Anaokulu

Pahalanmış olabilir tamam ama zam da ona göre yapıldı. Devletin okulu sonuçta. Depo doluyken borç yokken anlaşma yapılmışken bi anda şunları alın yapın demesi olacak il değil
Yanlıs anlamayın da ben ilk defa kırtasiyenin okula ait olduğunu sizden duyuyorum. Kreşe yazdirdigumda da geçen yıl kırtasiye malzemelerini biz aldık. Bu yıl yari devlete bağlı bir okula gönderdim yine biz aldık.
Eltımın çocukları tamamen devlete bağlı okula gidiyorlar. Onlarda kırtasiye malzemelerini kendi aldı.
Bu yıla kadar almamış olmanız sans bence :)

D

Diğer velilere göre yazılanlara bakarsak devletin okulu bi anda mağdur oldu bende anlamadm(
Ben olsam asla odemezdim .çocuğumu özel bir kuruma gönderiyorum ,dünyanın parasını veriyorum ,özel olduğu için ses çıkarmıyorum ,çünkü bunu ben seçtim .yalnız devletin kurumlarından birine gönderseydim benden 5 kurus alamazlardi çünkü devlet her türlü ihtiyacı karşılıyor .bizim verdiğimiz paralar hangi ceplere giriyor ,bilinmiyor

D

Diğer velilere göre yazılanlara bakarsak devletin okulu bi anda mağdur oldu bende anlamadm(

Devletin okulları mağdurdan öte ki
Bütçe verilmiyor, verilen azıcık bütçe temizlik malzemesine mi gitsin, yakıta mı, faturalara mı...
bence madem müdür borç var diyor
Belgeleri görmek istediğinizi söyleyin veliler olarak
Nereye ne kadar borç varmış öğrenin bakalım
Gerçekten borç varsa ve okulun bütçesi yoksa o zaman talep edilen ücretleri verirsiniz içiniz de rahat eder

Geçen sene 180 tl ise bu sene
Ne yaparsan yap ama o parayı ödeme .devletin kurumuna da para ödeyeceksek işimiz var ..

Karar alınırsa ödemek dışında seçeneği yok aylık belirlenen ücreti ödemek zorunda. Kırtasiye ücreti için karar çıkarsa oda ödenmek zorunda. Anaokullarinin maddi konularda yasal statüsü farklıdır. Kırtasiye değilde aylık ücretin ödenmemesi durumunda mesela anaokulu çocuğun kaydını silip okuldan gönderebilir.

Aidat istenirken bütün masraflar dahil denildi bizde bnde 200 tl nin üstünde para verip kırtasiyeyi de velinin almasını ilk lez duydum 200ü napcak okul peki. 100 öğrenci desek 20 bin demek

Yakıt ödemiyor okul

Ne güzel memleket !

Paralı eğitimden nefret ediyorum!

Aidat istenirken bütün masraflar dahil denildi bizde bnde 200 tl nin üstünde para verip kırtasiyeyi de velinin almasını ilk lez duydum 200ü napcak okul peki. 100 öğrenci desek 20 bin demek

valla bende aidata kırtasiyenin dahil olduğunu ilk defa sizden duydum:) aidat dediğiniz yakıt,su,elektrik vs içindir.
devlet tecrübemde var özel tecrübemde kırtasiyeyi karşılayan okul görmedim şimdiye kadar.

valla bende aidata kırtasiyenin dahil olduğunu ilk defa sizden duydum:) aidat dediğiniz yakıt,su,elektrik vs içindir.
devlet tecrübemde var özel tecrübemde kırtasiyeyi karşılayan okul görmedim şimdiye kadar.
Yakıt yok bu ciddi rakamın düşmesi demek oluyor yıllarca böyle olan bi okulun bi anda yeni müdürle değişmesi ve eski müdür çol borç bırakmış ödeyemiyoruZ demesi olacak iş değil ayrıca aidata zam talep etmesi

Canım valla geçen sene kızımı ikinci dönem özele yolladım.1.sınıftı.okul parasının haricinde o kadar masraf çıkarttılar ki.

Benim öğrenmek istediğim böyle bi durum kesinleşince şikayet edilebilir mi diğer okullara göre değil anlaşma şartlarımıza göre ve okulun borcunun olup olmaması öğrenmek için.Borç olmadığına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…