dayak yediginiz icinmi cok guclu oldunuz .yok artik yayanlış bilmiyosam geçtiğimiz hafta alıştırma haftası oldu anneleriyle babalarıyla okula geldi minikler..dediğiniz örnek çok problemli Allah korumuş kardeşinizi..bilmiyorum belki biz çok sert yetiştik..düştüğümüzde gelir bide annemiz kızardı..bu sebeple çok güçlü bireyler olduk..şimdiki çocukları kendimizle kıyaslamak ne kadar doğru bilemem tabiki..tabiki daha kötü sonuçlar olabilirdi Allah korusun ama tuvalet kapısında kalma mevzusu sonuçta atlatılmış bir sıkıntı olmamış bana göre büyütülmemesi gerekilen bir mevzu..belki konu sahibi büyütmemiştirde o anlık sinirle yazmıştır buraya bilemeyeceğim..ama fevri davranmaya lüzum yok diyenlerdenim..sizede saygı duyuyorum tabiki..
sanirim dikkatli okumadiniz kizim temizligini yapiyor gozetmen yok diyorum basinda.tek gondermislerrKonu sahibine her konuda hak verdim. Okulla görüşmeli, ihmelleri dile getirmeli.
Ancak bir konuya takıldım kaldım. Yardımcı abla tabi ki tuvalete kadar eşlik etsin ama kızınızın tuvalet sonrası temizliğini yapmasın. 5 yaşında bir çocuğun bu temizliğini siz de yapmayın hatta. Psikolojisinden, kişilik gelişiminden dem vurup kişisel temizliğini hiç tanımadığı, aileden olmayan birine yaptırmak çok çelişkili. Bırakın kendi yapsın, önceleri tam yapamasa da zamanla öğrenir. Çok tehlikeli bir şey bu.
konuyu bastan sagma okuyupta yorum yapmayinİlk başta temizliğini yapamıyor, sırf bunu kabul ettiler diye bu okulu tercih ettim demiş. Sonradan döndüyse bilmem.
Bir paragraftan anladiginiz dayak yemem mi oldu konu sahibi hanimefendi?dasahibi hanimdiginiz icinmi cok guclu oldunuz .yok artik ya
şunca seyi okuyorum
öğretmenlerinde klasik mesai doldururken işten kaytaran devlet memurlarından farksız oldugunu dusunuyorum
ne acıdır ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?