Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi gelin adam bakıyor allasenAllah gostermesin de anneniz bakima muhtac olursa gelin demeli o zaman ben niye bakiyorum kizlari var diye![]()
yazık esinede annen buyuk biz koz vermıs oldu yarın ille söyler senin annende seni dogumda bıraktı diye offf isin zorrKizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
konu mesaja hırslanıp buraya mi yaziyorsunuz konuyu bastan okumadan cevap verdiğim yorumlari cevapları okumadan.buraya atlamayi dusunmeden önce neden böyle bir anneye yöneldim konu da yazdığım cevabı okuyunBu anneye bırakıcaksınız üç aylık çocugu ve tatile gideceksiniz ,annenize boşuna kızmayın onun lacivertisiniz.