Yardımcı öğretmen yapar bu görevi çocukları tuvalete götürür hepsinin başında bekler işleri bitene kadar yardımcı olur ondan sonra sınıfına geçer yani bu böyle olmalı doğrusu bu. Acaba arkadaşı falan mı yaptı diyecegim ama bu soruları veli kuruma sormalı içini rahatlatmalı.Ofkelenme bir dur guzellikle konusalim sen burda desarj ol canim
Simdi ogrenciyi tuvalete goturmek zorundami onu bilmiyorum zorundaysa yardimcisimi ilgileniyor sinifta kac ogrenci var kapi bozukmu yoksa biri bilerekmi kilitlemis
Tesekkur ederim en son kardesim 5 yasindaydi ana okuluna yollamistik ama annem ilgilendi ben universitedeydim cok bilmiyorum konularin zorunlulugunu ama anneye cok uzuldum kucuk cocuk korkmusturYardımcı öğretmen yapar bu görevi çocukları tuvalete götürür hepsinin başında bekler işleri bitene kadar yardımcı olur ondan sonra sınıfına geçer yani bu böyle olmalı doğrusu bu. Acaba arkadaşı falan mı yaptı diyecegim ama bu soruları veli kuruma sormalı içini rahatlatmalı.
Bence bilincaltina kara bi delik olmaz bu annelik guduleriyle fazla abartiyorsunuz. Yarin kuruma birlikte gidip durumu ogretmenle konusun, cocuklarin neden yardimci gozetiminde wcde olmadigini sorun, benzeri durumda sikayetci olacaginizi soyleyinogretmenin yardimcisi gozetmen olarak onlari wc ye goturecek yeni basladilar sonucta kapi bozukmus kizimda acamamis psikolojisi ne oldu simdi bende egitimciyim nasil gidicek bilincaltindan yarin ne yapsam hirsimi alamam
Evet yardımcı öğretmen götürür ama mesela 6 yaş grubundaki öğrencilere pek dikakt etmiyorlar kendi işini kendi halledebiliyor diye . O değilde ne kadar süre kaldı acaba tuvalette öğretmen cocugun yoklugunu farketmemişmi demekki farketmemiş :/ Bencede hemen celallenmeyin yarın gidin konusun bakalım öfkeyle kalkan zararla o turur.:)ogretmen degil yardimcisi var ve goturmek zorunda bu biyledir benim bildigim
Evet aynen öyle...ogretmen degil yardimcisi var ve goturmek zorunda bu biyledir benim bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?