Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

İlgi alanım bu benim. İsim çoook etkili gerçekten.

Ben de çok önem veriyorum. Evlenene kadar ne kadar Başak tanıdıysam hepsi böyle çok güzel ve kibar kızlardı. Uzun, ince…Hepsi ama.. ben de dedim o zaman kızım olursa adını Başak koyacağım diye..

Mesela benim tanıdığım bütün Kadirler inanılmaz zeki.

Özlemlere hep birileri özlem duyuyor hayatı boyunca.

Buna benzer çok tezim var isimlerin etkisini haklı çıkaran.

Aynen anlaşılıyor ve çok komik oluyor:)
Çalışma saatleri çok güzel evet, ben bir de sabahçıymışım şimdi 7.30-12.30. Sabah zorlayacak ama değer.
En güzeli de zamanı dolu dolu kullanman. Yani öyle boşa geçirip oturduğun bir zaman yok, hep verimlisin. O yüzden öğle aralarını hiç sevmem, boşa zaman kaybıdırç
Yalnız eve gelince işin bitmemesi ve o sorumluluk kötü.
Bilgisayarın başından ayrılamıyorum ben, etkinlik, deneme,plan, forumlar, ilginç şeyler, şarkılar, hikayeler, piknikler, geziler, aktiviteler...Verebileceklerinin sınırı olmayınca deli gibi araştırma derdindeyim hep:)

Aynen bizim de Başaklar hep hoştu. Başak denince hep sarışın/kumral kıvırcık saçlı kızlar geliyor aklıma:)
Böyle bir konum da vardı hatta
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...le-karakter-İlişkisine-İnanır-mısınız.739577/

Ayy çok güzel kıskandım resmen.

Ben haftada 55 saat çalışıyorum.

Mesela daha okula gidip kızımın öğretmeniyle tanışamadım.

Haftaya bir dr ye gideceğim 2 saat kadar. Sonra biraz daha zaman geçsin ancak o zaman tanışmaya giderim artık. Düşün ne kadar milimetrik hesaplar yapıyorum. Halbuki benim de dışarıda bir hayatım daha var.

Benim de kaç Başak tanıdıysam öyle oldu. Hepsi çok zarif kızlardı. Bakalım artı benim Başak ‘ı ne kadar etkileyecek.

Şimdi bana kendine güvenen, sosyal, toplumda sözü geçen, kendiyle barışık ve başarılı bir erkek ismi söyler misin?

Aslında Mehmetler bu karakterde ama biraz da sıkıntı oluyor Mehmetlerin hayatında. Çok mücadele yani..

Koalina senin bu konunun çok ayrı bir zamanda kesin okumam lazım. Ben neden yoktum acaba o zaman?

Alla alla hiç rast gelmedim.

Özellerin hali böyle maalesef... Boş otursan da orada beklemek çok sıkıcı gerçekten. Sadece beklemek olsa yine iyi, hasta olduğu halde bin takla ile izin alındığını da burada okudum. Bizim okul müdür de dahil kimseye hesap verme durumumuz yok, doktora gidip gittiğimize dair belge getirmemiz yeterli.
Uzun süreli çalışmalarda verim olmuyor

ben de öyle diyorum işte 2. kısa koysam nasıl olur.
Mesela
Can Mehmet
Alp Mehmet
gibi..
can mehmet değilde mehmet can olabilir söylemesi daha uygun.
ben mehmet ismini severim.eski isimler.

aslında okula giderken çok özenmeden giydirsek,öğlen yemekten sonra hurçtan alıp giydiriyorlar ya,
hurçtakileri daha iyi olanları koysam diyorum bende:))en azından en sevdiklerim lekelenmez
bir sürü kıyafet aldık yeniden ama o da az gelecek sanırım.günde 2 kere kıyafet değiştirse,
kıyafet dayanmaz

Çok güzel. Biz amiri falan geçtik de bir de insanların dedikodusu var.

İşte eşini hastaneye götürecek bir erkek için arkasından “ koca kadın kendi gidemiyor mu?, işe gelmemek için bahane mi? Gibi bir şey söylenmesi kuvvetle muhtemel.

Yemin ederim ki şuna şahit oldum. Çocuğu aşırı ishalden hastanede yatan bir arkadaşım vardı. Ailesi de burada değil yani. 1 gün gelmedi,2. Gün bana dediler ki: gelmeyecek mi bugün? Sanki kendi mi bakıyor doktorlar bakıyor gelsin…

Yuhhhh dedim yani. Düşün bakacak kimse yok, ve çocuk hastanede gelmesini bekliyorlar.

Benim kızımın ateşler içinde yanıp da eşim doktora götürürken ben yanında olmadığım o kadar çok zaman var ki. Hele hiçbir aşısında ben kucağıma oturtamadım.

İşte herkes kendi seçimlerini oynuyor şimdi.

Mehmet isimli tanıdıklarım başarılı ancak zorluk çeken insanlar. Arkadaşım var öğretmen misal, bizler hep güzel yerlere atandık kendisi bir Kürt köyünde Türkçe öğreterek işe başladı. Hala da köylerden çıkamadı. Bir şekilde zorluk yakalarını bırakmıyor. Aynen söylediğin gibi hep mücadele içinde geçti.
Bu konuyu biraz düşünmem ve öğrencilerim dahil tanıdıklarımı kıyaslamam lazım:)

Koalina senin bu konunun çok ayrı bir zamanda kesin okumam lazım. Ben neden yoktum acaba o zaman?

Alla alla hiç rast gelmedim.
Hemen taşındı konu o yüzden olabilir. Bir kaç gün kalsaydı daha çok fikir çıkardı oradan

Mehmet Can diye bir travesti vardı ismini duymuştum bir yerde. Ben de öyle düşündüm de yani o antipati yaptı bende.

bıze en sıkıntı yaratan atletler ve kulotlar
dun bı baktım yenı aldıgım kulotlarda bıtmıs okulda bırıkmıs bugun anneme vermısler
aslında cok mantıklı bak hıc dusunemedım ben bunu o yuzden daha co k sevdıklerım uzerınde yedeklerı daha penye tarzı seyler oluyor

buarada ıpek hanı ısmı kullanmasını ısıtyorsan 2.ısmı onu yap cunku resmı olarak kullanmıyorlr ılkı

Benim babam da öyleydi. İyi bir işi falan vardı ama hep mücadele etti nedense.. hep başka şeylerle mücadele etti..

Sen son hastalıkla mücadele etti genç yaşta ve yenildi.

Bir hamile kalayım da cinsiyeti belli olsun fikrini alacağım.

Önce bir hamile kalmayı başarıp ilk basamaktan bir yukarı atayım da kendimi cute. Sonrasında kk yı ayağa kaldırcam isim konusunda.

O dedikodu bizlerde de var.
Bir de iyi iş yapanın önünü kesme durumu, etkinlik yaparsın hocam çıtayı yükseltme, o zaman topluca şunu yapalım dersin uğraşamam...Kimseyi önemsemeyip yaparsan da arkandan konuşurlar, bu da kime yaranmaya çalışıyorsa, kaç takla attı şu basit konuyu öğretmek için falan...
Ayıp gerçekten...Bizim bir öğretmenimiz vardı, eşiyle arası çok kötüydü, adam çoğu zaman başka şehirde olup gelmezdi.İki çocuğuna kendisi bakardı, gündüz bakıcıya bırakırdı. Çocuğunun biri sürekli hastalanırdı, astım gibi bir şeydi sanırım. Gece 2'ye 3'e kadar uyumadığını söylerdi.
Kadın sabah zor kalkar ve servisi en fazla 5 dakika kadar bekletirdi. Herkes kin beslemişti neden bekliyoruz diye. Arkasından konuşmadıkları kalmadı, resmen 5 dakika için kadını dışladılar.Kimseye de söylemezdi bir ben bilirdim, belki onlar da sebebini bilseler utanırlardı...

Başınız sağolsun, çok zor...Hep beraber güzel bir isim buluruz ona inşallah:)

Gerçekten tahammülsüzlük sınırımız var. Bizim de serviste biri geç kalınca söylenirler genelde akşam… ama geç kalan kişi içeri girince herkes sus pus.. çıt çıkmaz. Arkasından konuşan bir baba yiğit de çıkıp ya “ya arkadaş bekle bekle hep son dakika mı senin işlerin “ diyemez. Başkasının yüzüne diyemeyeceğini arkasından söyler. Ama diğerinin de kulağına gider. O da ona bir şey der. Bu kısır döngü böyle gider.

Evet memurlar çıktı sanırım. Kapıyı kilitlemek de bana kaldı. Anahtar paspasın altın yarın 8:00 de açarım dükkanı.

Gofret bakıyorsun bakıyorsun da aşağıdan 2 çift laf etmiyorsun yazıklar olsun sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…