Anaokuluna giden cocukların annelerine sesleniyorum da

sanmıyorum cute. en kıytırık yer bile yapar bunu. bunu hazırlamakta ne var. iki excel bilen yapar.

ipek daha once ne zaman sıkıntı etmıstı basak okuldan yanı ne kadar zaman sonra?quarta ; bende okulu degısık zamanalrda zıyaret ettım gayet guzel hatat konumu oyle guzelkı bayılırsınız yol ustu fılan degıl bahcelerı oldukca guzel peki kamera ıle ızlemek ne derece dogru? yanı bu adaletsızlık olmazmı cocuklar adına bılmıyorums uanda ızlenebılıyormu netten ama mudurun odasından seyredılıyor sınıflardakı durumlar ?
ızlemek ıstermıyım emın bıle degılım ben

Bayanlar tavsiye benim cocugum yok daha yasim kucuk amaa benim yegenlerim ozelde okudu izmirde yaşıyoruz biz ve illaki internet sitesinde gunlere ayrilmis sekilde gorunuyordu. Ogle yemegide ayni sekilde sabah kahvaltisida bilginize efendim

aslında geçen sene ilk okul açıldığında baya ağladı benim kızım. sonra bir alıştı. çok severek gitti. sonra babamın hastalığında annem hastaneye gittiğinde bu da bir gitti 2 gitmedi.. bir 10 gün falan böyle oldu. sonra geri kaldı konulardan, işlenen şeylerden, şarkılardan, oyunlardan. bu da onda soğuma yaptı sanırım.,
o yüzden devam etmesi ve bunu kabul etmesi çok önemli
ama çocuğun bakış açısından 1 yaş büyümüş olması çok şey farkettiriyor gerçekten.

ah anlıyorum cnaım benım
ınsallah bu sene hersey daha guzel ve yolunda gıder ıpekcım .
onumuzdekı yıl pekı basak tejkrar anaokulunamı gıdecek?
ılkokulamı ege onumuzdekı sene 67 aylık olacak.

cute sınıflada kamera bulundurulması yasaklandı zaten..sadece koridorlar,bahçe dış kapıda falan olabilr kamera.
kamera olayı çok tartışıldı geçen sene..doğru bulmuyorum ben zaten..çocuklar farkediyorlar ve öğretmenler için de rahatsızlık verici bir durum.müdür de olsa veli de izlenmemesi gerekli..düşünsene mesela,çocuklar kavga etti ,veya düştü vs..küçük bir olay bile veli tarafından büyütülebilir.üstelik ses de yok..gerksiz bence..ayrıca dediğim gibi yasaklandı,okulumuzun müdürü danıştay kararı ile yasaklandıüını söyelmişti bize..
ne güzel okul içne sinmiş ki göndermişsin zaten..zamanla eksileri artılarını daha çok görür farkedersin zaten,şimdiden çok üstünde durmaya gerek yok bence..kamera olayı dışında tabii..
benimkinin okul da çok güzel..eğitim sistemlerini beğendim ben..öğretmenimiz de içime sindi..inşallah bıdıklar zevkle gider,güzel vakit geçirirler..
benim de aklımda soru işaretleri tabii.sabah 8:30 akşam 18 kalacak okulda

ah anlıyorum cnaım benım
evet cute anaokuluna gidecekler..tabi erken göndermek istemiyorsan..66 aylık ikokula giden çocuklarda geçen yıl bayaa sıkıntı yaşadığı için geri adım attılar o işten..

ah anlıyorum cnaım benım
seneye ay itibariyle kotarıyoruz. 1 sene daha anaokulu.
ama ayı tutsaydı da göndermezdim sanırım. bir kaç ay bile beyin olgunlaşması açısından çok önemli.
eski sistemde devam edeceğim ben. benim arkadaşlarımın çoğu da göndermedi erken.

çok uzun bir süre Q. zaten hayatları okumakla geçecek, ben kıyamıyorum gerçekten. yarım gün verdim. annen orada değil mi, saatler biraz daha az olsaymış sanki daha iyi olurmuş. ama tam gün de hep böyle.
sen eğitim desteği falan aldın mı?

Ozel kurumlari bilemiyorum ama devlet okullarinda ailelere haftalik yemek listesi veriliyor.Cocuk yemegini yedi mi yemedimi bilgilendiriliyor.IngiliZce konusunda da ders seklinde anlaticaklarini dusunmuyorum oyun seklinde sarkilarla ogretirler.

ipekcim bakıcım 2 hafta önce aniden işten ayırlıyorum diyince tüm planlarım altüst oldu..bakıcı bulmak çok zor,bulsam da alıştırması zor,giderse okul bulmak mümkün değil..bu okulu çok beğendim.aslında 4 te çıksaydı okuldan ,anneme gidecekti servisle..ama bu okul 5 te bitiyor..servisle gitse 5.30 gibi annemde olacak..ben de 6 da çıkıyorım zaten..yarım saat için gerek yok dedim..okulda aktivite çok üstelik..ingilizce dersleri,piyano dersleri,satranç,resim,hepsine branş öğretmeni giriyor.sabah da kahvaltı falan okulda yapacak..iyi olur inaşşalha ipekcim..göreceğiz bakalım..
ata ekim doğumlu olduğu için 47 aylık ,48 ayşıktan itibaren başvutu oluyor detek için.sneye inşallah.zaten okul öncesine 1 sene vereeklermiş ..

anladım canım. o çok güzel branş öğretmenlerinin girmesi. müzik falan, aktivite deyip geçmemek lazım. çocuğun ileri hayatı için çok önemli ve içideki potansiyel bu yaşta dışarı çıkıyor.
orada tam gün fiyatları nasıl. burada 750 den başlıyor.

biz seneye alamayacagız ayımız dolmus olacagı ıcın esım bu sene ıcın basvuracak
hatta bu aksam ustu ugrayacak okula kayıt ıcın.
esasen hep dedım bu tesıgı daha once duysaydım ben kesınlıkle ya pa'nın okullarına gonderecektım .
buarada bu bızım okulumuzun resımlerı
http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=287&page=1&start=0&ndsp=22

http://www.google.com.tr/imgres?img...act=rc&uact=3&dur=1481&page=1&start=0&ndsp=22

http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=287&page=1&start=0&ndsp=22

http://www.google.com.tr/imgres?img...iact=rc&uact=3&dur=272&page=1&start=0&ndsp=22

http://www.google.com.tr/imgres?img...act=rc&uact=3&dur=385&page=2&start=22&ndsp=27

Evet canım bence de güzel şeyler,benimki özellikle piyanoya bayıldı..uzun saatler okulda kalcağı için değişik sınıtflara girmek,farklı öğretmenler görmek sıkılmasını da önler diye düşünüyorum..
9 aylık 6.500 veriyoruz canım..yani aylık 723 e geliyor,aynı yaklaşık..

Okul yönetimine aklına takılan herşeyi sormalısın

çok güzelmiş cute,bahçe harika..kocaman..güle güle okusun beyefendi..
teşvik başvuruları çoktan bitti diye biliyorum cute..hatta bu sene ilk olduğu için herkese vermişler..geçen hafta cuma günü sondu..yine de araştırın tabi..

güzel ya ben beğendim. bir de şöyle düşün bu kadar imkanların olduğu rekabet ortamında ve bu kadar bilinçli velilerin olduğu bir sektörde ne kadar kötü iş yapabilirler. mesela senin gibi 3 tane kadın olsa o okulla baş edemez mibunu kim göze alır

bızımbulundugumuz cevredede 750 baslayıp 1200 kadar gıdıyor

Devlet okullari bile yemek varsa listede bellidir o konuda da sizde bilgilendirildi biz.. Alinacak eğitim konusuna gelince de zaten program okul başlamadan belirlenir belki dersler için erkendir bilemem ama program bellidir size istediğinizde bilgi verebilmeliler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…