlanması bir oluyodu.

Birşey sorabilir miyim gerçekten ama bakın (gerçekten!) zevk alarak yapıyorsanız sorun yok ona saygı duyarım. Ama sırf karşınızdaki erkek istiyor diye yapıyorsanız kendinize de saygısızlık olur. Bakın bunu söyleme nedenim birçok kadının sırf karşısındaki erkek istiyor onu kaybetmesin diye anal ilişkiye razı olması.

Ben asla önermem şimdi ki aklım olsa asla..

Birşey sorabilir miyim gerçekten ama bakın (gerçekten!) zevk alarak yapıyorsanız sorun yok ona saygı duyarım. Ama sırf karşınızdaki erkek istiyor diye yapıyorsanız kendinize de saygısızlık olur. Bakın bunu söyleme nedenim birçok kadının sırf karşısındaki erkek istiyor onu kaybetmesin diye anal ilişkiye razı olması.

Ya o kadar haklısınız ki cevap vermeden edemedim. Denedim ve hiç ama hiç zevk alamadım partnerle de uzaklaşıyorsun ve o andan kopuyorum gibi bile oldu hatta. Erkekler mutlaka teklif edebiliyor. Ancak hayır demesini bildiğin sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. ki söylediğiniz gibi tek taraflı bir istek söz konusuysa herkes hayır demeyi bilmeli kesinlikle

Ya o kadar haklısınız ki cevap vermeden edemedim. Denedim ve hiç ama hiç zevk alamadım partnerle de uzaklaşıyorsun ve o andan kopuyorum gibi bile oldu hatta. Erkekler mutlaka teklif edebiliyor. Ancak hayır demesini bildiğin sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. ki söylediğiniz gibi tek taraflı bir istek söz konusuysa herkes hayır demeyi bilmeli kesinlikle
Zaten girişizor olmaz mi küçücük delik kayganda değil

Aslında tam tersidir çok zevk verir ama rahat ve kendinizi kasmamanız gerekir
Yeni üye gelip konuyu hortlatmış

Zaten girişizor olmaz mi küçücük delik kayganda değil

Bildiğim kadarıyla anal bölgede de esneyen kaslar var zor oluyor başta ama oluyor. Kayganlık da yapay yollardan çözülüyo. Çok haz alan var ama almayan da kesinlikle karşı taraf istiyor diye yapmamalı. Çünkü dar olduğu için erkekler istiyor genelde . Pozisyon ve zevk olarak bana hitap etmiyomuş onu anlamıştım.

Aslında tam tersidir çok zevk verir ama rahat ve kendinizi kasmamanız gerekir
Yeni üye gelip konuyu hortlatmış

Kişiye göre çok değişen bi konu zevk alan zevk aldığı herşeyde kendini özgür bırakmalı zaten bence de.
Yeni üye olarak beni kast ettiyseniz 2. yıl tebriğim gelmiş yeni gördüm :D sadece arada bir yorum yaptığım konulara bakmaya giriyorum hepsi bu :D

Ilişki esnasında ortamda kesif b.k kokusu oluştuğunu okumuştum ekşide, hatta adamın şeyinde b.k parçacıklari falan da kalabiliyormuş 🤦🏻‍♀️ ben onların yalancısıyim tabi önceden lavman yapanlar da varmış. Herkesin zevki farklıdır seveni de varmış zaten ama bana kesinlikle iğrenç geliyor. Ben sevişmenin sevmekten geldiğine inanan bir kafada olduğum için, içinde romantizm olmayan cinsel aktiviteler bana hitap etmiyor 🤷🏻‍♀️

Ilişki esnasında ortamda kesif b.k kokusu oluştuğunu okumuştum ekşide, hatta adamın şeyinde b.k parçacıklari falan da kalabiliyormuş ben onların yalancısıyim tabi önceden lavman yapanlar da varmış. Herkesin zevki farklıdır seveni de varmış zaten ama bana kesinlikle iğrenç geliyor. Ben sevişmenin sevmekten geldiğine inanan bir kafada olduğum için, içinde romantizm olmayan cinsel aktiviteler bana hitap etmiyor 🤷🏻‍♀️

Ayyy bu abartıdır inş ya 🤦🏻‍♀️ :D

Bildiğim kadarıyla anal bölgede de esneyen kaslar var zor oluyor başta ama oluyor. Kayganlık da yapay yollardan çözülüyo. Çok haz alan var ama almayan da kesinlikle karşı taraf istiyor diye yapmamalı. Çünkü dar olduğu için erkekler istiyor genelde . Pozisyon ve zevk olarak bana hitap etmiyomuş onu anlamıştım.

Kişiye göre çok değişen bi konu zevk alan zevk aldığı herşeyde kendini özgür bırakmalı zaten bence de.
Yeni üye olarak beni kast ettiyseniz 2. yıl tebriğim gelmiş yeni gördüm :KK70: sadece arada bir yorum yaptığım konulara bakmaya giriyorum hepsi bu :KK70:
Vajinalden daha zor diye duymustym ben. Gerci vajinal için zor demiyorlar ilk seferi için zor diyorlar . Ben vajinismustan sebep henüz yasayamadimda evli olmama ragmen😕

Back
X