- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Bitter sever
-
Elektrik, şu, tuvalet kağıdı, yemek vs.vs. bir sürü gider vardır.Aidat istenirken bütün masraflar dahil denildi bizde bnde 200 tl nin üstünde para verip kırtasiyeyi de velinin almasını ilk lez duydum 200ü napcak okul peki. 100 öğrenci desek 20 bin demek
Benim öğrenmek istediğim böyle bi durum kesinleşince şikayet edilebilir mi diğer okullara göre değil anlaşma şartlarımıza göre ve okulun borcunun olup olmaması öğrenmek için.Borç olmadığına eminim
Bizim de öyle 130 tl aidat. Kırtasiye malzemeleri de 530 tl tuttu.180 lira çok iyi kızımın kırtasiye ve tuvalet malzemeleri 500 - 600 civarı tuttu e her ay 150 de yemek , neden okul karsilasin ki ?
210 tl sizin toplu kırtasiye aya bölünüp nakit alınıyor180 lira çok iyi kızımın kırtasiye ve tuvalet malzemeleri 500 - 600 civarı tuttu e her ay 150 de yemek , neden okul karsilasin ki ?
Parayı okula vermiyorsunuz ki? İlkokula giden çocuğunuzun defterini , boyasını okul mu karşılıyor? Anaokullarında da çocuğun kullanacağı malzemeler alınıyor, istenmediğini ilk kez duydum ben.Ben olsam asla odemezdim .çocuğumu özel bir kuruma gönderiyorum ,dünyanın parasını veriyorum ,özel olduğu için ses çıkarmıyorum ,çünkü bunu ben seçtim .yalnız devletin kurumlarından birine gönderseydim benden 5 kurus alamazlardi çünkü devlet her türlü ihtiyacı karşılıyor .bizim verdiğimiz paralar hangi ceplere giriyor ,bilinmiyor
İlkokula giden çocuğumun defterini ,boyasını ,bilmem nesini ben alırım zaten .anaokulundan bahsediyoruz .depo ağzına kadar doluyken ısrarla talep edilen ücretlerin ne yapıldığını makbuzlariyla görmek isterdim tabiki .konu sahibi kesinlikle bunu atlama .ayrıca bazı müdürlerin döner sermayeyi kendine dondurdugunu de biliyoruz .Parayı okula vermiyorsunuz ki? İlkokula giden çocuğunuzun defterini , boyasını okul mu karşılıyor? Anaokullarında da çocuğun kullanacağı malzemeler alınıyor, istenmediğini ilk kez duydum ben.
Bir de hangi ceplere giriyor derken, okul müdürlerinin sizin verdiğiniz paraları ceplerine koyduğunu düşünmüyorsunuz değil mi? Bunların hepsi kayıtlı makbuzlu işler, o parayı da gider listelerini de bir sürü insan inceliyor. İsterseniz talep edip görebilirsiniz paralarla ne yapıldığını.
Cebine atacağını değil ama sağlam durumda olan şeyleri mesela daha 1 yıllık çatal kaşık takımını değiştirmeyi düşünmesine para arttırmak gibi ya da artan parayla okulda yeni doğum yapan öğretmen varsa jest amaçlı okul adına altın takmak istemesi gibi....Müdürün o parayı cebine atacağını mi düşünüyorsunuz peki?
Mudur değişti dediniz. Belki bu mudur öyle yapmaz.Cebine atacağını değil ama sağlam durumda olan şeyleri mesela daha 1 yıllık çatal kaşık takımını değiştirmeyi düşünmesine para arttırmak gibi ya da artan parayla okulda yeni doğum yapan öğretmen varsa jest amaçlı okul adına altın takmak istemesi gibi....
Bakın ben 11 senelik öğretmenim, dilim döndüğünce size anlatayım.Cebine atacağını değil ama sağlam durumda olan şeyleri mesela daha 1 yıllık çatal kaşık takımını değiştirmeyi düşünmesine para arttırmak gibi ya da artan parayla okulda yeni doğum yapan öğretmen varsa jest amaçlı okul adına altın takmak istemesi gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?