Anal sex

Maviku

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
10
3
1
25
Erkek arkadaşım boşaldı ve penisini ellediği eliyle özel bölgeme dokundu herhangi bir hamilelik durumu söz konusu olur mu hemen gidip yıkadım ama

Anal seksi biliyorsun da vajina kelimesini bilmiyorsun sanırım, ha bir de elle hamile kalinip kalinmayacagini da bilmiyorsun..

Neyse diğer konuna da bakınca anladım durumu... Devam et bu kafayla, hiç geliştirmeyin kendinizi..

Anal seksi biliyorsun da vajina kelimesini bilmiyorsun sanırım, ha bir de elle hamile kalinip kalinmayacagini da bilmiyorsun..

Neyse diğer konuna da bakınca anladım durumu... Devam et bu kafayla, hiç geliştirmeyin kendinizi..
Eleştir diye değil yorum yap diye soruyoruz ya hanii

Hem elle boşalma değil boşaldığı eliyle vajinama dokundu hemen geri çekti bende gidip yıkadım vajinamı

Erkek arkadaşım boşaldı ve penisini ellediği eliyle özel bölgeme dokundu herhangi bir hamilelik durumu söz konusu olur mu hemen gidip yıkadım ama
Sizce söz konusu olabilir mi? Yıl olmuş 2025 hala bu kadar cahil olabilmeniz çok utanç verici 🤦🏻‍♀️

Back
X