Ah yavrummm rabbim gonlunu feraha cikarsin insallahBir süredir ilişkilerimde rahat olamıyorum… Özellikle anal konusunda denemek istesem de kendimi kasıyorum ve tam anlamıyla keyif alamıyorum. Belki de doğru kişiyle yeterince rahat hissedemedim belkide kayganlastirci kullanmadığımız
içindir
Anal doğru yol değil ki doğru kişisi olsun.doğru kişiyle
Gerçekten amaç ne o yüzden bende tamam yazdimBilgi icin tesekkurler.
Her cinsellik konusunda sizinle karşılaşmaktan bıktım. Buranın haydar dümeni de biz miyiz yahuGerçekten amaç ne o yüzden bende tamam yazdim
GoNLunu degildir oAh yavrummm rabbim gonlunu feraha cikarsin insallah
30 yıllık tecrübe olunca mecbur aşko napalimHer cinsellik konusunda sizinle karşılaşmaktan bıktım. Buranın haydar dümeni de biz miyiz yahu
Tükmük?Bu arada illa anal yapacaksaniz kayganlastirici kullanmadan yapmayin bari, caninizin kiymeti yok mu hic?
E normali varken neden o yol?Bir süredir ilişkilerimde rahat olamıyorum… Özellikle anal konusunda denemek istesem de kendimi kasıyorum ve tam anlamıyla keyif alamıyorum. Belki de doğru kişiyle yeterince rahat hissedemedim belkide kayganlastirci kullanmadığımız
içindir
Belki de kim bilir.. Hayatta hep ihtimaller üzerine değil mi zaten..Belki de doğru kişiyle yeterince rahat hissedemedim belkide kayganlastirci kullanmadığımız
içindir