Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim kızım 4 ve ona bile zar zor genelde 5 alınıyordevlet anaokulu üç yaş alıyor mu 4 yaş değil mi.
Asıp keselim gibi değilde, hocam göndermek istiyorum bu konuda kesin kararlıyım, elimizde olmayan sebeplerden uyum haftasına katılamadık zamanla uyum sağlayacağını düşünüyorum nokta.3 yas gurubu şuanda o konuda sıkıntı yok
Anaokuluna başlama yaşı kaç: Kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 36 aylıktan itibaren 68 aylığa kadar çocuklar anaokuluna gidebilir. Yani 36 ayını tamamlayan ve 68 ayını doldurmayan çocukları anaokuluna kayıt yaptırabilirlerdevlet anaokulu üç yaş alıyor mu 4 yaş değil mi.
3 yaştan başlıyor sınıfında herkes 3 3,5 yas suanEvet benim kızım 4 ve ona bile zar zor genelde 5 alınıyor
Yok zaten gayet kibar ve alttan alarak konuştum belki o yüzden pasif gördü gönderiyim gitsin dedi içinden yani biraz daha diş göstermek gerekiyor benceAsıp keselim gibi değilde, hocam göndermek istiyorum bu konuda kesin kararlıyım, elimizde olmayan sebeplerden uyum haftasına katılamadık zamanla uyum sağlayacağını düşünüyorum nokta.
devlet anaokulu üç yaş alıyor mu 4 yaş değil mi.
Malesef durum aynen öyle ama onun keyfine göre gondermemezlik yapmiycam cocuk gerçekten çok hevesli geceden hazırladı ne giyeceğini oyun oynayacağını felan anlattı birsuruO zaman alıstirmaya calıssın cocugu yardımci olsun bu konuda..
Bu sekilde başından atmak istemis.
Ne guzel cocuk gitmek istiyor ama ogretmen ugrasmak istemiyor...
Gerçekten bende çocuğu almaya giderken çok mutluydum ne güzel okullu oldu gelisimine çok faydalı felan pozitif güle oynaya okula gittim öğretmenin tepkisiyle karşılaşınca moralim bozuldu modum düştü bi anda ama çoçuk aksini istemediği sürece devam ettiricemO nasıl birşey ya?.
Üç yaş kayıt hakkı var sınıf da açılmış e o zaman ne demek oyuncak toplamadi da göndermeyin?
Bu öğretmen gerçekten anaokulu öğretmeni mi yoksa sözleşmeli mi ondan emin misiniz?
Bizim yakınımızdaki devlet anaokulunda da vardi üç yaş sınıfı.
Genelde bağımsız devlet anaokullarında oluyor.
Tüm gün olanlar da var.
Kesinlikle haklisiniz.Malesef durum aynen öyle ama onun keyfine göre gondermemezlik yapmiycam cocuk gerçekten çok hevesli geceden hazırladı ne giyeceğini oyun oynayacağını felan anlattı birsuru
Oyuncak toplamamakta uyumsuzluk ne alaka kaldı ki hevesle giden çocuğun uyumsuz olacağını düşünmüyorum,ağlayan çocuklar okula gitmek istemeyenler uyum sorunu yaşayabilirlerGerçekten bende çocuğu almaya giderken çok mutluydum ne güzel okullu oldu gelisimine çok faydalı felan pozitif güle oynaya okula gittim öğretmenin tepkisiyle karşılaşınca moralim bozuldu modum düştü bi anda ama çoçuk aksini istemediği sürece devam ettiricem
Cocuk bu zaten her dediğimizi yapsa asıl sorun o zaman olur yaramazlikta yapar dagitirda cocuk bu elini ayağını bağlayıp oturtamazsiniz bi köşede daha o olgunta değiller helede 3 4 yaşında bebelerden bahsediyorsakBizde 4 yaş olarak bugun 2.gunumuzdu. ben kizimin ogretmeni dinlemedigini duydum mesela ama ogretmen gelip bana oyle birşey demedi. Bunlari orada ogrenecek ben ne kadar tembihlesemde cocuk bu bazen dinler bazen dinlemez
Gercekten bugün hayal kırıklığı oldu benim için bi anda öğretmenlere karşı antipatim oldu belki de 2 3 çocuğu bu şekilde eğitimden etti bu öğretmen yazık gerçektenOyuncak toplamamakta uyumsuzluk ne alaka kaldı ki hevesle giden çocuğun uyumsuz olacağını düşünmüyorum,ağlayan çocuklar okula gitmek istemeyenler uyum sorunu yaşayabilirler