Anaokul

hero_girl

Hayallerinizin sesini kısmayın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
970
3.179
63
Merhaba kızlar..3 yaşında kızım anaokuluna başladı iki haftadır karantinada olduğumuzdan okulundan geri kaldı bugün 2 saatliğine alıştırma olsun ortamı görsün diye gönderdim çok hevesli okula gidecek arkadaşlarım olacak diye ama öğretmeni okul kurallarına uymuyor oyuncakları topla diyorum toplamiyor felan dedi bende dedim daha ilk günü alışır felan dedim ogrt olmazsa seneye getirin kaydını yapmadık dedi..Ne alaka ya özel okul değil orası 2 saatte nasıl karar verdin okula alisamayacagina ayrıca 220 tl okul ücreti ve en az 600 700 tl kalem boya üst baş harcama yaptım hepsini geçtim cocuk çok hevesli gitmek istiyor ogrt nin getirme deme gibi bi lüksü varmi eğer gelmeme konusunda ısrar ederse milli eğitim müdürlüğüne kadar gitmeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar..3 yaşında kızım anaokuluna başladı iki haftadır karantinada olduğumuzdan okulundan geri kaldı bugün 2 saatliğine alıştırma olsun ortamı görsün diye gönderdim çok hevesli okula gidecek arkadaşlarım olacak diye ama öğretmeni okul kurallarına uymuyor oyuncakları topla diyorum toplamiyor felan dedi bende dedim daha ilk günü alışır felan dedim ogrt olmazsa seneye getirin kaydını yapmadık dedi..Ne alaka ya özel okul değil orası 2 saatte nasıl karar verdin okula alisamayacagina ayrıca 220 tl okul ücreti ve en az 600 700 tl kalem boya üst baş harcama yaptım hepsini geçtim cocuk çok hevesli gitmek istiyor ogrt nin getirme deme gibi bi lüksü varmi eğer gelmeme konusunda ısrar ederse milli eğitim müdürlüğüne kadar gitmeyi düşünüyorum
2 saatte anlayamazlar. Getirme deme gibi bir lüksü yok. Kaynaştırma vs olsa bile diyemez

Bir de daha alıştırma döneminde neden size eşyaları aldırdılar ki?

Çok ilginç ilk günden nasıl karar verebilir hangi yetkiyle ?

2 saatte anlayamazlar. Getirme deme gibi bir lüksü yok. Kaynaştırma vs olsa bile diyemez
Teşekkürler..cocuk kaynaştırma felan değil herkes arkadaş olmuş ortama alışmış durumda suan bitek benim kızım yabancı ortama alışması lazım 2 saatte mümkün değil biz büyükler bile zorlaniyoruz bilmediğimiz bir ortama girdiğimizde..

Oyuncakları toplamaması çok ekstrem bir durum değil ki, o an toplamak istememiş olabilir, arkadaşlarından çekinmiş olabilir vs.
Çok yanlış bir değerlendirme olmuş eğer sunduğu tek bahane buysa
Sınıf mevcudu kalabaliksa 1 kişi 1 kişidir deyip eksiltmeye çalışılıyor olabilir o yüzden seneye yollayın diyordur.
Siz okul müdürü ile görüşün, başka bi öğretmen varsa da ona verin bence bu öğretmenle böyle bi başlangıç hoş olmamis, çocuğunuza önyargılı olabilir falan uğraşmaya değmez

Ogretmenini bence asla degistirmeyin, kadın galip gelmesin onu sevindirmeyin.
Müdürle konuşun öğretmenin bu tutumunu da
Yok öğretmen degistirmiycem 3 yas grubuna bakan tek öğretmen o zaten diğerleri 4 5 yas gruplarına bakiyor mecbur bununla devam edicez

O zaman alıstirmaya calıssın cocugu yardımci olsun bu konuda..
Bu sekilde başından atmak istemis.
Ne guzel cocuk gitmek istiyor ama ogretmen ugrasmak istemiyor...

Başından savmak istemiş besbelli. İlk deda başlamış çocuk okula çok normal alışacaktır. Yaşı tutuyor ki almışlar okula.

Böyle konularda sonradan sonradan birşeyler çıkıyor... Bilemedim nasıl yapılır böyle bir şey?

Yok öğretmen degistirmiycem 3 yas grubuna bakan tek öğretmen o zaten diğerleri 4 5 yas gruplarına bakiyor mecbur bununla devam edicez
e okulda 3 yaş grubu varsa ne hakla çocuğu göndermeye kalkıyor. Acaba bir tanıdığı var da onu mu alacak sınıfa 🙄

Back
X