Ahahh mantıklı bir çocukmuşsun bence hakkını yeme :))
Bana da çocukken anneannem anlatıyordu dini hikayeler. Gece gündüz dua eden, elinden dini kitaplar eksik olmayan çok tatlı bir hacı kendisi ve iyi bir müslüman olmak için uğraşıyor ama bana çocukken anlattığı çoğu şeyin aslında hristiyan inancına ait olduğunun farkında değil maalesef. Ona da hoca sıfatına sahip birileri anlatmış çünkü o da doğruluğunu araştırmadan inanmış çoğu insan gibi.
kendileri doğru olsa başımızın üstünede..birde orası var..devletin hazinesini gönlünce kullan ondan sonrada din..min..boşversene..dinciler işsiz kalmasın diye yeni yöntem, yarın da çıkar bunları okul öncesi değil ilahiyatçılar imam hatipliler öğretecek derler. nefret geldi ben istemiyorum arkadaş din eğitimi sana mı kaldı benim çocuğumun anayasadaki laik ülke anlayışı nerde? küfretmeden daha fazla yazabilmem mümkün değil
çocuklarınızı tek başına camiyede göndermeyin bence..hiç bir yere aslında..hayır evlatlarımızın dinimizi ögrenmesini desteklşiyorum.nu neden yanlış geliyor bazılarına anlamıyorum
bence anaokulunda olmasında problem!ve ögreticilerde problem!
neden mi:liseyi bitiren herkes anaokulu-kreş ögretmenliği yapabiliyo bu şahıs nasıl din dersi verebilir benim çocuguma,ne kadar yeterli olabilir.kesinlikli hiç!!!!
onun için eger evlatlarımız dinizimizi ögrenecekse bunu,bu işi meslek edinen alim insanlardan ve yanlışsız-eksiksiz,beyni yıkanmadan,baskı kurulmadan ögrenmeli.tıpkı biz çocukken nasıl camiden kaçıyorsak,çocuklarımızda bu derslerden kaçacaktır...
KESİNLİKLE O ESKİDENMİŞ CNM BİZ KÇÜKKEN ELDE KURAN GİDERDİK CAMİYE ŞİMDİ İMAMDAN BİLE ŞÜPHELENİRİM O DERECE OLDU ORTLIKçocuklarınızı tek başına camiyede göndermeyin bence..hiç bir yere aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?