H hhande_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2011 35 0 46 İstanbul 30 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #1 pardon bayanlar ben açık öğretim lisesinde okuyorum anaokulu öğretmenliğine geçiş yapmak istiyorum bunun için napmam gerekiyor ?
pardon bayanlar ben açık öğretim lisesinde okuyorum anaokulu öğretmenliğine geçiş yapmak istiyorum bunun için napmam gerekiyor ?
zeyno156 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2011 17 0 36 İzmir 30 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #2 hhande_ .!.: pardon bayanlar ben açık öğretim lisesinde okuyorum anaokulu öğretmenliğine geçiş yapmak istiyorum bunun için napmam gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... öncelikle kıız meslek lisesi ççuok gelişimi mezunu olmak gerkeiyor.aöf için .örgün öğretimde lise diploması fark etimyor
hhande_ .!.: pardon bayanlar ben açık öğretim lisesinde okuyorum anaokulu öğretmenliğine geçiş yapmak istiyorum bunun için napmam gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... öncelikle kıız meslek lisesi ççuok gelişimi mezunu olmak gerkeiyor.aöf için .örgün öğretimde lise diploması fark etimyor