Tanidiginla ilgili anlattigin olay ve kizinin yasadigi olaydaki tek ortak nokta mekanin tuvalet olmasi.konusucam tabiki.hayat ogretiyor tabiki ama bilinc alti diyede bisey var.tanidigimiz cocugunu wc ye kapatmisti cocuk 5 yasindayken bur daha anne demedi ve anneannesinde buyudu yerlesiyor beynune.ki benim kizim cok hasastir ve cok korkmustur anne diye agladim diyor
allah güzel günler göstersin size..söylememeleri,kendi eksikleri olduğu için olabilir bence..ama kapıya çözüm şart..sakin konuşmanızı tavsiye ederim..2009 kasim dogumlu
aynen bende sikayer edicem ne demek tuvalette kapali kalmak .dusup kafasinida carpabilirdi ki kapali kalmasi bile kotu sizin kide cok kotu cocuk cunku bunlar herseyden etkileniyorlarSöylemezler yada atlamış olabilirler...bende oglumdan duyardım hep...banada size gelenler gibi gelirdi...
Okula birgün uzay gòrselleri ve metaryaller içeren çadır kuruluyor...ögretmen ve
velinin iletisimini saglayan defter o gun gelmedi..ertesi gun bu çadır kuruluyor ve 5 tl için cocugum çadıra alınmıyor...benim haberim yok...çünkü defter okulda kalmış...
Cocugum tam uyucaz basladı aglamaya anlatıyor ayrıntısına kadar tabi...
Beni param olmadıgı icin almadılar ki uzayla ilgili alakalı bilincinde bir cocuk...
Sabah önce müdür ardından da genel müdürlüklerini ararsın aklıma agzıma gelen ne varsa gòzüm dönùvermişti...özürler özürler artık..müdürlükle 3 gün görüstük tatlıya bagladıydık sonunda...5 lira ya 5
Bak aklıma geldikçe bile sinirleniyorum.
devlet okulumu..maalesf böyle herşey ülkemizde..Söylemezler yada atlamış olabilirler...bende oglumdan duyardım hep...banada size gelenler gibi gelirdi...
Okula birgün uzay gòrselleri ve metaryaller içeren çadır kuruluyor...ögretmen ve
velinin iletisimini saglayan defter o gun gelmedi..ertesi gun bu çadır kuruluyor ve 5 tl için cocugum çadıra alınmıyor...benim haberim yok...çünkü defter okulda kalmış...
Cocugum tam uyucaz basladı aglamaya anlatıyor ayrıntısına kadar tabi...
Beni param olmadıgı icin almadılar ki uzayla ilgili alakalı bilincinde bir cocuk...
Sabah önce müdür ardından da genel müdürlüklerini ararsın aklıma agzıma gelen ne varsa gòzüm dönùvermişti...özürler özürler artık..müdürlükle 3 gün görüstük tatlıya bagladıydık sonunda...5 lira ya 5
Bak aklıma geldikçe bile sinirleniyorum.
sizin kosullarinizla bizimki farkli hocam 20 kisilik ve yardimcinin gorevidir 40 kisi bile olsa tabiki etkilenmis anlatiyor agladi gozyaslarim cok akti ogretmen yuzumu yikadi diyor nasil bir durumdaydiki kendine gelsin diye yuzunu yikamislar kuzimin .ve bunlardan bahseden yok bana.yardımcı tabi ki var hocam. o dediğiniz özel kreşlerde oluyor daha çok. şöyle anlatayım benim geçen seneki sınıfım 36 kişiydi, wc kabini ise tek kişilik yani çocuklardan biri devamlı wcde oluyor. yardımcının bu durumda wcnin kapısından ayrılmaması gerekiyor. bilgi verilme kısmında size katılıyorum çocuk da etkilenmiş korkmuş üstelik.. size bunun hakkında bir bilgi verilebilirdi, kızınız rahatlatılabilirdi. bunlar çocuk en ufacık şeyden ürkerler korkarlar o konuda haklısınız.
Belki de sizin bu tutumunuz yüzünden bu kadar hassas ve kırılgan olmuşturinsanin cocugu soz konusuysa heleki benim kizim gibi hassas ve kirilgansa boyle bir durumdan haberdar edilmiyorsa dunyayi yikar .evlat bu anne olanlar beni iyi anlar
benim tavrim cocuguma degil ona bunu yastanlara kizim gayet girisken ve sisyal biridir ama dayaj ve azar yemedigi rahat bir ortamda buyudugu siddet nedir bilmedigi icin kirilgan aliskin degil anlatabildim sanirimBelki de sizin bu tutumunuz yüzünden bu kadar hassas ve kırılgan olmuştur
sizin yardimciniz yokmu hocam o goturmek zorunda okul kurallari boyledir bende ogretmenim heleku bunlar 5 yasindaysa daha dikkatli olunmali ve veliye bilgi verilmeli.cocuk annesine soylemez bizde soylemeyelim havasi mi bu sizce
sizin kosullarinizla bizimki farkli hocam 20 kisilik ve yardimcinin gorevidir 40 kisi bile olsa tabiki etkilenmis anlatiyor agladi gozyaslarim cok akti ogretmen yuzumu yikadi diyor nasil bir durumdaydiki kendine gelsin diye yuzunu yikamislar kuzimin .ve bunlardan bahseden yok bana.
benim tavrim cocuguma degil ona bunu yastanlara kizim gayet girisken ve sisyal biridir ama dayaj ve azar yemedigi rahat bir ortamda buyudugu siddet nedir bilmedigi icin kirilgan aliskin degil anlatabildim sanirim
konusuldu ve bize oyle soylendidaha çok küçük siz bu konuyu kızınıza da böyle anlatırsanız ilerde çocuğunuz hep böyle hayata karşı kırılgan bir yapıda olur. ortada bilerek isteyerek yapılmış bir şey yok. bi de yardımcı bütün çocukları götürüyor sizinkini mi bırakıyor yoksa hiç bir çocuğu götürmüyor mu? yardımcının wcye kadar eşlik etmesinde ve orda beklemesine önem gösteriyorsanız çocuğu yazdırırken detaylıca konuşsaydınız keşke.
tam aksine kizim girisken ve sosyal biridir nasil egtim verdiginize bagli biz ihmalden bahsediyoruz ihmallBu kadar abartmayın!
Siz bu kadar pimpirikli hassas olursanız cocugunuz cok PISIRIK olur haberiniz olsun.
Sanki cocugunuzun önünde cinayet işlenmiş de unutamayacak bunu.
Ben de çok kaldım tuvalette iki aglayıp bagırıp kurtulduk işte.
Allah beterinden korusun bol bol dua edin kötü düşünüp, kötüyü çağırmayın, çocuğu da olumsuz etkilemeyin.
Olayı bir de sakince ôğretmenden dinleyip hassas olduğunuzu belirtin.
Her gün tv lerde neler neler duyuyoruz. Güzelce uyarın memnun kalmazsanız okul değiştirirsiniz.
Sakınan göze çöp batar unutmayın.
Ama sinirle hareket etmeyin.
Her şerrde bir hayır vardır.
Her ilgili bundan bir ders cıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?