• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anana güvenmedeki ana benim anam mı okuyor

boşver yavaş yavaş yaparsın uç gun bır sıkıntı cekersın ondan sonra keyfıne bak .ben yapamdım onu sen barı yap.bende ıkıncı çocuğum olursa kesınlıkle kımseyı ıstemıcem yanımda

Valla hiçkimseden beklentiye girmiyecen üzülmüyecen de.keşke yanın da olsaydı ama önemsememiş yada var biri diye gelmemiş.
Bende hamileydim 2 ay geçti kendi ailem hariç hiçkimse aramadı :))) herkesinde haberi vardı oysaki o ona demiş o ona demiş.sonra düşük yaptım bi biri arıyo bi digeri hayır hamile olduğumu duymamış gibi yaptınızda düşürdüğümü hemen nasıl duydunuz acaba.dert etme en fazla sorun yoksa 2 kalıyosun sonra evde sakın sakın bebeğinle ilgilenirsin.valla kimisi de kimse olmasın istiyo.senin için daha iyi

Ne guzel iste virvir dirdir yapacak kimse yokmus yaninizda ;) ben eslerin kalmasindan yanayim. Allah korusun komada degilsiniz,cok kotu bir durumunuz yok. Dogum yapinca insan hasta olmuyor ki genel olarak. Agir durumda olanlara ve zorlananlara hic lafim yok elbette

Kizlar yeni doğum 6 nisanda yaptim sezeryank hala hastanedeyim yanimda refakatçi kalabilecek tek kendi annem vardi islerim vardi dedi annem kardesimin eşyasını hazirlayacakmis.ve yarın gelicem dedi onun yerine başımda duran esimin arkadaşının eşi şok olduk.herkes gidip gelicem olarak anladı annemi o da hiç belirti vermeyip arkadaşın esine refakatciligi kitledi.annemle tartıştım.kardesim telden arkadan boşver ya deyip durdu eşim ve ben cok kizgin ve üzgünüz hadi kalmaya niyeti yoksa bastan söylerdi çözüm arardık.kardesim ve annemden nefret ettim.sonuçta keyfime cagirmiyorum bi kac aksam sonra zaten eve yollarlar
yazık esinede annen buyuk biz koz vermıs oldu yarın ille söyler senin annende seni dogumda bıraktı diye offf isin zorr

Ilk bebegimde istememe ragmen 40 gun kaldi ikinci bebegimde ki aralarinda 16 ay var 1 hafta kaldi kavga cikardi gitti. 23 gun ne aradi ne sordu.
O zaman secdeye kapanip su duayi ettim. Rabbim beni senden baskasina muhtac etme kuluna muhtac etme.
Iki evladima bana esime saglik versin kimseye ihtiyacim yok. Gul gibi de bakiyorum iki evladima.
Bosver kendi yoluna bak.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Hani bir laf vardır tırnağın varsa kaşınırsın diye,o hesap olmuş birazda.
Tabiki sizi o halde bırakmamalıydı çok elzem bir durum olmadıkça ama olan olmuş. Üzmeyin kendinizi. Bebeğinize odaklanın.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Hani bir laf vardır tırnağın varsa kaşınırsın diye,o hesap olmuş birazda.
Tabiki sizi o halde bırakmamalıydı çok elzem bir durum olmadıkça ama olan olmuş. Üzmeyin kendinizi. Bebeğinize odaklanın.

biliyorum durumuna sana yapilan icin suan cok uzuluyorsun ama bazen gelmemeleri daha iyi oluyor
bizimkilerin ikiside geldi karsilikli oturup cekirdek citleyip kaynanalarini anlatiyolardi cocuga bakan yok benden baska birde yemek bekliyolardi acikinca misafirler acikti diyolardi yanima gelip oyuzden uzulme evet acemisin zor gunlerin olacak ama uzulme bebegine sut lazim bebegine sen lazimsin ve emzirirken yerin rahat olmasin olurmu uyuyakalamayacagin kadar rahatsiz bi yerde oturup emzir

Bu anneye bırakıcaksınız üç aylık çocugu ve tatile gideceksiniz ,annenize boşuna kızmayın onun lacivertisiniz.
konu mesaja hırslanıp buraya mi yaziyorsunuz konuyu bastan okumadan cevap verdiğim yorumlari cevapları okumadan.buraya atlamayi dusunmeden önce neden böyle bir anneye yöneldim konu da yazdığım cevabı okuyun

Cok üzücü bir durum hemde cokk :( benim annemde yanliz birakmisdi beni ... sizi cok iyi anliyorum helede o lohusa piskolojiyle :( takmayin yapcak birseycik yok herkes kendine yakisani yapar :(

Back
X