Hayırlı olsun öncelikle,evet size yemek listesi ve ders programı verilmeliydi okul yönetimi arayıp konuşabilirsiniz,uyum haftasına gelince mebin belirlediği uyum haftası daha dün başladı anasıfı,1.sınıflar ve 5.sınıflar için hatta bazı yerlerde pilot uygulama kapsamında 9.sınıflarda uyum haftasına alındı.Kızlar selam olsun
bizde bir mevzu var maşallah , 2 kere konu açmasak olmaz .
Öncelikle gecen hafta oglum anaokulumna başladı, özel bir anaokul.
fakat ne bileyim bazı şeyler eksik yani eksikmi benmi çok beklenti içindeyim bilmiyorum.
mesela ben gündüz ne yediklerini ne içtiklerini malesef bilmiyıorum . 12de giriyor oglum 12:30da öğlen yemeği var , 3 gibide ikindi kahvaltısı . yemekleri kendileri yapıyorlar , peki ama ne???
ne yiyorlar ben anlamıyorum .bir liste verilmesi gerekmezmiydi?
sonra ders programı , oğlum ingilizce eğitim alacak ve haftanın 2 günü özel hocaları tarafından futbol eğitimi alacak sahada.
hadi gecen hafta uyum haftasıydı , bu haftadamı uyum haftası?
bunları bılıyor olmam gerekmıyormu mesela?
yoksa daha erkenmi nedir?
yanı bu hafta , hala henuz uyum haftasıHayırlı olsun öncelikle,evet size yemek listesi ve ders programı verilmeliydi okul yönetimi arayıp konuşabilirsiniz,uyum haftasına gelince mebin belirlediği uyum haftası daha dün başladı anasıfı,1.sınıflar ve 5.sınıflar için hatta bazı yerlerde pilot uygulama kapsamında 9.sınıflarda uyum haftasına alındı.
yanı bu hafta , hala henuz uyum haftası
bılmıyorumda yanı bu haftayı gecırmelımıyız
dırek pıpırıklı moduna gırmek ıstemıyorum ama oyleyım
bunların sana verilmesi lazımdı. hatta kreşin web sayfasında aylık yemek listesi ve aylık aktivite programının olması lazım. yok mu öyle bir şey? hatta benim bildiğim bir kreş var, her akşam karne gibi veriyorlar yarım yumurta yedi, bir süt içti, bugün bunlar yapıldı diye. ayrıca aynı kreşin tüm odalarında kamera var, netten online izleyebiliyorsun. sınıflarda kamera yok mu?Kızlar selam olsun
fakat ne bileyim bazı şeyler eksik yani eksikmi benmi çok beklenti içindeyim bilmiyorum.
mesela ben gündüz ne yediklerini ne içtiklerini malesef bilmiyıorum . 12de giriyor oglum 12:30da öğlen yemeği var , 3 gibide ikindi kahvaltısı . yemekleri kendileri yapıyorlar , peki ama ne???
sonra ders programı , oğlum ingilizce eğitim alacak ve haftanın 2 günü özel hocaları tarafından futbol eğitimi alacak sahada.
grip aşısının belli bir yaşı var mı ya? ben de yaptırsam diyorum bu sene kelebeğime.buarada az once atlamısım neden dondurma vs seker yedırıyorlar
normal yemek vs yemıyormu?
buarada grip aşısı yaptırmayı dusunuyormusunuz
Nasıl oldu kızıngrip aşısının belli bir yaşı var mı ya? ben de yaptırsam diyorum bu sene kelebeğime.
Nasıl oldu kızın
Benım büyükte hasta okula gıtmedı bugun
Burnu tıkalı ateşide var(())
Sağol canım dün okuldan geldık bırden ateşlendı ilaç içirdim düşmedi hiç doktora götürdüm boğazları kızarmıs ama antıbıyotık kullanma ıkı gun sonra düşer atesi dediçook geçmiş olsun canım. konuştuklarımızı uyguladın mı hiç? soğan falan kesip odasına koyun demişlerdi. buna benzer...
bugün ilk gönderdim. dün akşam bir direndi gitmeyeceğim diye inanılmaz gerildim. daha gitmeden başladı falan diye..
bu sabah babası götürdü, yine mızmızlanmış ama sınıfa girince sorun olmamış. inş böyle devam eder. ben ctsi keçiboynuzu özü aldım. Onu ailece günde bir kaşık veriyorum..
Soğan+bal+limon suyu kürünü yaptım beklediğimden daha kolay içildi.,bu akşam bir daha deneyeceğim.
havalar da soğumaya başladı aman dikkat. grip aşısı yaptırsak mı ya?
Ben daha önce kendime yaptırdım ama kızıma hiç yaptırmadım. Kendime yaptırdığım yıl memnun kalmıştım. Ama yaş sınırı falan vardır herhalde diye düşünüyorum. Doktora sormak lazım.Sağol canım dün okuldan geldık bırden ateşlendı ilaç içirdim düşmedi hiç doktora götürdüm boğazları kızarmıs ama antıbıyotık kullanma ıkı gun sonra düşer atesi dedi
Gece korktum baya ateşinden ama şimdi iyi tabi yemiyor midesi bulanıyormus
Hiç onları denemeye fırsatım olmadı kı bugün deneyecegım o soğanı gerci soğan benımde mıgrenımı tetıklıyor
Beraber uyduk dün gece atesınden dolayı istesemde koyamazdım bugun deneyeyım
Eczaneden gecerken düşündüm bir ara yaptırsak mı dıye hıc yaptırmadın daha önce o yuzden bilemiyorum inan aşıyı
Bizim çok güzeldi dün masallah okulda sorun yaşamadık
Alısırlar ya çok zeki akıllı onlar
Biz ilk gün 20 dk 'da okuldan çıkmıştık :d rahatlıgın daniskasıboşverin girin pimpirikli moda..
oğlum anaokuluna başladığında eşim de ben de 1.er hafta izin alıp okulun kapısından ayrılmadık ..
korkmuşlardı bizden
canım benim bizim buralarda oldukca ün yapmış bir okula verdik spor anaokulu , muhtemelen bilmezsin yada duymuşsundur bilemiyorum seyit ateş'in anaokulucutoş nere verdin oğlunu?
sizin okul erken başlamış bir hafta. normalde bu hafta uyum haftası ama sorun olacağını sanmam. bence en önemli şey yemek listesi şu anda. o konuda diret bakalım ne diyecekler.
okul bilindik bi okul mu yoksa yeni mi? bir de kreş tarzı bir yer mi yoksa anaokulu mu? kreşler anaokuluna göre daha lakayt oluyorlar çünkü...
bunların sana verilmesi lazımdı. hatta kreşin web sayfasında aylık yemek listesi ve aylık aktivite programının olması lazım. yok mu öyle bir şey? hatta benim bildiğim bir kreş var, her akşam karne gibi veriyorlar yarım yumurta yedi, bir süt içti, bugün bunlar yapıldı diye. ayrıca aynı kreşin tüm odalarında kamera var, netten online izleyebiliyorsun. sınıflarda kamera yok mu?
grip aşısının belli bir yaşı var mı ya? ben de yaptırsam diyorum bu sene kelebeğime.
bende soracaktım ya dün nasıl gecti istemiyor diyordun bu sene gitmek, aynı ortama nasıl tepkı verdı mesela daha guvenılırmı daha sıkıcımı?çook geçmiş olsun canım. konuştuklarımızı uyguladın mı hiç? soğan falan kesip odasına koyun demişlerdi. buna benzer...
bugün ilk gönderdim. dün akşam bir direndi gitmeyeceğim diye inanılmaz gerildim. daha gitmeden başladı falan diye..
bu sabah babası götürdü, yine mızmızlanmış ama sınıfa girince sorun olmamış. inş böyle devam eder. ben ctsi keçiboynuzu özü aldım. Onu ailece günde bir kaşık veriyorum..
Soğan+bal+limon suyu kürünü yaptım beklediğimden daha kolay içildi.,bu akşam bir daha deneyeceğim.
havalar da soğumaya başladı aman dikkat. grip aşısı yaptırsak mı ya?
cute hemen gıt lısteyı ıste. cok onemlı bence bu
benım patronun oğlu yıllarca krese gıttı her zaman elınde gunluk yemek lıstesı olurdu
ben beslenmesıne asırı takıntılıyım daha ılk gunden alırdım herhalde.sende gıt al cnm bu senın en dogal hakkın
benim oğlumda özel anaokuluna gidiyor.3 yaşındayken kreşine de göndermiştik.bu senede oraya göndericem.ben uyum haftasına yollamadım 15 inde başlıcak.bizim okulun internet sitesi var resim vs.koyuyorlar ordan takip ediyoruz cuma günleri o h.içi ne yaptılarsa özeti geliyor bazende cd olarak yolluyorlar.yemek konusuna gelince liste var aylık ordan takip ediyoruz.sizin okul yeni açılan bi okul mu ölese ekisikler çok olur zamanla oturur.ama ne okullar gördüm listede başka yemek yazıyo çocuğun yediği farklı kesinlikle takipde olun 12.30 da szide girin içeri yemek yiyormu merak ettim diyin.çocuğunuz sizin sonuçta izleyebilirsiniz buna kimse karışamaz
ocuğunuz sizin sonuçta izleyebilirsiniz buna kimse karışamaz[/QUOTE]Okulu araştırmış olmalısınız kayıttan önce muhakkak,iyi olduğuna kanaat getirdikten sonra vermişsinizdir,ama iyi ve disiplinli bir okulun ilk yapacağı iş olmalıdır bu bilgileri vermek ,benim kızımda özel bir anaokuluna gitti geçen yıl,önce uyku ,yemek,oyun,tv,ödül ,gezi,bahçe wc gibi konularda önce bilgi verip sonra çocuğumuzun bu alanlardaki hassasiyetlerini sordular ve hepsin kayıt ettiler,yani benim kızım gündüz uyumaz,alerjisi olduğu yemekler şunlar ,wc eğitimi tam gibi bilgileri verdikten sonra bize aylık yemek listesini ve ders programını verdiler.hergün o yemekleri yediğine veya beğenmediğine dair durum defterine yazarak çantasına koyuyorlardı,ve evde biz ne yemiş ne yapmış,hepsini okuyabiliyorduk.ayrıca diyelim ders programında drama var ,o gün dramada kızımın katılım durumu ,derse uyumu hepsini yazıyorlardı ,ayrıca öğretmeni ile whatsap üzerinden sürekli iletişim halindeydik,
sizde aklınıza takılan ne varsa sorun ,sert olmadan ama ilgili olduğunuzu belli edebileceğiniz şekilde konuşun.
kızım 3 yıl özel bir anaokuluna gitti kayıt döneminde elimize verdiler yemek listesini..Kızlar selam olsun
benim oğlumda özel anaokuluna gidiyor.3 yaşındayken kreşine de göndermiştik.bu senede oraya göndericem.ben uyum haftasına yollamadım 15 inde başlıcak.bizim okulun internet sitesi var resim vs.koyuyorlar ordan takip ediyoruz cuma günleri o h.içi ne yaptılarsa özeti geliyor bazende cd olarak yolluyorlar.yemek konusuna gelince liste var aylık ordan takip ediyoruz.sizin okul yeni açılan bi okul mu ölese ekisikler çok olur zamanla oturur.ama ne okullar gördüm listede başka yemek yazıyo çocuğun yediği farklı kesinlikle takipde olun 12.30 da szide girin içeri yemek yiyormu merak ettim diyin.çocuğunuz sizin sonuçta izleyebilirsiniz buna kimse karışamaz
u belli edebileceğiniz şekilde konuşun.[/QUOTE]okulu yazdırmadan evvel cok aratırdım cok fazla gıttım konustum baskalarına sordum ve kararımı bu okuldan yana verdım.Biz ilk gün 20 dk 'da okuldan çıkmıştık :d rahatlıgın daniskası
canım benim bizim buralarda oldukca ün yapmış bir okula verdik spor anaokulu , muhtemelen bilmezsin yada duymuşsundur bilemiyorum seyit ateş'in anaokulu
yeni bir okul değil buarada canım
web sitesini şuan aktif kullanmıyorlar sanıyorumki.şuanda facebook sayfalarına baktım , okulun bahcesinde boyama yapıyorlar ama resimlerde benimkini göremedim .
benim takıldığım nokta daha çok şu, yani klasik eğitimin dışında birşeyler almasını sağladık evet ama ne zaman alacak ben bunu bilmek istiyorum . ben şimdi çalıştığım için annem bırakıyor akşamda babası alıyor ben bir türlü denk gelmiyorum sadece gecen hafta izinliydim çok ilgili davranmışlardı bana
buarada her odada kamera var ama biz onu netten izliyebiliyormuyuz bilmiyorum
kesinlikle yaptırmalıyım dıyorum bende
bende soracaktım ya dün nasıl gecti istemiyor diyordun bu sene gitmek, aynı ortama nasıl tepkı verdı mesela daha guvenılırmı daha sıkıcımı?
ocuğunuz sizin sonuçta izleyebilirsiniz buna kimse karışamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?