Anaokul

devlet anaokulu üç yaş alıyor mu 4 yaş değil mi.
Anaokuluna başlama yaşı kaç: Kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 36 aylıktan itibaren 68 aylığa kadar çocuklar anaokuluna gidebilir. Yani 36 ayını tamamlayan ve 68 ayını doldurmayan çocukları anaokuluna kayıt yaptırabilirler

Asıp keselim gibi değilde, hocam göndermek istiyorum bu konuda kesin kararlıyım, elimizde olmayan sebeplerden uyum haftasına katılamadık zamanla uyum sağlayacağını düşünüyorum nokta.
Yok zaten gayet kibar ve alttan alarak konuştum belki o yüzden pasif gördü gönderiyim gitsin dedi içinden yani biraz daha diş göstermek gerekiyor bence

O nasıl birşey ya?.
Üç yaş kayıt hakkı var sınıf da açılmış e o zaman ne demek oyuncak toplamadi da göndermeyin?
Bu öğretmen gerçekten anaokulu öğretmeni mi yoksa sözleşmeli mi ondan emin misiniz?
Bizim yakınımızdaki devlet anaokulunda da vardi üç yaş sınıfı.
Genelde bağımsız devlet anaokullarında oluyor.
Tüm gün olanlar da var.

O zaman alıstirmaya calıssın cocugu yardımci olsun bu konuda..
Bu sekilde başından atmak istemis.
Ne guzel cocuk gitmek istiyor ama ogretmen ugrasmak istemiyor...
Malesef durum aynen öyle ama onun keyfine göre gondermemezlik yapmiycam cocuk gerçekten çok hevesli geceden hazırladı ne giyeceğini oyun oynayacağını felan anlattı birsuru

O nasıl birşey ya?.
Üç yaş kayıt hakkı var sınıf da açılmış e o zaman ne demek oyuncak toplamadi da göndermeyin?
Bu öğretmen gerçekten anaokulu öğretmeni mi yoksa sözleşmeli mi ondan emin misiniz?
Bizim yakınımızdaki devlet anaokulunda da vardi üç yaş sınıfı.
Genelde bağımsız devlet anaokullarında oluyor.
Tüm gün olanlar da var.
Gerçekten bende çocuğu almaya giderken çok mutluydum ne güzel okullu oldu gelisimine çok faydalı felan pozitif güle oynaya okula gittim öğretmenin tepkisiyle karşılaşınca moralim bozuldu modum düştü bi anda ama çoçuk aksini istemediği sürece devam ettiricem

Malesef durum aynen öyle ama onun keyfine göre gondermemezlik yapmiycam cocuk gerçekten çok hevesli geceden hazırladı ne giyeceğini oyun oynayacağını felan anlattı birsuru
Kesinlikle haklisiniz.
Herkes isini yapmak zorunda.
Kiyamam ya benimki de 5 yasinda gitmek istemiyor 😔

Gerçekten bende çocuğu almaya giderken çok mutluydum ne güzel okullu oldu gelisimine çok faydalı felan pozitif güle oynaya okula gittim öğretmenin tepkisiyle karşılaşınca moralim bozuldu modum düştü bi anda ama çoçuk aksini istemediği sürece devam ettiricem
Oyuncak toplamamakta uyumsuzluk ne alaka kaldı ki hevesle giden çocuğun uyumsuz olacağını düşünmüyorum,ağlayan çocuklar okula gitmek istemeyenler uyum sorunu yaşayabilirler

Bizde 4 yaş olarak bugun 2.gunumuzdu. ben kizimin ogretmeni dinlemedigini duydum mesela ama ogretmen gelip bana oyle birşey demedi. Bunlari orada ogrenecek ben ne kadar tembihlesemde cocuk bu bazen dinler bazen dinlemez

Bizde 4 yaş olarak bugun 2.gunumuzdu. ben kizimin ogretmeni dinlemedigini duydum mesela ama ogretmen gelip bana oyle birşey demedi. Bunlari orada ogrenecek ben ne kadar tembihlesemde cocuk bu bazen dinler bazen dinlemez
Cocuk bu zaten her dediğimizi yapsa asıl sorun o zaman olur yaramazlikta yapar dagitirda cocuk bu elini ayağını bağlayıp oturtamazsiniz bi köşede daha o olgunta değiller helede 3 4 yaşında bebelerden bahsediyorsak

Oyuncak toplamamakta uyumsuzluk ne alaka kaldı ki hevesle giden çocuğun uyumsuz olacağını düşünmüyorum,ağlayan çocuklar okula gitmek istemeyenler uyum sorunu yaşayabilirler
Gercekten bugün hayal kırıklığı oldu benim için bi anda öğretmenlere karşı antipatim oldu belki de 2 3 çocuğu bu şekilde eğitimden etti bu öğretmen yazık gerçekten

Hemen 2 saatte mi karar vermis buna?
Bizim anaokulumuzun açılmasının 2.haftasi. Biz kayitta gec kaldigimiz icin bu hafta basladi. Bugun 4.gunuydu.
4 gündür kahvaltiyi begenmemis. Ilk 2 gun peynir var diye peynir yemediğinden sadece kuru ekmek yemis. Dun pizza tarzi bir sey varmis yememis. Bugun borek varmis peynirli diye yememis. Kuru ekmek bile bulamamis yani. Yine de bize boyle bir sey denmedi.
Ustelik 3.haftaya girilecek hala kirtasiye malzemesi aldirilmadi. Hatta evde varsa koyun yoksa almayın daha sonra isticez dendi. Sizden neden boyle erkenden istediler kayit bile yapmadan? Bir de seneye gelsin demeye hakki yok.
Yani cok buyuk bir problem yasasa neyse. Oyuncak toplamamasi sasirilacak bir durum degil.

Öğretmenin öyle bir şey demeye hakkkı yok tabiki .Kızınızın biraz sorun yaratacağını sezdi sanırım. O yüzden şansını denemiş .Ne kadar dertsiz öğrenci o kadar rahat öğretmenlik yapmak demek.Ama kızınız onu utandıracaktır eminim .Hal ve hareketleriyle.Peşin hüküm hiç hoş değil.

Back
X