Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

hahahha ben bunu soylemıstım esıme,
bunlar benı kafalamak ıcınde baya ugrastılar( ındırım fılan yaptılar hakketten ve baska bır akrabamızın oglunun kayıt edıldıgı ucretı fılanda bılıyoruz) ama sonradan kıme bulastık bız dıye kafalarını duvarlara vuracaklar demıstım

sen çok pimpiriklisin. yol üstünde olması zaten hava ve ses bakımından el verişli değil ama çocuklar bahçedeyken başlarında biri olur ve kapı hep kilitli olur. onlar da can teslim alıyor.

hahah düşün yani... hangi müdür bunu göze alır. ilk tecrübesi de sen değilsindir kesin.,ama narin görüntünün altında çok anaç bir kadın var onu bilmedikleri kesin

ya şöyle çocuk konularının konuşulduğu topikler acayip zevk veriyor bana. biri güncel kalsa da bdv de kreş dertlerimizi falan yazsak keşke yıl boyu

hahah düşün yani... hangi müdür bunu göze alır. ilk tecrübesi de sen değilsindir kesin.,ama narin görüntünün altında çok anaç bir kadın var onu bilmedikleri kesin
ilk bir kaç gün beni stajyer öğretmenlik için başvuruya filan gidiyorum sandılar ama olmadı anayım ben ana dedim
valla ipekcan yüz göz olmak istemiyorum ordakilerle ama öğreniyle arkadas olmak isterim isterimki sorabileyim
şimdi durduk yere sorunlu veli durumuna düşmek istemiyorum

canım şimdiki öğretmenler bizi okutanlar gibi değil.. yeni kuşağın da kendine ait trendleri var.
bizim geçen seneki hocayla whata. falan mesajlaşıyorduk. yani olup olmadık, bazen saçma, bazen çocukca anlık iletiler koyuyordu herkesin görebileceği şekilde. halbuki bizim kafamıdaki öğretmen hep ciddi ve gizemlidir. o yüzden ders saatleri dışında istediğim saat arardım, konuşurdum. istediğin an ara bundan çekinme. ama kadını korkutma ki sana karşı yapmacık olmasın. olduğu gibi olayları anlatsın.

dün akşam baktıgımda yine cocugun cantasında herhangı bır lıste goremedım.
yıne okulda yaptıgı boyama sayfaları vardı
bıraz soru sordum vs vs ama yatmaya yakın
öğretmen bana kızdı , çünkü şarkı soylemedim.
parmak sarkısı soyluyolardı bana kızdı
ne dedı fılan dedım ege yapmıyorsun dedı dedı bende sessız sessız ıcımden agladım dedı :S ve gercekten agladı
benım oglan alıngandır ben bılırım zatende kendını zorla aglattı onuda gordum
ama ben dedımkı keske ogrenseydın sarkıyı ben anaokuluna gıtmeıdm banada ogretırdın hem dedım.
su aktıvıte kagıdını verselerdı mesela ben bu duruma hazırlıklı olurdum dımı

Ben cumartesi günü oğlanı aynı kreşe kayıt ettirmeye götürdüm, orasıda özel kreş..
Kayıt yaptıktan sonra öğretmeni elime tutuşturdu hemen yemek listesi bu diye..
Bugün mesela kahvaltıda, krem peynirli ekmek yumurta zeytin ve süt yiyecek.
Öğlen nohut yemeği, pilav ve yoğurt varmış..
İkindi kahvaltısında da, elmalı kek meyvasuyu varmış..
Hatta pazartesi günleri süpriz günü oluyor, aileler kendi arzularıyla bişi yapıp gönderiyorlar ikindi kahvaltısında da yiyorlar..
Ders programıda elimde.. Sen bunu öğretmeniyle konuş, kiii zaten bence verirler sizede bir liste cnm..

Kuzenimin kızı neşe Erbek in kreşine gidiyor ne yediğini biliyor ayrıca günlük eve çantasında ne yediği ne yemedigi ya da başka şeyler yazıyor o kadar para veriyorsun söyle ne yediğini ne yaptığını bilmek hakkın

gamzecım bana buradan veya ıg su ders lıstesını gonderebılırmısın yanı neler yazıyor haftalıkmı oluyor aylıkmı bır gormek ıstıyorum
malesef bu lıste denen bır jkavram oldugunu dusunmuyorum bu okulda derslerle alakalı

Ewde ama liste yanımda değil ki canım, akşam ewe geçtiğim zaman watsaptan gönderirim sana olur mu

evet ama unutma bebegım lutfen
bu ders lıstesını haftaya gondereceklerını soyledıler dun
ama yemek lıstesını 2. kee hatırlattım aksama yollayacagız hatta cantasında dedıler ama yemek lostesı yok
ınsanı sınır edıyorlar
kımınle dans edıyorlar onunda farkında degıller henuz ...

Öğretmenini aradım senin için..Arkadaşın oğlunun okulunda yemek listesi ve ders programı listesi hala verilmemiş dedim., normalde verilmesi lazım dedi,
Ekim ayında başlıcak bıranş dersler dedi oyuzden hala vermemişlerdir ders programını dedi.
Size yenisini bende ozaman vericem dedi. Listede değişiklikler olucak dedi.
Biraz beklesin dedi, ama yemek listesi konusunda gerekirse okul müdürüyle konuşsun dedi.
İşlerini düzgün yapmayanı uyarsın güzelce dedi, velinin en doğal hakkı dedi çocuğunun okulda ne yediğini bilmek istemesi dedi...

canım cok sagol
bende ogretmenın numarası yok
hatta ben ogretmenle dogru duzgun tanısamadım
2 gun ızınlıydım ılk gun ogretmen yoktu ızınden donuyordu yolda kaza gecırmıslerdı
salı gunu basladı kadın oyle kapıdan gördüm filan falan merhaba fılan o kadar
ben dırek okul mudurunu arıyorum
deslerle ılgılı bıraz beklıyeyım en azından bu haftada bıtsın ama yemek lıstesını bu sefer annemden ıstetecegım
yanı okula bırakırken versınelr yemek lıstesını.

Ben devlet ogretmeniyim okulda ne yapiyorsak fotografini çekip facebookta bi sayfa olusturdum velilerin hepsini ekledim oraya koyuyorum fotolari ne yaptigimizi bilmek anne babanin hakki olduğunu düşünüyorum çünkü anasinifi çok esnek ve çocuklar da çok kucuk insanları merakta birakmanin anlami yok listelere gelince burasi özel bir okul herşeyin siz söylemeden önceden verilmesi lazim bir veli toplantisi yapilacaktir bence aklinizda ne varsa yazin ve toplantıda söyleyin bir öğretmen olarak en sevmedigim şey velinin rahatsiz oolduğu konuları yüzüme değil diğer velilere, müdüre, bakici ablaya vs soylemesi bir de toplantıda soruyorum söylemek istediğiniz sormak istediğiniz birşey var mi diye herkes sus pus oluyor sonra bakici abladan duyuyorum şikayetleri hic umursamiyorum bana soyleselerdi diyorum

Ewet kesinlikle annen alsın listeyi..
Öğretmenin numarasını da zaten mecbursun almaya..
Watsaptan yazıyorum ben bişi olduğu zaman.
Bi kere parmağı sıkışmış Egenin watsaptan resmini çekip göndermişti bana..
Bazen canım sıkılıyor eğer musaitseniz benim oğlanın resmini ders yaptığı esnada çekip gönderir misiniz diyorum.
Sende istersin bunları zamanla, bi tanışında hele öğretmenle

öğrendikleri şarkıları falan yazıp vermeleri lazım ki evde tekrar edebilesiniz.
parmak şarkısı
Çok hoş bu arada..

Baş parmağım nerdesinnnnn?

Burdayımmmmm

Nasılsın efendim…

Teşekkür ederim..,

Parmak kaç…

İşaret parmağım nerdesin??

Burdayımmmm

Nasılsın efendim..

Teşekkür ederim…

Devam eder..

Parmak fonksiyonlarını kullanarak..,

İngilizcesi de çok güzel

Daddy Finger, Daddy Finger?

Where are you?

Here I am, Here I am..

How do you do?

Mommy Finger, Mommy Finger?

Where are you?

Here I am, Here I am..

How do you do?

Brother Finger, Brother Finger?

Where are you?

Here I am, Here I am..

How do you do?

Sister Finger, Sister Finger?

Where are you?

Here I am, Here I am..

How do you do?

Baby Finger, Baby Finger?

Where are you?

Here I am, Here I am..

How do you do?

öğretmenle bir bag kurabılseydık eger onunla gorusurdum ama daha numarasını bıle alamadım hatta suanda yolda gorsem tanımam salı gunu bır anlık gordum sadece o kadar

anneme soyledım bakalaım gene aksama dıye oylamazlarsa ne ala
ilk gunlerde resım attılar ancak suanda bısey yok mudur atıyordu facebookta yuklenen fotolar arasında benımkının resmıde yok

sarkı cok guzelmıs
ama sen eklemesen ben bu sarkının sozlerını bıle okuyamazdım o ayrı mesele...
ıuyıce sınır olmaya basladım sunlara

Sende facebook var mı benim neden haberim yok
Olur zamanla resmi canım, öğretmenle tanışınca oda atar sana resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…